Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@zuza265 je to super naozaj, keď si to tak zaokrúhliš 😊. Treba samozrejme používať bazálny teplomer aby som sk vedela zaokrúhliť BT podľa fotky, ktorú som prišla 😊
@dominka2611 ďakujem za info 🙂 prvýkrát vidím niečo o tom že by sa mali teploty zaokrúhľovať. Prečítala som si komentáre pod tým príspevkom kde vysvetľuje prečo je to dôležité. Keďže ja nemám problém s vyhodnotením grafu tak pre mna to teda nebude potrebné 😅 ale zas som o niečo múdrejšia že niečo take vôbec existuje, takže dakujeeem! Celkovo ten profil vyzerá super 😉
@dominka2611 ano, ja som sa vlastne cele STM naucila podla tejto baby co si pridala, lebo potom je clovek zmateny a info su rozne. Drzim sa jej pravidiel a vsetko klape. Aj to vyhodnocovanie ovulacie/grafu sama je pre mna lepsie ako ked to robi aplikacia
@dracik07 @bambulka711 ahojte vy ako ? Robili ste test ?
@dracik07 tak ten graf je fakt ako ukážkový 🤔 test si dnes už neskusala?
@dracik07 mas pekny graf, test si neskusala?
@bambulka711 to mi je ľúto 😟
@katariiinkaa
@majoralka a čo z toho keď test negatívny. Ale už som si to včera poriadne odrevala 😭 tak som s tým dnes ratala. Neviem či všetky chybné testy vykupujem len ja, ale už má tie kanáliky neskutočne štvú 😡
@majoralka v pohodičke, ja som s tým tento mesiac vôbec nepočítala 🤷
@bambulka711 ten spodný je dnes ? Je tmavší ako ten vrchný :O
@dracik07 a nenamacas ich moc dlho ? 🤔mne vtedy tiež robia kanaliky
@kristinkaris práveže nie, skôr kratšie ako je v navode
@zanzilady áno, ten spodný je dnešný a tmavší bude len preto, že som večer menej pila. Bol aj moč tmavší.
@bambulka711 ochhhh tak škoda 🥹to ma mrzí
@bambulka711 😔
@bambulka711 🥺 mrzi ma to
@bambulka711 😔
Ste tu niekto 7dpo ?
Ahojte tie čo meriate BT v ústach aj vám pekne vyskočia teploty po ovu ? Ja mám stále teploty nízke tak neviem teraz či ešte ovu nebola alebo to meriam zle ..: v noci mávam aj ústa otvorené 😅

@dominka2611 hned som si myslela, ze to mas takto a veru aj ja zaokruhlujem a je to ovela prehladnejsie🙏🏼