icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

zanzilady
7. mar 2024

Mám otázku, keď odmyslite ako mi appka nakreslila ovu, ktorý deň by ste rátali vy ? 13 či 15dc ? Keby 13 tak sim dnes už 9dpo :D to už aj čas na test pomaly aaaaa najväčšie bolesti som mala 14dc
@kristinkaris ja mám takto 🙂 meriam v ústach.

kristinkaris
7. mar 2024

@zanzilady tiež ich máš celkom nízko ale aspoň vidno že ide hore ☺️

zanzilady
7. mar 2024

@kristinkaris ten prvý je keď som mala biochemické 🙂 inak mám do 36.7 a čo by si povedala na ten môj terajší graf ? Ku ktorému dnu by sa priklonila na ovu ?

kristinkaris
7. mar 2024

@zanzilady osobne si myslím že ovu si mala na 15Dc 🙂 no mne to v tých ústach akosi nesedí :D tie teploty sú príliš rozdielne oproti tomu keď som merala dole

zanzilady
7. mar 2024

@kristinkaris ja si toez myslím že 15 Dc ☺️ no sú celkom rozhádzané. Dnes som náhodne merala sj dole tam som mala 36.90 🙂

dracik07
7. mar 2024

@zanzilady asi skôr 15dc, škoda že si nerobila testy

kristinkaris
7. mar 2024

@zanzilady tak to je ozaj pekný rozdiel ☺️

kristinkaris
7. mar 2024

Inak objavila som túto babu na insta celkom fajn veci dáva a robí aj podcasty☺️

zanzilady
7. mar 2024

@dracik07 škoda, Zrovná tento cyklus :D no čo už musím len vydržať. Ty si poobede nerobila test ?

dracik07
7. mar 2024

@zanzilady ja už testovať nejdem. Iba ak by náhodou meškala ms čo sa nestane, keďže 12dpo by už test mal ukazat. Len škoda že LF 16-17 dní je v tomto prípade veeeeľa 🙄

zanzilady
7. mar 2024

@dracik07 no jeee zas nekonečne čakanie 🥹možno tam ten hore chce aby ste mali babatko pod stromčekom 🥹

zanzilady
8. mar 2024

Dobre ráno 🙂 ja dnes takto, vy ako ? 🥹

dracik07
8. mar 2024

Dobré ránko,
Ja som uz tomuto cyklu fakt nechápem 🤔, ale ten pád bude ako zoskok z lietadla. Nech už začne konečne nový cyklus.

zanzilady
8. mar 2024

@dracik07 test si už teda neskúšala ? 🥹asi sa treba na tie mama testy a slunicka vykašľať :/

dracik07
8. mar 2024

@zanzilady už nie, bolo by to zbytocne, len nechápem tie vysoké teploty. Predtým som takéto nikdy nemala

majoralka
8. mar 2024

Ahojte, aj ja už klesám z tych mojich kopcov 😟 boli ma hlava a aj bruško cítim 🥺

zanzilady
8. mar 2024

@majoralka no ale stále to nieje nič, a take poklesy si mala aj celu LF 🙂

zanzilady
8. mar 2024

Inak chcela som sa opýtať. Včera a dnes som si merala aj dole včera som mala 36.90 a dnes 36.99 🙂 bežne asi teda mavatebteploty okolo 37?

majoralka
8. mar 2024

@zanzilady ja meriavam len dole a áno, ja mavam okolo tych 37
Ved prave, ze tento mesiac skacem hore-dole, tak nech uz pride MS….alebo na teste // 🤣 zajtra skúsim test podľa teploty

zanzilady
8. mar 2024

@majoralka no bodaj by tam boli 🥹🤞 bože no som zvedavá na moje teploty 😅

majoralka
8. mar 2024

@zanzilady ďakujem 😇 ale uz som skeptická 🥺
Ale tento mesiac domeraj v ústach

zanzilady
8. mar 2024

@majoralka jasne meriam v ústach aj tak zapisujem 🙂 oen som bola zvedavá aký rozdiel to je

nikol114
8. mar 2024

Ahojte dievčatá , tak ja dnes takto uz začínam špiniť takze dnes čakám mrchu
Nový cyklus nová šanca 🙏

henykabor
8. mar 2024

Ahojte dievcata ja len skusim mozno niekomu pomozem. Nie som v tychto skupinkach ale nasla som si nejake fora k teme “snazime sa o babatko” a ja som prave upratala moju lekarnicku a nasla som cely balik neotvoreny UTROGESTANU. Sice minimalna trvanlivost 10/23 ale urcite mu nic nie je. Kedysi stal vyse 7€ a mne je to luto vyhodit tak by som podarovala za postovne ak sa niektora najde. A nasla som aj clostilbegit 5 tabletiek este v zaruke. Ja sa uz nepamatam ako presne sa co uzivalo a ci su to na predpis ci nie ale tak skusim ci sa niekto najde. Nechce sa mi popravde studovat ale viem vsetko podarovat za postovne. Ozvite sa ked tak.

katariiinkaa
9. mar 2024

Dobré ránko, dnes 5dpo. Polovica nekonečného čakania za mnou, ďalšia predo mnou 😅 vy ste ako na tom?

majoralka
9. mar 2024

Dobre ranko, teplotu som nemerala, som zaspala 😁 ale ranný test Livsane nesklamal, tak čakám MS 🥺 som 13dpo 🥺

jankasvo
9. mar 2024

Ahojte, ja takto. Čakám že či to bola ovulacia alebo nie, testy som mala negatívne.

majoralka
9. mar 2024

Zaschnutý…ale to je asi kanalik, ze?

bejka90
9. mar 2024

@majoralka no mne pride ruzovo podla mna by to mohla byt ciarka 🙂

majoralka
9. mar 2024

@bejka90 ja mám 4 oči 😁 ale nie som si istá 😁 je to hrubé a možno aj do ružova, ale neviem 🙈 skusim zajtra a aj pondelok na porovnanie