Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@zanzilady tiež ich máš celkom nízko ale aspoň vidno že ide hore ☺️
@kristinkaris ten prvý je keď som mala biochemické 🙂 inak mám do 36.7 a čo by si povedala na ten môj terajší graf ? Ku ktorému dnu by sa priklonila na ovu ?
@zanzilady osobne si myslím že ovu si mala na 15Dc 🙂 no mne to v tých ústach akosi nesedí :D tie teploty sú príliš rozdielne oproti tomu keď som merala dole
@kristinkaris ja si toez myslím že 15 Dc ☺️ no sú celkom rozhádzané. Dnes som náhodne merala sj dole tam som mala 36.90 🙂
@zanzilady tak to je ozaj pekný rozdiel ☺️
Inak chcela som sa opýtať. Včera a dnes som si merala aj dole včera som mala 36.90 a dnes 36.99 🙂 bežne asi teda mavatebteploty okolo 37?
Ahojte dievcata ja len skusim mozno niekomu pomozem. Nie som v tychto skupinkach ale nasla som si nejake fora k teme “snazime sa o babatko” a ja som prave upratala moju lekarnicku a nasla som cely balik neotvoreny UTROGESTANU. Sice minimalna trvanlivost 10/23 ale urcite mu nic nie je. Kedysi stal vyse 7€ a mne je to luto vyhodit tak by som podarovala za postovne ak sa niektora najde. A nasla som aj clostilbegit 5 tabletiek este v zaruke. Ja sa uz nepamatam ako presne sa co uzivalo a ci su to na predpis ci nie ale tak skusim ci sa niekto najde. Nechce sa mi popravde studovat ale viem vsetko podarovat za postovne. Ozvite sa ked tak.

Mám otázku, keď odmyslite ako mi appka nakreslila ovu, ktorý deň by ste rátali vy ? 13 či 15dc ? Keby 13 tak sim dnes už 9dpo :D to už aj čas na test pomaly aaaaa najväčšie bolesti som mala 14dc
@kristinkaris ja mám takto 🙂 meriam v ústach.