HCG 52 a menzes nemešká
ahojte , baby som cca 11 dpo alebo 12 netuším keďže mi chýba jedna teplota .. podľa doktorky nebola ovulacia no dnes som bola na krvi a HCG je 52 .. mám strach či je to v poriadku , či to nie je veľa . MS nemešká . Ťažko povedať kedy by mala prísť keďže mám nepravidelný cyklus . Lutealnu fázu mavam od 14-18 dni čiže neviem presne kedy by mala prísť MS .
@bolarazjedna volala som doktorke svojej že mi vychádzajú 3 dni pozitívne testy a silnejú
@bolarazjedna to v centre som išla na kontrolu či bola ovulacia doktorka tam že nie , nebola a hovorím jej musela byt lebo mi veľmi vysoko vystúpila teplota a držala sa hore a ona že nie nebola. A pred 3 dňami som skúsila test kde bol viditeľný duch a dnes už normálna čiarka viditeľná , aj včera a dnes som šla svojej gynekologické že prečo mi vychádzajú pozit testy keď podľa doktorky v centre nebola ovulacia 😃
no ak máš pozit. tehu testy, tak ovulovať si musela
@bolarazjedna veď to je jasne podľa mna 😃len má desí to HCG 52 , nie je to veľa ?
veľa ? prečo by malo byť veľa? však to má stúpať, zdvojnásobiť sa každý 2. deň.
tu máš referenčné hodnoty na jednotlivé týždne tehotenstva:
https://www.fertility.sk/sk_SK/plodnost-a-zdrav...
@bolarazjedna to som pozerala a práveže podľa toho mám vyššiu hodnotu ako má byt 50 a mám 52 zatiaľ a štvrtok idem má další odber . Presne štvrtok budú 3 týždne od začiatku MS
To je minimálny rozdiel, nerieš to. A keďže píšeš ze si bola v centre, to znamená, že je to vytúžené bábätko, tak veľmi držím palce, aby bolo všetko v poriadku aj naďalej ☺️
@bolarazjedna áno , po 4 rokoch snáď to už vyjde 🥹ďakujem pekne ☺️
A aky si mala zakrok v tom centre na to otehotnenie?
Lebo ak si mala embryotransfer, tak vtedy si nemala ovulaciu ale tehotna byt mozes.
@andreatytler nemala som žiadny zákrok
Aha... tak to bolo asi hned na zaciatku kedy este k nicomu nedoslo. No to mas skvele. Tes sa. Kedze mas nepravidelny ciklus a nevies presne kedy bola ovulacia, neda sa povedat ci je Hcg prili svysoke alebo v norme. Pockaj si na dalsi vysledok o 2 dni a ak sa pekne zdvojnasobi, tak prestan stresovat a cakaj na srdiecko na ultrazvuk.
Do toho centra by som veru uz asi nesla... ked ta doktorka presviedca ze si ovulaciu nemala aj napriek tomu ze mas jasne pozitivny tehotensky test.
Ja som mala na 16 dni po ovulacii Hcg 64
@andreatytler išla som na 14 dc na sono s tým že či vyjde iui alebo už rovno ivf bude musieť byt a doktorka že bohužiaľ žiadny dominanty , ovulacia nebola s tým že jej hovorím pani doktorka ovulacia asi bola keďže meriam BT a teplota sa mi zvýšila a drzi sa hore . Ovu prebehla cca na 8 deň cyklu . Doktorka neverila a išla si svoje že jedine ivf u mna . Tak som si urobila tehu test na 9dpo keďže po poklese na 7 a 8 deň , vyskočila hore a bol pozit a jazdným dnom silnie , tak som dnes išla svojej gyn a tadaaaa že HCG 52🙀som v strese z toho 😀či je bude ok . Posledná MS bola 7.4
to akoby som o sebe citala. Presne to iste sa mi stalo riesili sme v centre inseminaciu sla som tam na sono s tym ze ked bude dominantny folikul urobia hned iui. Dr pozera a ze nic z toho ze folikuly male ze ovu nebola. Ja som si ale tiez merala bazalnu teplotu a ovu testy a presne v to rano mi stupla teplota co znaci ze ovu prebehla. Uz nepamatam ci som to povedala dr. Dal mi dufaston a dohodli sme sa na 24 dc pridem pre lieky na ivf. No na 11dpo som mala slabu ciarku na teste v ten den sme sli prave zase do centra test som ukazala dr. Ten mi hned dal zobrat krv na hcg poobede mi volal ze mam hcg 50. Tak uz netrebalo ivf a mam 2,5 r maleho certa doma.
Tak hned volaj do centra ze doktorka sa mylila, ze ovulaciu si mala ovela skor ako na ten 14 den... oni si idu len podla tabuliek. Aj ja som mala ovulaciu velmi skoro 8-10 den a tiez mi to velmi neverili.
Alebo sa na to centrum vykasli a ries to len so svojou doktorkou.
A bola to riadna normalna menstruacia co si posledne mala?
@andreatytler Viesco tak ti poviem pravdu že nemám chuť to riešiť z centom už keďže je to až v Martine a my sme z okolia Ba . Len nechápem tu doktorku , lebo proste každé telo je iné a stane sa aj niekedy nemožné , nikdy nevieš . Ale ja som cítila že bola ovulacia lebo strašne má bolel vaječník 2 dni , az som chodiť nevedela ako to vyrážalo . A mala som 3 dni taku strednú MS , ani slabá a ani silná , ale bola čistá MS žiadne hnedé čierne alebo spinenie . A proste ako keby seklo a na 4 deň žiadna krv nič len egg hlien natahovaci ktorý trval 3 dni. Neviem prečo ti lekári neveria aj nám pacientom a idu si svoje ako hovoríš podľa tabuliek a kníh 🤦🏼♀️
* s centrom
Viem, je to vsade tak v tychto centrach ze pacientove azory ignoruju... viem z vlastnej skusenosti a aj vela zien sa na to stazuje. no co uz. Na druhej strane som rada ze to doktori robia, lebo bez nich by som nemala syna.
Inac je to riadna nahoda ze po 4 neuspesnych rokoch sa vam prirodzene podarilo prave v momente, ked ste sa rozhodli to riesit s pomocou.
ahoj mozem sa opytat ktora klinika v Martine?
@jarrys ahoj áno , Iscare Martin
Ja som zažila podobne.Brala som klostilbegit na vyvolanie ovulacie,doktorka mi robila folukulometriu a vraj ovulacia nebola a ani nebude a bum ten mesiac som otehotnela 😀
@trojnasobnamama ja neviem prečo ti doktori hneď urobia zaver keď telo nie je vždy učebnicové 😃
Ja netusim asi sa neradi mylia 😁

no HCG je pozitivne nad 5, takže to svedčí pre tehotenstvo, v tom prípade ovulácia musela prebehnúť. Prečo ti vyšetrovali HCG?