Hellios Martin
Ahojte, boli ste niektorá v MT? Brali vám krv viackrát počas cyklu alebo len raz? lebo mne iba raz a príde mi to čudné, že vždy pri profiloch sa berie viackrát a tu brali len raz... podeľte sa o skúsenosti, ďakujem
@anoushka33 ďakujem, ja tiež verím, že sa nám to podarí 🙂 upokojila si ma, že je to u nich normálny prístup

držím palce 🙂 ! a navyše, na mňa zapôsobila nielen ich odbornosť, ale aj ľudský a príjemný prístup k pacientom, mala som tú česť byť vyšetrená tromi lekármi z ich tímu a mala som pocit, že som v inej krajine, nie na našom Slovensku... 🙂 Operoval ma sám dr. Krajčovič.
ahojte.🌷🙂My sme tam boli s priatelom ten tyz.aj som si tam poplakala...lebo človek sa dozvie niečo s cim.absolut.neratal.🙄 a chcem sa opytať ci naaahodou nemate skusenosti s ESTRIMAXOM.Mam ho uzivat rano a vecer a vôbec sa necitim po nom dobre.Mam triašku,otažievaju mi nohy a pocit ako by som bola nadrogovana.chytam z toho uzkosti.Myslite ,ze to po par dnoch prejde alebo treba zmenit lieky...? Ďakujem.🙂
@larrissa ahoj tiež ho užívam,jednu ránožjednu večeržnemám s ním žiaden problém,ale ak ti nie je z neho dobre,určite volaj do centra a konzultujuj s nimi,oni najlepšie vedia,či ho máš vysadiť,či nie😊
@pretozetalubim ano zavolam... ☺ asi mi nesadol.ďakujem.☺☺

dôveruj im 🙂. mám s nimi veľmi dobrú skúsenosť a som presvedčená, že sú veľmi dobrí odborníci. mne brali krv iba raz, na základe čoho mi potvrdili, že moja plodnosť je z hormonálneho hľadiska v poriadku. to však závisí asi od diagnózy. mne nakoniec odstránili z maternice polypy a otehoteneli sme spontánne.