Hormonálny profil a snaha o bábätko
ahojte , viem ze tych tem je vela , ale , som po onko liecbe , moj HP je hrozny, vysoky LH aj FSH mam zly, AMH mam 0,08.
absolvovali sme vysetrenie v Brne , kde nam povedal ze b bolo zbytocne pchat ma injekciami ze viac ako 2-3 folikuly by sme nevydolovali, ze mame skusat prirodzene , a ´Asi ´ cakat na zazrak 😔. ma niekto z vas podobnu skusenost. ? a trosku ma povzbudi ze sa zazrak moze stat. ?
este mi potom doporucil darcovske vajicko - s tym sa nejak nevieme vyrovnat . celkovo som zo situacie ze nebudem mat vlastne dietatko zufala .
dakujem za kazdu odpoved🙏🏻🙏🏻
@slunicko251 skus sa pridat do skupiny
"IVF skusenosti, rady, uspechy"
Vzdy je moznost absolvovat aj soft protokol s nizsimi davkami hormonov, ale vtedy je aj menej oocytov, nikdy dopredu nevies ake budu kvalitne a ci sa oplodnia. Alebo potom moznost darovanych vajicok, ktore sa oplodnia partnerovymi spermiami...
Ja este odporucam dat si vysetrit hladinu vit.D, byva nizky a negativne to ovplyvnuje aj AMH

@slunicko251 ja odporúčam NaPro technológiu, na viacerých miestach na Slovensku už sú doktori, ktorí ňou hľadajú príčiny a liečia neplodnosť - stránka plodar.sk 🙂 porovnateľne úspešné a neporovnateľne lacnejšie a menej invazívne než umelé oplodnenie.