Horúčka a životnosť spermií
Chcem sa opytat, ci umieraju spermie ak ma muz horucky 38-39? Alebo to nijak neovplyvnuje ?
No chcem vidiet chlapa, ktory ma chut na sex pri horuckach 🙂
Ved pockaj dalsi cyklu.
@viestta joooj, ked si predstavim mojho chlapa, ktory potrebuje aj teplotu 37,5 vypotit 😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Pri 39 uz umiera 😂
@veronikaszabova môj pri 37,2 "nevládze" ani čajicek vypiť, keď ma 37,5 tak si "pýta kňaza k lozku"
Hahahha jasneee ze aj moj muz ma smrtiacu chorobu ja ked som na tom tak tak musim fungovat :( no nie dnes sa mu nechce :D len ked mubude lepsie tak ci budu zive tie spermie alebo nie :D
Keď nebudú živé, tak nebudú živé. Však budú živé inokedy.
A áno, vysoké teploty poškodzujú spermie. Ale ony sa tvoria priebežne, takže tie co horúčky neprežiju doplnia čerstvé.
jooj to uz ked raz bol chory, tak to vsetky spermie pomreli, zial takto sa stava chlap neplodnym :(
@cyberk a pomru aj tie buduce, ktore sa este ani nevytvorili? 😂 a teraz vazne. Spermie sa tvoria pocas celeho zivota muza, nie je to ako u zien. Soermatogeneza je zdlhavy proces, trva asi 60 dni (presne cislo si uz nepamatam). Takze ked chlap vyzdravie, bude mat casom nove "zive" spermie.
@helcanw az taka, konecna, ze poburila😀 Blbe prispevky, produkovane dutymi hlavami asi poburuju menej, co uz😝
Kritici štúdie však vravia, že každá závažná infekcia s prítomnosťou vysokej horúčky má schopnosť negatívne ovplyvniť stav spermií, ich počet dokonca môže klesnúť na nulu, a to dokonca po dobu niekoľkých mesiacov. S postupom času sa však všetko vráti do normálu.......... nasla som taky clanok tak na to masi nieco bude
@viestta však práve ja v teplotách nemám chuť ani na futbal natož na hento

A v takých teplotách sa mu aj chce?