Ide o príznak ovulácie alebo tehotenstva?
Idem si k vám po radu … Bt sa drží pekne hore som predpokladám 4DPO a dnes brutálne veľa plodného hlienu je to vôbec možné ? Keď už by som mala byt v lutealnej fáze … myslite že ide o ovulaciu alebo to môže byt znak začínajúceho tehu ?🍀
@glade22 práveže nemali .. vôbec nechápem z čoho to môže byť
Ešte jedna ovulácia? Alebo si zle vyhodnotila tu prvú?
@glade22 môžu byť vôbec dve? No ale keď teploty nepustia tie sa držia na 36,8 -36,9
no niekedy sa stane..ale skor si myslim, ze nastala chyba vo vyhodnocovani. Meraj dalej teplotu a uvidis, ci teraz nepojde este vyssie.
Sledujes si BT a hlien uz dlhsie?
Nie, dve nemôžu byť. Ak sa uvoľnia v cykle dve vajíčka, je to v priebehu 24 hodín. Na základe čoho si vyhodnotila tú prvú ovuláciu? Inak, po styku môže trvať aj 2-3 dni, kým to všetko úplne vytečie. Ono sa to drží na zadnej klenbe pošvy prilepené 🙈
@glade22 sledujem už pól roka a nikdy som nemala taký ten plodný až po ovu :D
@bambulka711 tu prvú testy a Bt aj to sedi len dnes ma ten plodný hlien zarazil
Tak podľa mňa to bude len nejaký pozostatok a ovulácia prebehla podľa BT 🙂 naozaj, dve ovulácie 3 dni od seba sú vysoko nepravdepodobné... Úplne nemožné nechcem povedať, ale bol by to asi skôr medicínsky paradox. Ak sa aj uvoľnia dve vajíčka, LH hormón zabezpečí ich uvoľnenie behom 24 hodín a potom žlté teliesko už začne produkovať progesterón a to má za následok zvýšenie teploty.

4dpo tvoje telo ešte nevie, že došlo k oplodneniu 😉
Mali ste včera sex? Nemôže to byť semeno?