Ideme na to aj v júni 2015
Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂
ale no taaak, babyyy, veď sa tu potom budem naháňať ako Vy včera 😀 , všade sú omrvinky, kopa prádla, jaaaj a do zajtra rána ďaľekooo moje, ďaľekooooo
@bebe87 ja zatial testu odovalam.. hrozny pocit ked clovek nevydrzi a tam beloba.. ale priznaky ziadne. Abi kozy ma nebolia tak ako obvykle.
@orchidea111 ja sa tiez bojim testovat a lutujm ze doma jeden testik mam lebo len pokusa v jednom kuse ☹
idem to prádlo pretriediť , čo sa dá poskladám, žehlenie nechám na potom , šak nevím bez Vás zit 😀 , píšem si s Vami Vác jak s tým mojím 😀 , ale šak, ten nech robí a zarába penáze pre bábo.
@zuzkasu ja som v praci.. testy sa tu na mna usmievaju z regalu 😀 doma nemam nic.. ak do zajtra mrska nedojde tak testujeem
Baby spravte z toho negativ niekto 😀
@orchidea111 tesime sa 😀
No nic kocky, idem po malu do skoly a k lekarke ideme 🙂 poobede sa vidime 😀
@bebe87 ja zmurim oci, ale nic nevidim.. tak ale som od tretej hore.. takze ma neber vazne
@rula ja som dala prat a idem nieco ukuchtit,ale furt sem kukam 😀
@orchidea111 testujjjj)
@zuzkasu ty tiez testuj,len sa na ten test furt pozeras a provokuje ta)
@lilimoni snad sa aj ja budem moct tesit 😀 pekny dnik
lebo baby toto neni fotak, to je buzerant jeden... a ani to neni,,, mobil hnusny to je,,, 🙄 daco tam nazivo je... a mozem ist zehlit s "pokojom" na dusi
@zuzkasu na jednej strane by sme si to testovanie mali uzit. Ked budeme tehotne uz nebudeme leb tak ocikavat testy 😀
zienky ideme na dovolenkuuuuuuuuuuu s drahym a vraj ma este ine plany so mnou... zeby poziadanie o ruku??? 😀 😀 😀 a jak pocitam tak pocitam ideme 5.8 a ovulka ze by mala byt 7-10.8 😀

@lilimoni nasla som tu kabel...