icon

Ideme na to aj v júni 2015

littledesire
1. jún 2015

Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂

dzanem
9. jún 2015

@juliett99 uzite si tooo)
@rula jj len ja mam chronicky zapal tenkeho creva,wc nepomaha(

juliett99
9. jún 2015

@dzanem dakujemeeee

orchidea111
9. jún 2015

tak som sa zasobila... bud/alebo 😀 a teraz si rychlo vymysliet nejaku cinnost.. lebo mat doma tehu test u snazilky je nieco ako ked ma doma abstinujuci alkoholik flasu vodky 😀

zuzkasu
9. jún 2015

@orchidea111 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

juliett99
9. jún 2015

@orchidea111 si zabilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 😀 😀 😀

rula
9. jún 2015

@orchidea111 moja a tie olvejzky sú Ti načo ?

orchidea111
9. jún 2015

@rula no ved pre istotu 😀 den sa este neskoncil, mrcha je nevyspitatelna..

lilimoni
9. jún 2015

@dzanem vyber si creva a vajca a nebude ta mat co boliet 😀
@orchidea111 ty sprav ten test, nech ta to nepokusa 😀
@juliett99 uzite si dovcu a ked drahy berie folandrol, tak aj viem ake veeeelke plany ma 😀

Kramare vybavene. Lekarka sa ma spytala, ze naco sme prisli 🙄 som mala chut povedat, ze nemam co robit, len po lekaroch behat 😅 tak dalsie stretko o pol roka 😀

rula
9. jún 2015

@orchidea111 a môžeš ich aspoň vrátiť do regála a o 3 dni vymeniť za Testy ?

lilimoni
9. jún 2015

@orchidea111 rit palovu a nie mrcha 😀 mne ostala jedna vlozka a dva tampony 😀 v pripade nudze kupim v den kramov ... Snad az vo februari 🙂

rula
9. jún 2015

@lilimoni ha ha , v tomto horku bolo asi fskt ,,príjemné,, sa trepať do BA. Ale máte to za sebou a môžeš sa venovať príjemnejším veciam Žeby žehlenie ? 😀

lilimoni
9. jún 2015

@bebe87 ser nanho 😀 vo stvrtok testime a bude snad kolajisko 😀

rula
9. jún 2015

@lilimoni ano, leda tak vložky do porodnice yes

orchidea111
9. jún 2015

@lilimoni s testom este pockam.. zacalo ma pobolievat v podbrusku, tak z toho asi nic nebude.. no snad ich nebudes minimalne do februara potrebovat. ;) krasny to pocit :D

orchidea111
9. jún 2015

@rula len aby som nesla test menit za vlozky :D :D :D

lilimoni
9. jún 2015

@rula este som sa zastavila u nasich a o 20 minut ficim po mamu do roboty a potom konecne domov 😀 to je inak radost ta Rovinka a Dunajska Luzna a ako keby to nestacilo, tak aj pred Samorinom robia cestu a je tam semafor, ktory sviet asi 5 minut na cervenoooooo 😠

A plany, hodim prat biele a cuchnem si avivaze 😀 ale treba mi zem poumyvat 🙄 a zehliiit 🙄 o dio dio

lilimoni
9. jún 2015

@orchidea111 mna boli brucho od nedele, teda od dna necakanej mrchy 😠 snad to ten susen v bruchu zvladne 😖

orchidea111
9. jún 2015

@lilimoni isto sa mu u teba paci.. jasne ze to zvladne 😉

muskamala
9. jún 2015

@lilimoni O tom semafóre mi niečo hovor, včera som mala kúpanie vo vlastnej šťave v kolóne 😠 nechápem čo na tom tak dlho robia ...

muskamala
9. jún 2015

@lilimoni zvládne a to sa ti isto len maternica rozťahuje 😉

zuzkasu
9. jún 2015

@lilimoni jej si zo Šamorína ??? Já hej teda skoro už sme Hviezdoslavov 😀 a velmi sa mi páči Vaša diskusia 😀

juliett99
9. jún 2015

@lilimoni comyslis ze kombinacia folandrol??? 😀

zuzkasu
9. jún 2015

@muskamala aj TY Šamorín? no snad budeme spolu kocikovat 😀

muskamala
9. jún 2015

@zuzkasu bývam až za Šamorínom, ten som si tam napísala, lebo je to také najbližšie väčšie mesto, inak bývam v Macove, ale veď do Šamorína to mám na skok, tak dúfam, keď sa podarí, môžme chodiť spolu kočíkovať 🙂

lilimoni
9. jún 2015

@muskamala @zuzkasu ja byvam v dedinke Velka Luc 😀 tak aspon vy chapete, preco cestujem s malou rano do skoly od 5:30 🙄
V Samorine som za 15 minut 😀

lilimoni
9. jún 2015

@juliett99 skor je chce poriadne vyvencit bimbasa 😀

zuzkasu
9. jún 2015

@lilimoni
@muskamala ojoj chapem chapeme 😀 inak kolegyna mi chcela urobit radost doniesla mi ladovu kávu a ja som sa z nej bola práve vygrcat ☹ kurna ja snad rano budem testovat ale este je skorooooooo 🤐

petra212
9. jún 2015

@all baby neblbnite
kto to má všetko dočítať 😀
som na šiestej strane uffffff
tak to netuším či to zvládnem

inak čavte 😀

muskamala
9. jún 2015

@lilimoni úplne ťa chápem, ja chodím z domu 5:20, radosť vstávať 😀 😀 . Tak ty si ďalšia do partie na kočíkovanie 😀

juliett99
9. jún 2015

@lilimoni mna skor napadol prstienok... 😀 bimbisa vencime kazdy den 😀