icon

Ideme na to aj v júni 2015

littledesire
1. jún 2015

Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂

muskamala
9. jún 2015

@zuzkasu testuuuuj, to je dobré znamenie, aj ja budem zajtra ráno 🙂

rula
9. jún 2015

@lilimoni ní Ti poviem,tie cesty na Váš smer ... Cecilko... katastroooofa.

rula
9. jún 2015

@petra212 no konečne si sem preplávala , vitaj.

dzanem
9. jún 2015

@zuzkasu si v tommm)

petra212
9. jún 2015

@rula 😀 díky
však ja vás sledujem len to fakt neviem kedy dočítam, lebo som na to prišla až teraz že už sú júnovky 🙂
ale baby fakt, za týžden popísať 54 stráááááááááááán??????? 😀

zuzkasu
9. jún 2015

@muskamala
@dzanem no neviem mozno len nesadla ale kes i nanu spomeniem bleeee ked ja to mam dosta az sobotu-nedelu ☹ to mi este nic neukaze ovulku som mala skoro

dzanem
9. jún 2015

@lilimoni 27.5 som dostala ms,na nete mi ukazuje plodne dni tento tyzden ak je 28 dn.cyklus,dufam ze drahy vydrzi sexuvat 😝

dzanem
9. jún 2015

@zuzkasu testniii)

hennyinnsbruck
9. jún 2015

@zuzkasu testni ked si mala ovulku skoro mozno ukaze uz 😉

muskamala
9. jún 2015

@zuzkasu joj, tak to teda radšej vydrž nech nie si sklamaná ako ja. Ja som totiž stihla testovať už 4,9 a 10 dpo a nič. Zajtra som 13dpo

dzanem
9. jún 2015

@muskamala mne ukazali dva dni pred ms

zuzkasu
9. jún 2015

@hennyinnsbruck
@muskamala dnes je 21 DC ovulka bola 1.6. cize len 9DPO ooooo zajtra 10 DPO

muskamala
9. jún 2015

@dzanem tak snáď už mi niečo ukáže. Dnes mala mrcha prvý možný termín a nedošla. Zajtra a pozajtra má ďalšie možné termíny tak si to snáď rozmyslí 🙂

hennyinnsbruck
9. jún 2015

@zuzkasu mozno dusiiiiika ukaze 😀

zuzkasu
9. jún 2015

@muskamala a dala si testiky sem na kontrolu vies ako nase ocka dobre vidia 😀 tfuj tfuj nech nedorazi

zuzkasu
9. jún 2015

@hennyinnsbruck mozno mozno v nedelu som mala ruzvkasty vytok po utreti tak nadej tam je ale tých uz bolo 😠

muskamala
9. jún 2015

@zuzkasu za také 2-3 dni by si už mohla niečo vidieť si myslím 🙂 videla som aj, že niektorým ukázalo ducha už 8dpo.

petra212
9. jún 2015

@muskamala
13 DPO?
najvyšší čas testovať 😀 znova

muskamala
9. jún 2015

@zuzkasu nemalo význam ich sem dávať, lebo akokoľvek som sa snažila na ne škúliť, nič okrem bielej beloty tam nebolo, ale zajtra dám, bodaj by bolo na čo pozerať 😀

hennyinnsbruck
9. jún 2015

@zuzkasu zeby inplantacne spinenie? 😉 juj som velmi zvedava na ten test 🙂

muskamala
9. jún 2015

@petra212 no zajtrajšie ráno je moje 😀

stanka1986svk
9. jún 2015

ahojte bABENKY, mne to dnes nedalo a sla som k mojmu gynekologovi..na usg nic nevidelll...mrcha mi mala prist dnes...tak mi zobral HCG...a vysledok hcg 18,9
že uplny zaciatok tehotenstva....o tyzden v piatok idem zasa na krv a usg...uz by to malo byt vidno..tak dufam ze hcg bude rast ako ma...
a vlastne ja som mala ovu na 19-21DC takze este len teraz sa zahniezdilo..ze mozno aj preto take nizke HCG ze som prisla velmi skoro...
ale tak ja som to nevedela vydrzat a nechcelo sa mi stale kupovat testy....a tak to mam iste a priamo z krvi 🙂

zuzkasu
9. jún 2015

@muskamala sak to niekomu aj 8 DPO 10 DPO uz takmer vzdy, jaj ale ked tam nic nebude 😝

stanka1986svk
9. jún 2015

a keby nahodou nastalo krvacanie....mam ist do nemocky preistotu....ale verim ze tomu sa vyhnem a vsetko bude ok a o tyzden v piatok uz uvidim aj na usg

dzanem
9. jún 2015

@muskamala neboj budu kolajnice 😉

stanka1986svk
9. jún 2015

a vy ako ste sa mi tu dnes mali????duchuje niekto ?

dzanem
9. jún 2015

@zuzkasu neboj a testuj 😅

muskamala
9. jún 2015

@zuzkasu veď preto radšej počkaj 2-3 dni, tam by mala byť už aká taká istota 🙂 ale to čakanie je na porazenie 🙄

muskamala
9. jún 2015

@dzanem budem ti veriť 😀

zuzkasu
9. jún 2015

@dzanem
@muskamala sak toto ,,,,,,, devcata sak sa dohodnite 😀 😀 😀