Ideme na to aj v júni 2015
Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂
@stanka1986svk
@dzanem kolegyna vravi TY si fakt divna pred chvilou si blvala a uz sa zas rehoces za tym monitorom 😀 no mozem ked sa tu smejem jake sme posahane 😀 zajtra skusim
Svina jedna mrchava uz je tu 😢 taaakze utriet slzy kym sa mm vrati z prace, tento tyzden obehat znova vsetky vysetrenia a potom skusame IUI.. tym co este len cakaju, prajem vela stastia 😉
@orchidea111 Oooooo nieeee , do kelu.
@orchidea111 mrzí to, viem.. Ale nabudúce to isto vyjde 🙂
@orchidea111 fnukkkkkkkkk 😠 tak dalsi mesiac to uz vyjde a basta 😉
@orchidea111 utri slzy a nebul bejbe 😉 o rok budes mama 🙂
Babulky 😀 za Smorninom nie je semafor a ani cesta nie je zuzena 😀 ale pasy este nenakreslili 🙂
A vy co vsetky cestujete domov z roboty, ze je tu tak ticho?
@lilimoni asi....
@orchidea111 verím že nabuduce to uz vyjde
@stanka1986svk takze ty uz vies, ze budes februarovka 😀 kedy ti to cca vychadza ? 🙂
nooo ano....tak 16.02 ale tak dufam ze bud.piatok uz uvidim aj na usg malickeho drobceka 🙂
babulky ja som neštastnáá ☹ , ovu mi vychadza na manželovu nočnu a to on je total ko cely týžden,už to vidim že zasa nič dalši mesiac...ma to nebavi prečo to je take komplikovane a zložite...ked človek chce nie a nie, fnuuuk
@stanka1986svk mne ked sa to podarilo, to vychadza na 19.2. 😀 a babule, juzanky, more nech ste tehule, bo ja po madarsky viem akurat tak pozdravit a nadavat 😀 s kym budem kocikovat 😀 ?
pockaj idem etste raz porattat to
@lilimoni tak mne tehotenska kalkulacka ukazuje 16.2
@stanka1986svk mne ked kramy nepridu, tak skocim v pondelok na krv dokimu a nech ma na sono objedna? 🙂
@stanka1986svk ty uz mas azda koljnicky? @lilimoni mne by to zenuchy vypalilo na 17.2: - na prve narodky mojej neterky 😀 😀
@orchidea111 nic to ide sa dalej,vide to neboj 😉

@zuzkasu testni a hod sem foto :D