Ideme na to aj v júni 2015
Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂
@orchidea111 o je ☹ ☹
mne este moje alchemilkove kvapky neprisli 😠 dufam zajtra pridu som velmi zvedava ci na volaco pomozu... 😀 😀
baby,ešte som len 3 DC a už špekulujem nad ovulkou...ak viem,že minulý cyklus nebola,nemôžem spomenúť Dr. aby mi pichla ten pregnyl či ako sa to volá?môžem to od nej vôbec žiadať?...o týždeň musím ku nej skočiť predpísať Duphaston tak aby som vedela či sa oplatí aj toto spomenúť
Dakujem koceny 😉 len uz mi to pride prilis dlho toto snazilkovanie ☹ ale ved raz ta motyka vystreli.. 😀
@bebe87 ja som vcera davala fotky testov a dnes som sla k dokimu kde mi z krvi potvrdil uplny zaciatok tehotenstva...
@stanka1986svk ouuu jeee... kongracijatulones.. ja som dnes mala taky test ako ty vcera- teda ten fijalkovi... ale to ze mne testy bezne duvhuju... tak cakam.. cakam
@bebe87 tak mne dnes rano mrcha nešprisla tak som sla k dokimu. Nechcelo sa mi uz tale kupovat a testovat..a navyse dost blbo mi je na zaludok... ovu som mala niekedy medzi 19-20 DC. Dnes som 28DC. Hcg bolo 18,9
v piatok o tyzden idem na usg aj krv
takze som asi cca 7-9 den po ovu
@stanka1986svk ja som dnes 27dc a 8dpo... v marci sme ale prisli o bunecku na 36dc... tak teraz ani netusim ako na tom budem
Ahojte... Pripájam sa k vam ;)) mame za sebou 1. Pokus, som 20dc, ovu bola štvrtok myslim. Kedy by som vedela zistit ci to vyšlo ???
Ahojte všetky snažilky 🙂 Aj ja sa pripájam 🙂 dúfam, že sa nám podarí (ak sa už nepodarilo 😀 😀 😀 )
@miamoja2012 vitaj medzi nami sialenymi snazilkami 😀 12 dni po ovulke, by to malo byt iste 🙂
@mams131 aj teba tu vitam 🙂
Zakladne pravidla skupiny: testujeme a fotime 😀 testujeme furt lebo sme nedockaveeee 😀 ked pride mrcha zakaz revania do vankusa a zazerania po tehulkach v okoli 😀
@all Zabudla som na nieco? 😀

@lilimoni mam plnu hubu 😀