icon

Ideme na to aj v júni 2015

littledesire
1. jún 2015

Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂

majuskabobi
10. jún 2015

@lilimoni 15 kvetov? Ja davan.minimálne 30,my radi aromaticky

rula
10. jún 2015

@lalida 11,12 DC bola ovu, to už sa poznám, veľmi ma vtedy pichá

lilimoni
10. jún 2015

@dzanem ked pises prispevok, tak pod nim mas napravo take zelene plus 🙂 kukni na to 😀

dzanem
10. jún 2015

@lilimoni ja sa furt ucim 😀 dobre takze drahy pojde na zber a budeme kupat)

dzanem
10. jún 2015

@lilimoni aa do prdele,slepuch som cez mobil 😀 uz mam mizerere ze idem doktorke

lilimoni
10. jún 2015

@majuskabobi zalezi ake su velke 🙂 tak nech su ponorene vsetky davam 😀 mamka uz od oka robi, natrieska kvety, zaleje vodou a od oka cukor a kyselku 😀 potom ochutna a dochuti 😀

dzanem
10. jún 2015

@rula fuu keby som to aj ja tak mala,lenze ked ma pichaju aj creva tak si mozem akurat tak vestit 😝

rula
10. jún 2015

nešlo mi to stiahnuť zo žiadnej stránky, tak to mám jak za Márie Terézie. No veď dúfam, že sme sme splodili dákeho umelca, keď už som si dala námahu s tým grafom. 😀

lilimoni
10. jún 2015

@dzanem sak nasad optiku, ked ti oci krizom idu 😀

lilimoni
10. jún 2015

@rula aj by si sa cudovala o co vie byt papier presnejsi 🙂

dzanem
10. jún 2015

@lilimoni asi dam dve lupy este sak mi to tu beha vseliako ten dotykac to je vymysel 😀

lilimoni
10. jún 2015

@dzanem och starka 😀 😀 😀

majuskabobi
10. jún 2015

@rula ved ak mas v mobile nainštalovaný obchod play,chod tam,zadaj menstruacny kalendár a tahaj 😘 ale mas pravdu,rucna praca je rucna praca 😉

dzanem
10. jún 2015

@lilimoni 😀 starkaa preco mas take velke oci? synak,lebo sa nemozem vys.... 😀

dzanem
10. jún 2015

@majuskabobi
@rula rucnu pracu vam oceni aj drahy 😀

petra212
10. jún 2015

@rula
parádny graf, čo chceš
😀

no ak meriaš iba prvý mesiac, tak teploty nemáš s čím porovnávať,
ono totiž zbytočne budeš porovnávať svoje teploty napr. s mojimi, musíš vždy porovnávať svoje grafy so svojimi

ale len tak baj očko vyzerá ozaj dobre,
vyzerajú ako poovulačné teploty,
ved uvidíš aké budú dalšie tvoje grafy a potom porovnáš

lilimoni
10. jún 2015

@dzanem take poznaaaaam 😀
Petko,preco mas take velke oci?
Lebo som ako mali vela plakal.
Skoda, ze si viac necikal 😀 😀 😀 😀

majuskabobi
10. jún 2015

Omg zeny,vy ste horsie oplzle jak muzski 😂😂😂
Idem rozbehat ovulku,a popritom dozberat bazu. 😍😍😍

zuzkasu
10. jún 2015

@dzanem umieram z VAs stehu nakonec bazovy sirup no kočeny 😀 inak pridajte limetku a matu je to vyborneee 😀 😀 😀 😀 ked tak uz

sisaaaaa
10. jún 2015

caute baby, pridavam sa k vam🙂 ja som mala taky pozit. ovu test, ze mi prvy krat vysla moja ciarka silnejsia ako kontrolna🙂 tak som zvedava, ci sa zadarilo, aj ked zatial nic svetoborne necitim ( som 18DC)🙂 no nic, uvidime🙂 snazime sa od januara, ale zatial negativny vysledok...idem dnes na sono prsnikov, tak sa spytam, kedy by som mala ist na folikulometriu, este som nebola🙂 drzim palce nam vsetkym, nech sa postasti🙂 Btw, cestou od svokrovcov sme skoro zrazili bociana🙂 to uz bolo ake znamenie🙂)) drzte sa🙂)))

lilimoni
10. jún 2015

@zuzkasu skocim do zahrady, ci mi este nieco rozkvitne a skusim 😀

majuskabobi
10. jún 2015

@zuzkasu ked uz nic,aspon sirup hotovy 😂😂

lilimoni
10. jún 2015

@sisaaaaa vitaj medzi nami 🙂 a tak 12 dni po ovu testuj ci ten neborak bocian nieco prinesie 😀 nie ze bude nasraty 😀

rula
10. jún 2015

@sisaaaaa jeeej dalšia šialená sa pridala, dúfam ,že nás tu už niekoľko dní sleduješ s vieš do akej komnaty si vkročila ?!

lilimoni
10. jún 2015

@majuskabobi treba doplnat tekutiny 😀 clovek toho poslednu dobu nieco aj vypoti 😀 😀 😀

lilimoni
10. jún 2015

@rula do jamy levovej 😀

mausy21
10. jún 2015

@lilimoni ahojte babulky,dnes som 10 DC, chcem skusit tento mesiac ovu testiky a aj teplotu som si začala merat teda dnes prvy krát,...odkedy mam skusit tie ovu testiky je ešte skoro ?teplota bola dnes 36,6...adaju sa tie grafy niekde stiahnut aby som nemusela kreslit ?

lilimoni
10. jún 2015

@mausy21 kolko mas dnove cykli? Ale asi od 12 DC sa zacina robit prvy krat 🙂 a grafy sa niekde na nete zapisuju ale neviem ak feminystranka to je 😀

petra212
10. jún 2015

@mausy21
počítaj si prvý príspevok v tomto fóre:
https://www.modrykonik.sk/forum/ideme-na-to/grafy-bazalnej-teploty/

sú tam linky na stránky kde sa dajú zapisovať grafy BT
a tiež linky na stránky kde sa veeeeeeeľa dočítaš o meraní BT 🙂

viem ,že niektoré baby majú aj apku v mobile akúsi stiahnutú z fertility friend
ale ja ju nepoužívam, používam zapisovanie normálne cez net a pc
grafy sa odtiaľ dajú uložiť do pdfka a stiahnutť a následne aj vytlačiť, mne to takto stačí, nepotrebujem to mať v mobile, ale ak by si chcela, tá možnosť tu je

sisaaaaa
10. jún 2015

rula @no priznam sa, zaujimave citanie to je🙂)) ale som rada, ze s mojim "sialenstvom" nie som sama🙂 sa tak vravi, ve dvou sa to lepe tahne🙂)) aspon sa clovek pobavi a nemysli furt dookola na to iste... ako oslik zo Shreka: " uz tam budem? uz tam budem?" no veru, ja som na to isla tak trosku naopak a priniesla som skoro bociana z vychodu az do Blavy🙂))