Ideme na to aj v júni 2015
Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂
@majuskabobi zalezi ake su velke 🙂 tak nech su ponorene vsetky davam 😀 mamka uz od oka robi, natrieska kvety, zaleje vodou a od oka cukor a kyselku 😀 potom ochutna a dochuti 😀
nešlo mi to stiahnuť zo žiadnej stránky, tak to mám jak za Márie Terézie. No veď dúfam, že sme sme splodili dákeho umelca, keď už som si dala námahu s tým grafom. 😀
@rula ved ak mas v mobile nainštalovaný obchod play,chod tam,zadaj menstruacny kalendár a tahaj 😘 ale mas pravdu,rucna praca je rucna praca 😉
@majuskabobi
@rula rucnu pracu vam oceni aj drahy 😀
@rula
parádny graf, čo chceš
😀
no ak meriaš iba prvý mesiac, tak teploty nemáš s čím porovnávať,
ono totiž zbytočne budeš porovnávať svoje teploty napr. s mojimi, musíš vždy porovnávať svoje grafy so svojimi
ale len tak baj očko vyzerá ozaj dobre,
vyzerajú ako poovulačné teploty,
ved uvidíš aké budú dalšie tvoje grafy a potom porovnáš
Omg zeny,vy ste horsie oplzle jak muzski 😂😂😂
Idem rozbehat ovulku,a popritom dozberat bazu. 😍😍😍
caute baby, pridavam sa k vam🙂 ja som mala taky pozit. ovu test, ze mi prvy krat vysla moja ciarka silnejsia ako kontrolna🙂 tak som zvedava, ci sa zadarilo, aj ked zatial nic svetoborne necitim ( som 18DC)🙂 no nic, uvidime🙂 snazime sa od januara, ale zatial negativny vysledok...idem dnes na sono prsnikov, tak sa spytam, kedy by som mala ist na folikulometriu, este som nebola🙂 drzim palce nam vsetkym, nech sa postasti🙂 Btw, cestou od svokrovcov sme skoro zrazili bociana🙂 to uz bolo ake znamenie🙂)) drzte sa🙂)))
@zuzkasu ked uz nic,aspon sirup hotovy 😂😂
@majuskabobi treba doplnat tekutiny 😀 clovek toho poslednu dobu nieco aj vypoti 😀 😀 😀
@mausy21
počítaj si prvý príspevok v tomto fóre:
https://www.modrykonik.sk/forum/ideme-na-to/grafy-bazalnej-teploty/
sú tam linky na stránky kde sa dajú zapisovať grafy BT
a tiež linky na stránky kde sa veeeeeeeľa dočítaš o meraní BT 🙂
viem ,že niektoré baby majú aj apku v mobile akúsi stiahnutú z fertility friend
ale ja ju nepoužívam, používam zapisovanie normálne cez net a pc
grafy sa odtiaľ dajú uložiť do pdfka a stiahnutť a následne aj vytlačiť, mne to takto stačí, nepotrebujem to mať v mobile, ale ak by si chcela, tá možnosť tu je
rula @no priznam sa, zaujimave citanie to je🙂)) ale som rada, ze s mojim "sialenstvom" nie som sama🙂 sa tak vravi, ve dvou sa to lepe tahne🙂)) aspon sa clovek pobavi a nemysli furt dookola na to iste... ako oslik zo Shreka: " uz tam budem? uz tam budem?" no veru, ja som na to isla tak trosku naopak a priniesla som skoro bociana z vychodu az do Blavy🙂))

@lilimoni 15 kvetov? Ja davan.minimálne 30,my radi aromaticky