icon

Ideme na to aj v júni 2015

littledesire
1. jún 2015

Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂

lilimoni
10. jún 2015

@sisaaaaa stoparov neber 😀 vraj je to nebezpecne 😀

dzanem
10. jún 2015

@majuskabobi
@zuzkasu
@lilimoni my mame bazu kusok od domu cela dedina tam chodi zbierat 😀 takze rozkvitat budem dufam aj ja)
@rula som zvedava ci sa mi uz vajka gulaju alebo ta ovu len presla okolo 😀

rula
10. jún 2015

@dzanem Jasné že ss gúľajú

dzanem
10. jún 2015

@rula buduci tyzden budem ja nervacit nad testami 😀
@lilimoni

sisaaaaa
10. jún 2015

@lilimoni ja ho aj na chrbte dovlecem, ked inak neda a nedoleti🙂)))

rula
10. jún 2015

@dzanem aaaale, čo si ? pekne budeš do tedy dýchať , užívať si krásne milovania a šecko bude dobré. 😉

zuzkasu
10. jún 2015

@dzanem
@rula ale jake nervy co nervy to je radost 😀 sak raz vsetko bude neboj

dzanem
10. jún 2015

@sisaaaaa tu lieta kadeco a jedine co mi priniesli bolo lajno na pleco 😀

sisaaaaa
10. jún 2015

@dzanem vzdy lepsie ako nic🙂)) fuuha, citam si tie vase diskusie, idem zo zadu, dostala som sa na stranu 47 uz a miestami ma az krce od smiechu chytaju🙂)) tu este bude veselo🙂 ked pridem z prace, odfotim ovu testy ( som si ich odlozila na pamiatku🙂)), nech splnam kriteria skupiny🙂

mausy21
10. jún 2015

@lilimoni mám 29 dnove cykli

mausy21
10. jún 2015

@petra212 dakovalaaaaa idem to kuk

lilimoni
10. jún 2015

@mausy21 tak sa odporuca cyklus deleno dva - 3 dni 😀 29/2 -3=cca 12DC na zaciatok. Ak mas pravidelne, tak potom ovulka priblizne rovnako bude chodit 🙂 ja ti ju vestim na 15DC 😀

lilimoni
10. jún 2015

Manzel bude mat asi zajtra volno 😀 a mala u nasich ostava, podla mojho otca iba tuto noc ale podla malej do piatku 😀 boooze ja ked si najdem rano kolajnice, tak to asi nevydrzim a zobudim s testom stareho 😀

dzanem
10. jún 2015

@lilimoni aj mne vestiiii,teraz na 28 den ms)

lilimoni
10. jún 2015

@dzanem ty pekne prekot stareho, nasad mu Folandrol a bude drobec, co bojis 😀

mausy21
10. jún 2015

@lilimoni no paradička teda,tak od piatku testíkujem a som zvedava či tá tvoja veštba vííde..a ešte aby sme sa trafili...🙂

mausy21
10. jún 2015

takže teplota stupne ak pride ovu áno?

lilimoni
10. jún 2015

@mausy21 ale co by nie 😀 odkedy bude pozitivny tak 5 dni 3x denne tutu-mutu a musi to vyjst 😀

lilimoni
10. jún 2015

@mausy21 co som pochopila, tak cez ovu stupne a ak sa zadarilo, tak uz neklesne 🙂

lilimoni
10. jún 2015

Babulky ja by som mala dnes asi aj upratovat ale komu sa chce? 🙄 ty vole, ja akcna zena, co som mala vzdy doma kasne cisto mam dva tyzdne totalny bordel a som lenivaaaaaaa 😅 🙄

mausy21
10. jún 2015

@lilimoni a ty si ako na tom?čiarka zosilnela ,mrcha neprišla?nechce sa mi čitat všetko nazad...

mausy21
10. jún 2015

@lilimoni aj ja idem uptatovat som pn už asi 2,5 mesiaca a ešte len teraz som sa rozbehla trošku...schodisko do podkrovia ktore nie je dokončene je take zapratane žesa tam nedostaneme,,,tak som sa rozhodla dnes do toho pustit..držte mi palce aby som sa tam nestratila 😀

lilimoni
10. jún 2015

@mausy21 dnes som netestila ale zajtra rano spravim test 🙂 mrcha nic a dnes sa ani kramovo necitim 😀 skor mi bolo rano na sablu z jedneho hltu kavy 🙄

stanka1986svk
10. jún 2015

ahojte babule...ako sa mate dnes? mne je od vecera strasne...zle od zaludka, cicule ma bolia..no len lezim....

zuzkasu
10. jún 2015

@lilimoni aleeeee to vyzera dobre ked Ta napína s kafíčka ja na včerjašu šablu nezabudnem tak skoro 😀 všetci mi to v práci pripomínajú 😀

lilimoni
10. jún 2015

@mausy21 my vnutrajsok domu mame spraveny 😀 ale dvor ako u ciganov 🙄 a v pivnici je raroharen, humus, bordel ... Strach a hruza ako sa hovori 😠

lilimoni
10. jún 2015

@zuzkasu vniesla si kus vzrusa na pracovisko 😀 to ich neprejde, pokial sa niekto dalsi nedogrca 😀

mausy21
10. jún 2015

@lilimoni paradička tak ty sa už len vytešovat možeš...závidím v dobrom samozrejme 😉 , no doteraz som nič taketo nerobila ako sa chystám teraz že ovu testy,meranie teploty a taaak booože normalne mi to pride až trošku choreee...že nieee?? 😖

lilimoni
10. jún 2015

@mausy21 ale co by 🙂 vsak musis vediet kedy udriet plnou silou 😀 testi ti ukazu, ze sa blizi ovu a teplota, ze prebehla 😀

mausy21
10. jún 2015

@lilimoni no dufam ale posledny mesiac mame nato tak snad to výde...ak v july nezistim že som silno tehu..dávam vypoved v praci,a kkoniec nášho snaženia...od januara je toho dost..uf