icon

Ideme na to aj v júni 2015

littledesire
1. jún 2015

Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂

mausy21
10. jún 2015

@lilimoni no o tom bordeli pomlčim...tiež nemama dvor urobeny,fasada je a to už bývame 3 roky,len neni kedy,nemá kto...a ak nahodou aj je kedy a aj by mal kto tak neni začoooo 😀

lilimoni
10. jún 2015

@mausy21 preco si sa takto radikalne rozhodla? Nepotiahnes aspon cez leto? 🙂

lilimoni
10. jún 2015

Volal mi prave tatino, ze zajtra privezie bazeeeeen 😀 juchuuuuuu

juliett99
10. jún 2015

@mausy21 preco si sa takto rozhodla??

mausy21
10. jún 2015

@lilimoni pretože musim zostat doma,kedže manžel začal podnikat...stavebnu firmu má,tak okolo domu a detí treba behat a to on sam by všetko nezvladal...robime na 3 zmeny obaja a nedalo by sa to,kedže Sofi ide do školy od septembra,tak bud budem tehu a možem sa venovat deckam a ako tak aj materska super,alebo dám jednoducho výpoved a to potom už nechcem tehu pretože si neviem predstavit z čoho by mi ratali matersku..ale velmi tužim po babenečku kedže mojch dvoch som si nejak ani nestihla užit,kedže sme stavali dom atak som utekala do roboty a oni su po 2 rokoch po sebe,takže ....tak ☹

mausy21
10. jún 2015

@juliett99 som písala čitaj hore 😉

lilimoni
10. jún 2015

@mausy21 ono sa to rata, ze a posledne 2 roky musis mat odrobenych 270 dni 🙂 takze pohoda. Vydrz aspon do toho septembra 🙂 zvladli ste stavbu a dve male deti, zvladnes aj postavane a jedno miminko k tomu. Nekaz si svoj sen 🙂

mausy21
10. jún 2015

to moje užasne dievčatko nechce papat parene buchty...vrrrrr 😠 mami urob mi niečo inééé,no na porážku 😝

juliett99
10. jún 2015

@mausy21 uz rozumiem.... verim ze vsetko bude podla Tvojich predstav a budes happy

lilimoni
10. jún 2015

@mausy21 moja zje dva druhy polievok a 4 hlavne jedla 🙄 takze mi nieco o tom hovor 😠 och tie nase princezneeeee 😀

mausy21
10. jún 2015

@lilimoni no ved je to komplikovane celeee,aj tak mm stale váha že či dobre robíme čo robíme že sa snažíme...potom aj mna dostane do pochybnostíí och, ale vie že tužim ešte po babatku,aj on by chcel a bol by rad len všetko je to take akesi....pod stresom...no ved uvidime budem dufat že sa podari, 28 jul ideme na dovču do Turecka,dufala som že možno by sa aj tam podriko ale ovu bude inak vychadzat...necham sa prekvapit

mausy21
10. jún 2015

@lilimoni takže len vyvarat stale musiš?nepríjemneee...moje decka miluju ryžu na m ilion sposobov takže ak sa mi fakt že nič nechce tak ryža to zachranuje 😀 ...mala by som ist do toho schodiska sa pustit....a odkial vobec si?máte domček postaveny?či ste kupili nejaky starši?

lilimoni
10. jún 2015

@mausy21 tak sa od jula nesnazte ale pozor si tiez davat nemusite 😀

mausy21
10. jún 2015

@juliett99 no dufam aj ja aspon ako tak ...

mausy21
10. jún 2015

@lilimoni ved ano pozor si nebudeme davat ale silit to nebudem,možno aj preto sa nedari ked je top všetko tak na povel...

zuzkasu
10. jún 2015

@mausy21 ahoj , vidim ze aj Ty tuzis po tretom babatku tak ako ja 😀 nenapišem že my lebo moj manžle raz hore raz dole tiež nas chytaju pochybnosti raz jeden raz druhy či to finančne zvládneme a predsa len sme si detmi čoto preskákali, mladší je po ťažkej operácii, ale zvládli sme to a už je lepšie. Tiež ma ísť v septembri do školy a ja by som sa mu chcela naplno venovat teda obom, v podstate všetci moji chlapy chcu aby som sa onich starala ako inak 😀 Juj keby mi tak vyšla moja parťáčka manžel chce Kristínku keď ma chuť vždy poviem poď spravím Ti Kristínku 😀

lilimoni
10. jún 2015

@mausy21 my sme kupili 15 rocny dom, ktory nebol 7 rokov obyvany 😀 🙄 takze ho trebalo prerobit cely a to 7 rokov skoro ani kosene nebolo. Chlapik, co ho zdedil kosil 2x do roka 🙄 takze samy pyr tu je 😠 v oktobri to dam cele zorat a na jar vyrovnat zem a zasejem si travnik 🙂

lilimoni
10. jún 2015

@zuzkasu my by sme radi chlapca ale keby bola baba tak manzel chce k Monike Veroniku. Ze ked budu starsie a zahuci Nika dones mi pivo, tak bude mat na stole dve 😀 tak som mu povedala, nech mame aj Dominiku aby sa mu nemalilo 😀

mausy21
10. jún 2015

@zuzkasu tak sme natom uplne rovnako..aj mne sa velmi pači kristinka ale bolom by mi asi jedno či by to bol chlapec alebo dievčatko kedže mame doma j chlapca aj dievčatko...hlavne aby vobec niečo bolo....🙂

mausy21
10. jún 2015

@lilimoni no parada takže to vaše už pivo nosi?! 😀

lilimoni
10. jún 2015

@littledesire a ty co niekde grcas, ze nepises? 😀

lilimoni
10. jún 2015

@mausy21 mne sa meno Veronika aj paci 🙂 a kedze muz sa tvari, ze maka na chlapcovi, tak nech ma tu Veroniku 😀 Kristina je moja sestra 🙂 moja ked mala 2 roky, taj jej hovorila nie Kika ale Kaka 😀

zuzkasu
10. jún 2015

@lilimoni
@mausy21 takze pivečko 😀 joj dpobre to maju muži vymyslené ...... šak toto hlavne aby niečo bolo už mam svoj vek a aj nadvahu 😒 ale preventivky a odebry dopadli na jedničku takže sme zdravý ako rybičky 😉

rula
10. jún 2015

jeeejde, minulý týždej sa tu kupovali kočáre a teraz sa vybersjú menáááá, babizne jedni

lilimoni
10. jún 2015

@rula a piva sa tu roznasaju k tomu 😀

mausy21
10. jún 2015

baby utekam to upratovat bo hroooza večer sa čiiitame.... 🙂

lilimoni
10. jún 2015

@mausy21 bezkaj a nedolam sa na tych schodoch lebo pupkata so sadrou nie je bohvieco 😀

juliett99
10. jún 2015

tak mena?? pridam aj tie nase 1. Paulinka, alternativa Karolinka
a chlapec je otazny Alex, Max, Leo alebo Marek no to tatik nechce,aby sa po nom volal 😀

tinka881
10. jún 2015

Baby, dovolala som sa konecne ku gyn...krvny test pozitivny.....vsetky vas chcem nakazit.....

lilimoni
10. jún 2015

@tinka881 juchuuuuuuuuu 😀 kedy mas prist 😀 ?