Ideme na to aj v júni 2015
Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂
Ja mam plodne az budci tyzden k vikendu takze ja sa este nacakam 😀 kvapky prisli az o pol 5 ich viem z posty vyzdvihnut 😠
@hennyinnsbruck ale aspon, ze uz prisli 🙂
@lilimoni tak to hej 😀
@lilimoni a teraz tri dni vydrz,netestuj a budu carky 😉
Je normalne, ze po troch dnoch ciarka nezosilnie? 😒
Pripájam sa ajj ja k vám 😕 😕 😅 😅 😅 😅
@lilimoni moja nestresuj a daj ranny moč uvidíš bude silnejšia...inak vieš čo ja som brala HAK a normalne som mala všetky priunaky tehu,robila som test mislim mama test a mala som tam ducha ešte doteraz tam bol,bo malas ito odložila ...och 😖 ale ved neva, no a potom mi meškali asi 2 dni ale normalne som dostala...doteraz pre mna nepochopitelneee
Ja asi zbehnem rano na krv k dokimu alebo co 😖 neviem, co mam cakat 😒
@hennyinnsbruck ktorý DC si? ja dnes 10DC takže sme na tom nejak rovnako ešte dlllhooo.. 🙂
@mausy21 hej takmer rovnako .ja som 9dc mam ale dlhe cykly 36dnove .ale minuly mesiac som mala ,,len,,32 dnovy tak uvidim. ..ovulu mam kolo 20dna cyklu .aky dlhy mas cyklus?
@hennyinnsbruck ja som mavala asi 3 mesiace 29 DC a teraz posledne 2 mesiace mám 29Dc,tento mesiac prvykrat idem testikovat ovu a aj teplotku som začala merat...tak uvidime
@lilimoni juj no ja neviem moja nechcem byt negativna ale podla mna by mala byt silnejsia. Testni urcite z ranneho silnooo drzim palceky.ciarku druhu je ale vidno!
@mausy21 ja som vcera objednala ovu testy nechcela som ale nedalo mi 😀 aspon si potvrdim ovulu

@lilimoni mojaaaaa, kľuuud, pekne dýchaj, vychutnaj si posledné cigy a vymýšľaj ako to úovieš doma. Veď ms Ti nezvykne meškať, či áno ?