icon

Ideme na to aj v júni 2015

littledesire
1. jún 2015

Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂

rula
10. jún 2015

@lilimoni mojaaaaa, kľuuud, pekne dýchaj, vychutnaj si posledné cigy a vymýšľaj ako to úovieš doma. Veď ms Ti nezvykne meškať, či áno ?

bebe87
10. jún 2015

@lilimoni upsvar... i ked ja uz rok na urade prace som... :/ len ma prevelia ')) ja uz nechcem byt nezamestnanaas a postne rozky kusat.. 🙂

rula
10. jún 2015

@lilimoni ja viem ,že máš v hlave veľa nezodpovedaných myšlienok, neboj sa. Dieťatko bude ok a Moničke to iba prospeje. A ak nevládzeš, urob si test dnes kľudne. Ved Ti to meska 3 dni , či koľko ?

rula
10. jún 2015

@bebe87 tak snáď to vyjde. Len neviem, čo budeš robiť ak budeš aj tehu aj mať novú prácu ... .hmm....

lilimoni
10. jún 2015

@rula aj som na to myslela, ze si spravim test aj teraz ale neviem, ci mi zasa len slabeho dusika neukaze 😒 a mrcha nezvykne meskat. Ra za uhorsky rok jeden den 🙂

bebe87
10. jún 2015

@rula no o babo sa snazime druhy rok.. relativne mozem byt tehotna kazdy mesiac, ale ked sa nedari tak sa nemozem spoliehat na to co ak... a pred 2mesiacmi sme o bobulku prisli.. tak ani to ze ny som bola tehu este nic neznamena. Tehotenstvo je dlhe...

lilimoni
10. jún 2015

@bebe87 snad ti to dobre dopadne 🙂

rula
10. jún 2015

@bebe87 no keď je to takto, tak to je úplne jasné. Myslím , že je to správne. Snáď tu prácu dostaneš a V prsvý čas príde aj dieťatko. 😉

rula
10. jún 2015

@lilimoni a koľký deň Ti to mešká ?

lilimoni
10. jún 2015

@rula podla kalendara mala prist vcera ale podla lutealky v nedelu 🙂 tento mesiac som to mala posunute 🙂

hennyinnsbruck
10. jún 2015

Ja mam plodne az budci tyzden k vikendu takze ja sa este nacakam 😀 kvapky prisli az o pol 5 ich viem z posty vyzdvihnut 😠

lilimoni
10. jún 2015

@hennyinnsbruck ale aspon, ze uz prisli 🙂

hennyinnsbruck
10. jún 2015

@lilimoni tak to hej 😀

lilimoni
10. jún 2015

No babule, tak ja som to nevydrzala a testla som a ako inak iba slabucky duch ☹

majuskabobi
10. jún 2015

@lilimoni a teraz tri dni vydrz,netestuj a budu carky 😉

lilimoni
10. jún 2015

Je normalne, ze po troch dnoch ciarka nezosilnie? 😒

atka1989
10. jún 2015

Pripájam sa ajj ja k vám 😕 😕 😅 😅 😅 😅

mausy21
10. jún 2015

@lilimoni moja nestresuj a daj ranny moč uvidíš bude silnejšia...inak vieš čo ja som brala HAK a normalne som mala všetky priunaky tehu,robila som test mislim mama test a mala som tam ducha ešte doteraz tam bol,bo malas ito odložila ...och 😖 ale ved neva, no a potom mi meškali asi 2 dni ale normalne som dostala...doteraz pre mna nepochopitelneee

mausy21
10. jún 2015

@atka1989 vitaj medzi nami.. 😀

majuskabobi
10. jún 2015

@lilimoni vela sa sledujes,nechaj jej cas 😉
@atka1989 priprav sa,ze tieto zeny ta skazia 😂😀😂😀

lilimoni
10. jún 2015

Ja asi zbehnem rano na krv k dokimu alebo co 😖 neviem, co mam cakat 😒

mausy21
10. jún 2015

@hennyinnsbruck ktorý DC si? ja dnes 10DC takže sme na tom nejak rovnako ešte dlllhooo.. 🙂

juliett99
10. jún 2015

@atka1989 vitajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj 😀 😀

mausy21
10. jún 2015

@lilimoni neponááhlaj to je ešte krátko..mna vyhnal ked mi týžden meškali že mam prist o 2 týždne...vydrž,určite si inak by tam ten duch nebol a silnie to aspon trošku?

lilimoni
10. jún 2015

@mausy21 vobec ☹ skor sa mi zda ze v pondelok bol tmavsi ☹

hennyinnsbruck
10. jún 2015

@mausy21 hej takmer rovnako .ja som 9dc mam ale dlhe cykly 36dnove .ale minuly mesiac som mala ,,len,,32 dnovy tak uvidim. ..ovulu mam kolo 20dna cyklu .aky dlhy mas cyklus?

mausy21
10. jún 2015

@hennyinnsbruck ja som mavala asi 3 mesiace 29 DC a teraz posledne 2 mesiace mám 29Dc,tento mesiac prvykrat idem testikovat ovu a aj teplotku som začala merat...tak uvidime

hennyinnsbruck
10. jún 2015

@lilimoni juj no ja neviem moja nechcem byt negativna ale podla mna by mala byt silnejsia. Testni urcite z ranneho silnooo drzim palceky.ciarku druhu je ale vidno!

mausy21
10. jún 2015

@lilimoni nebud smutná,a hlavne mysli pozitivne...skus ešte zajtra z ranneho a ka nič tak počkaj a pripadne v pondelok ked nepride skoč k dokimu,ale neboj to zosilnie...aky testik maš desiatkovy či 20?

hennyinnsbruck
10. jún 2015

@mausy21 ja som vcera objednala ovu testy nechcela som ale nedalo mi 😀 aspon si potvrdim ovulu