Ideme na to aj v júni 2015
Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂
@mausy21 no ako test? Ja si pockam na nove ten jeden co mam nebudem robit 🙂 aj tak je ovu este v nedohlade
@bebe87 te buh,to kde si bola na pohovor? Ja ked som hladala robotu,a pocula som na začiatku, ze pohovor ma viac kol,tak som im len zamavala.obcas som vydrzala prve kolo a udrbavala sa na ich "psychoanalyzach" buduceho mukla 🙂
@hennyinnsbruck tu je testííík slaby duch takže ovu v nedohladne...ale snad pride a možme potom popracovat 😀
inak dievčenece moje zlate videla som tu fotky aj v negatíívoch..ako to robite?
@lilimoni ozaj tvoju dala do negat je vidno pekne podla mna takze tesim na dasli testik 😀
dnes som si dala prvy krat moje kvapky blee je v rom 50 perc alkoholu 😀 😀 hadam pomozu uvidime...
@hennyinnsbruck čo moju dala do negat? 😕
@mausy21 da sa aj v mobile kde upravujes foto alebo na perfectphoto.cz napriklad
@hennyinnsbruck jasnee teraz mi docvaklo...upss 😅
@hennyinnsbruck kvapky s alkoholom? 😀 no tebe je super 😉 a to ake?
@hennyinnsbruck aj mna by zaujimalo čo su to za kvapky?
alchemilka v alkohole . Oooooo
@hennyinnsbruck iha 😀 nie ze nafukas 😀 to nevysvetlis, ze chcem byt tehu, tak preto som nafukala 😀
@mausy21 morrre, ja tu cumim na test, ze komu idem gratulovat 😀 tak ti teda gratulujem k bliziacej sa ovulke 😀
@mausy21
@orchidea111 ako pisala @rula alchemilkove 😉
Esteze chodim busom do roboty 😀
@rula 😀 😀
nikde nikto žiadne testíííky?žiadna bližiaca sa ovu alebo duchovia tehuuu?
@tinka881 ahoj chcem sa opýtať aké si mala hcg v krvi?a kolko dni si po ovu?alebo DC
Tak zienky ja vas tento cyklus opustam. Dostala som mykozu a nemozme sa snazit ☹( akurat mi zacali plodne dni! 😖
No baby,bola som na gynde,robil mi folikulometriu a teda ovu test neklamal,ze folikul skutocne praskol😁😁😁,takze teraz uz len ostava cakat😀ci sa zadarilo😀
@mausy21 ja som si prave objednala u lauritky ovu testy.. hned ako dojdu idem na to 😉
@sisaaaaa iha 🙂 a kolko dpo si teraz? 🙂
@orchidea111 no paradicka. A uz budete vediet kedy udriet plnou silou 😀 drzim silno moc palcekyyyyyy 🙂
@mirrina och, tak mesiac "regeneracne volno"? Peknd sa preliec a aj spermosky naberu silu a potom cakame foto s kolajnicami 🙂

@lilimoni do prdele,,, ta kde sa ma clovek zamestnat... wrrrr