Ideme na to aj v júni 2015
Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂
@orchidea111 a vy s muzikom ste uplne zdravi po reprodukcnej stranke a nedari sa vam? 🙂
@lilimoni ano ☹ od oktobra 2013... ale ako uz som pisala.. idem znova na vysetrenia a uvidime. . Zajtra idem na vsetky krvne testy a po menstruacii na cytologiu a bakterie a tieto veci.. bud nieco najdu a ak nie pojdeme skusit inseminaciu
22 dc tehu test bieeeeely ako sneh... Uvidíme o tyzden ;)) ale nemam ziadne príznaky... Pri prvom tehu ma pichalo aspoň 1 den...
Teraz som cítila trochen pichanie ked som zaspavala na bruchu...inak nič... Jaaj trosku výtoku hustého dnes, ale len raz... Znamená to nieco ?
Otázka... Fajčí niekto z vás?
Babule, je tu niekto kto sa tento mesiac pokúša 1. Krat o tehu???? Alebo vsetci ste dlhodobé snazilky?
Babulky dobre ranko vam prajem 🙂 kto chce vidiet nic na teste, tomu mozem spravit foto ☹ ja tomu nechapem ☹
@miamoja2012 ja fajcim a ako mi netmavnu kolajnice, tak sa mi neda prestat ☹
@miamoja2012 ano
@lilimoni coooo? To je na nervy.. hybaj k lekarovi
@miamoja2012 aj ja 🙂
@muskamala o siedmej volam dokimu, lebo do osmej tam nepridem aj keby som hned skocila do auta 😖 zajtra odveziem na siedmu mal do skoly a pojdem na krv.
Niekde je pruser a musim zistit kde. Bud to vajko nevydrzi a neda sa mu usalasit alebo je to nieco, co zdvihlo hcg a nie je to tehu 😒
Moje telo si asi hcg tak chrani, ze ho nepusti do mocu 😀
@miamoja2012 dobre ránko, sme na tom úplne rovnako, 23DC, snažíme sa prvý cyklus.
Sprosta otazka.. idem na krv.. mozem fajcit predtym?

@lilimoni tak ovulku mam mat od teoreticky od 16teho a 22 zanechavam manzela doma a odchadzam dovolenkovat na slovensko.. to bude tyzdnove lucenie 😀 a mozno mi ten slovensky vzduch pomoze pri zahniezdovani 😉