Ideme na to aj v júni 2015
Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂
Ahojte kocicandy 😀 u nas sa vo velkom blblo v bazene 😀 mlada uz osprchovana 🙂 idem podavat veceru, chlebik, syr a zelenina mi bolo nakazane 😀
@tamcika hej hej, aj take sa stava 😀 a dvijicky sa dedia obgeneraciu z matkinej strany 😀
@littledesire a ty sa pochval ako si vikendovala 🙂 ?
@dzanem tak v tom pripade som si to privolala aj ja 😖 ale asi budem kruta, ale radsej takto ako sa starat do smrti o tazko mentalne postihnute dietatko 😒 takze ideme si uzivat letoooooo, cez den sa schladime vo vode a sex bude ako strasne chutit vecer 😀
Takze hura do plaviek a mnozme sa 😀
@dzanem Ďakujem, vsetky budeme. Len uz aby to bolo. Bude to prvé naše mimi tak sa tešíme a uz chceme aby to bolo 🙂 taká nedockavost, ale na dobre sa čaká 🙂 a budeme perfektne mamy!! Az mi srdce trhá ked vidim ako nejaké 13-tky ani neviedia ako otehotneli alebo ako porodia a nechajú babatko niekde.
No ja som sa najedla ako drevorubac 😀 mala este hoduje pri rozpravke a pojde zalahnut a ja zasadnut ku zehlicke 🙄
A budeme supermami uz coskoro 😀 citim to v kostiach 😀
@lilimoni mojko aj ja to cítim. Sa cakame ze baby @majuskabobi @littledesire 😵
Baby inak ked som mala utorok pozit ovu test, vecer ma pichalo v podbrušku a v stredu cely den. Myslite ze hned v stredu ked ma pichalo bola ovu? Ci to je az potom?

@tamcika jj moze to byt aj daleke koleno ale niekoho to urcite chyti a zadaria sa dvojicky v rodine