icon

Ideme na to aj v júni 2015

littledesire
1. jún 2015

Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂

dzanem
14. jún 2015

@tamcika jj moze to byt aj daleke koleno ale niekoho to urcite chyti a zadaria sa dvojicky v rodine

tamcika
14. jún 2015

@dzanem ja sa ich praveze bojím 🙂 keby boli krasne zdravé narodené som štástna ze ich mam. Len taká obava

dzanem
14. jún 2015

@tamcika ja som sa bala tiez a mozno som to zle privolala ☹

lilimoni
14. jún 2015

Ahojte kocicandy 😀 u nas sa vo velkom blblo v bazene 😀 mlada uz osprchovana 🙂 idem podavat veceru, chlebik, syr a zelenina mi bolo nakazane 😀
@tamcika hej hej, aj take sa stava 😀 a dvijicky sa dedia obgeneraciu z matkinej strany 😀
@littledesire a ty sa pochval ako si vikendovala 🙂 ?

lilimoni
14. jún 2015

@dzanem tak v tom pripade som si to privolala aj ja 😖 ale asi budem kruta, ale radsej takto ako sa starat do smrti o tazko mentalne postihnute dietatko 😒 takze ideme si uzivat letoooooo, cez den sa schladime vo vode a sex bude ako strasne chutit vecer 😀
Takze hura do plaviek a mnozme sa 😀

dzanem
14. jún 2015

@lilimoni my sme boli na priehrade a vyhnala bas burka 😀 teraz odkvecavame od tepla zas 😉

lilimoni
14. jún 2015

@dzanem tak sup nazad 😀 vsak este nie je neskoro 😀

dzanem
14. jún 2015

@lilimoni mas pravdu telo vie co robit,len to cloveka zasiahne

dzanem
14. jún 2015

@lilimoni uz sme plafonove typy)sme uvareni)uz nevylezeme

lilimoni
14. jún 2015

@dzanem plne ta chapem. Komu by to neprislo luto 😒 aspon ti povedali, preco sa to stalo?

dzanem
14. jún 2015

@lilimoni vobec nic nepovedali(ale draheho otec je z dvojiciek a tam jedno zomrelo,tak geny nas asi zasiahli

tamcika
14. jún 2015

@dzanem no možno. Ale to uz tazko povedat. Dobre bude za chvíľku 🙂 budeme tehu 🙂

@lilimoni fuu tak potom asi nehrozí. To z muzovej strany nejaka vzdialenejšie teta

mams131
Odpoveď bola odstránená
dzanem
14. jún 2015

@mams131 drzim palec)testovanie bude cakat aj mna uff

dzanem
14. jún 2015

@tamcika neboj sa nicoho aj keby mali byt trojicky,zvladnes to

mams131
14. jún 2015

@dzanem rovnako i tebe držím palčeky ;)

tamcika
14. jún 2015

@dzanem dvojičky este ano ale trojicky si neviem predstaviť 😕 ale tak keby boli nic ine by mi nezostávalo len byt supermama

dzanem
14. jún 2015

@mams131 potom daj 3 D testu)

dzanem
14. jún 2015

@tamcika neboj sa budes skvela mama ci bude jedno ci dve

tamcika
14. jún 2015

@dzanem Ďakujem, vsetky budeme. Len uz aby to bolo. Bude to prvé naše mimi tak sa tešíme a uz chceme aby to bolo 🙂 taká nedockavost, ale na dobre sa čaká 🙂 a budeme perfektne mamy!! Az mi srdce trhá ked vidim ako nejaké 13-tky ani neviedia ako otehotneli alebo ako porodia a nechajú babatko niekde.

dzanem
14. jún 2015

@tamcika urcite sa vam coskoro zadari,budte trpezlivi)ano no ludia su vseliaki nic nenarobime

lilimoni
14. jún 2015

No ja som sa najedla ako drevorubac 😀 mala este hoduje pri rozpravke a pojde zalahnut a ja zasadnut ku zehlicke 🙄
A budeme supermami uz coskoro 😀 citim to v kostiach 😀

tamcika
14. jún 2015

@lilimoni mojko aj ja to cítim. Sa cakame ze baby @majuskabobi @littledesire 😵

dzanem
14. jún 2015

@lilimoni ja som zozrala stvrtku krtkovej torty)blee

tamcika
14. jún 2015

Baby inak ked som mala utorok pozit ovu test, vecer ma pichalo v podbrušku a v stredu cely den. Myslite ze hned v stredu ked ma pichalo bola ovu? Ci to je az potom?

lilimoni
14. jún 2015

@dzanem aspon si si pochutila 😀
@tamcika marec/april su nase mesiace babulky 😀 pripravte si maternice 😀

mausy21
14. jún 2015

ahojteee no vy ste tu popísali teda...pridávam foto testiku teraz som testila...nejak to nebledne prečo??

lilimoni
14. jún 2015

@tamcika noooo vyzera to tak? 🙂 soplavy vytok si nemala? 🙂

lilimoni
14. jún 2015

@mausy21 zajtra poobede bude blednut 🙂 inak super kolajnice 🙂 keby bol tak tehu 😀

dzanem
14. jún 2015

@lilimoni prasknem)no jo karta sa musi obratit