Ideme na to aj v júni 2015
Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂
@mausy21 to som uz pocula 😀 ze Lili ma vzdy pravdu 😀 ked som pred tromi rokmi na vianoce videla svokra, tak mi trclo v gebuli, ze on sa marca nedozije a zomrel 28.2. 😅 som aj drahemu hovorila cestou domov, ze jeho tatovi nieco urcite je, nech ho vyzenie k dr. A ma vysmial, ze jemu sa zdal ok 🙄
@mausy21 pekny testik...sexik dnes a pozajtra 😉 aspon ja tak viem v den pozitivneho testiku a este o dva dni na to.
Klid defcata B-)
jeeeejda, tu je debataaaa, dvojičky, trojičky.... a čo ja???? 26 DC, test biely, mrcha nikde.... hmmmm ? ? ? ?
jaaaj a B T aj dnes ráno 37,1
Aj ja chcem vediet kedy uz konecne zostanem tehu ☹
@hennyinnsbruck
lenže podla mna ja som ten test mala pozitiv už včera...tak to teraz týžden vkuse?ved to nema význam...ked budu chalani nejaky vyslabeny.. 😀
@mausy21 uzasne kolaje take som teda ja nikdy na o u nemala a ked mas vodovy sopel 😉 je to ok
@lilimoni Ty sikula jedna sak aj mne vyvesti 😃😃😃
@rula mojho muza teta ma dvojicky jedno a do tretice zasa dvojicky a sami chalani no dovi dopo 😂😂😂😂
@dzanem aj sa Ti rozbehli??? mne stale nie len spinim a spinim ruzovo a prda nApnute tak rozmyslam ci rank netestnem ale spodok stale boli😓

@lilimoni ty si bosorka!!! takže ešte aj dnes aj zajtra máme snažit?booože som ko z tých bojníc bolo tam super deckam sa pačilo a teraz idemem skladat puzzle 500 monsterky dr....e ma!!