Ideme na to aj v júni 2015
Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂
@lilimoni no som zvedava čo hlavne moje rovesničky 🙂 37+
takže niektorým sa to už aj podarilo???? uaaaau.. to by ma potešilo, aspoň trošku pozitovneho elanu do ďalšieho snaženia..
ja som mala na dovolenke OVU, pila som acc long kvoli rozpusteniu husteho hlienu, 2x som si dala aj grep pred ovu a na 11DC bol sex s gelom ... v 13DC bola OVU a tak som sa snažila na toho mojho.. aj som si ďalši gel natlačila a že ideme na to.. a on pil 72% domacu a zapijal s pivom tak ako koleg.muž a potom žiaden sex.. až na 15DC = takže nič nečakam.. to by len musel byť riadny zazrak... 🙄
dobré ránko tak krámy v plnom prúde srdce bolí ☹ a cecky tiež kuran fakt som dufala
@lilimoni 😀
Baby, kto bude teraz tehu? http://www.vestirna.com/koule/ 😀
@lilimoni čo ja viem, tak viacerým babam sa to prve neudrzalo, alebo do 3m prestalo biť srdiečko.. (aj mojej kolegyni), .. treba skusať dalej.. ved už aj to je taky malicky uspech ze sa podarilo.. neboj podari sa zas a vyjde to!!! to preboli.. hlavu hore, hod sa do pohody a skúšať dalej.. viem že si smutna a sklamana,.. ale nie si jedina ktorej to na prvy krat nevyslo..ešte to vyjde neboj...
jaaaj ja som dnes mala sen..... spali vedľa mňa aso 6 mes. Babo, mne už hrmoce 😀
dnes to vylezie von a zajtra už skoro nič.
@enia74 ahoj ja som nebrala nic...mali sme keksik 2krat aj to neplanovany...proste ani neviem ako sa to stalo... 😀

@vikina6 bre ranko aj tebe 🙂 kedy budes mat vysledky? 🙂