Ideme na to aj v júni 2015
Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂
@lilimoni no presne 😀 co to je??? Inak som sa teraz dobre zasmiala, kupila som si dnes alchemilku po nemecky Frauenmantel (zensky kabat).. a hovorim mojemu, kupila som si Frauenmantel a on ze ukaz.. a ja dojdem so sackom caja 😀
@orchidea111 moja to su ovcie kiahne 😀 😀 😀 co si sa bola v skolke hrat? 😀
@orchidea111 to za takéto správy si dala toooľko šilingov ????? no to už čo je ?
@mausy21 no nvm, mám strach, aj keď to že sa to vôbec po takej dlhej dobe podarilo, je dobrá správa.. no a kedy mi dorazí mrcha? No tak uvidíme, kedy sa cetke z ameriky urači prísť... Budúci mesiac by som ju rada privítala... A potom už minimálne 9 mesiacov nepríde
@lilimoni to mi je ľúto, asi presne vieme obe ako sa teraz cítime... Ako dlho sa snažíte vy? A čo sa stalo vo vašom pripade?
@lilimoni pre pana.. na stare kolena 😀 ja som z toho debil uz.. co uz mi oni nenajdu 😀
@orchidea111 tiez beres vsetko co je zadara 😀
@rula mam pytat peniaze naspät? 😀 najlepsie ze po 10 kontrola.. dalsich 60 eciek v prdeli.. ziadna dovolenka nebude.. treba zdravotnictvu do kapsy pchat 😀
@orchidea111
@rula
@mausy21
@dzanem baby ja som uplne v prdeli a VY tu už rodíte 😀 krámy po pol dni záhadne prešli už nič zomna nejde nechápem prsia ma stále bolia, myslíte že jeden 200mg nurofen mi vypol krámy??? Bola tu kamoška donutila ma ocikat test a ona tym vidi zasa ducha no já ani prd nema cenu ani dávať foto prosto podla mna nic neni, ale som zmatena nakolko pri oboch som mala MS pri prvom až 5 mes. ale pri druhom len špinenie, teraz dva dni ružove spinenie a pol dna MS ale teda riadne len zo mna nepadali tie kusy. čítam tu temy že mali MS a su tehu kamoška zasa vo mne zbudila nádej.
Mám na Vás otázku ked ste dostali MS prestali hned bolieť prsia to pnutie???
@lilimoni no moja kto zavaha, nezere 😀
@orchidea111 naše zlaté zdravotníctvo ja pchám chirurgovi za jednu kontrolu kde doslavo pichne malemu prst do zadku 50 Ečiek 😠
@zuzkasu fotoooooo.. viac oci lepsie poradi 😉
@zuzkasu ja uz mam kozenk znova necitlive 🙂 a pri mojej Monike som mala prchu prvu, takze som netusila, ze som tehu a potom test negat 😀 a ja v 10tt 🙄
@orchidea111 tolko chces to mimi, ze si odbijas detske choroby? Budes empaticka mamina 😀
@zuzkasu hrozne veru.. a tak co narobime.. hlavne ze sme zdravi 😀
@orchidea111 fakt by si tam nic nevidela kamoska ma RTG oci asi snazi sa ma rozveselit 😀 ale ja jej vravim ze tu kamosky na to ktore vedia ako na to 😀
@lilimoni o tom nepochybuj.. som predsa rak 😉 rodinne zalozeny..
@zuzkasu tak sprav z ranneho zajtra.. bodaj by tam tie kolajnice boli
@orchidea111 aj chlop je racik 😀 boooze coskoro narodky 🙄 co mu kupim ? 😀

@dzanem šak už by sme rodili najradšj..keby bolo čo 😀 😀