Ideme na to aj v júni 2015
Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂
dzifčence , jááá vas žerem, čo veta to sa rehocem. tak rýchlo píšete , že nestíham sa votreť do debaty 😀
šak to kašlu na nás ,opusteneeee,ale o chvilu aj ja pojdem tie moje detváááky uložit ešte kuk rozpravkyx,s tou vonou ste mi moc nepomohli teda...šak dakujem velice pekne.....ccc
vstúpila do jamy levovej a stúpila do h....a
ja som si v obchode navonačkuvala milion papírkov a žádny sa mi nelúbi, též som rak 10.7
ale jeden sa dal celkom čuchat, čo to bolo ? armani diamonds
a druhy armani rose, oba sa dajú
ahojte dievcence, tak ja som dnes bola u lekara na preventivnej a nedopadlo to najstastnejsie, mam malu maternicu..:/, vraj priemer velkosti je 8cm a ja mam iba 3.5cm.. ale tak ze ak sa nam nepodari do polroka tak ma zacne liecit hormonalne tak uvidime a mam si nasadit nejake vitaminy kedze riziko potratov je pri malej maternicu vacsie.. tak dufam ze sa budeme do konca roka tesit z mimca v bruchu .. ale verim ze ano.. 🙂
@dzanem
@lilimoni ja rano ich hodim idem na vlak a poobede sa striedame muz robi kratky dlhy tyzden tak sa v podstate striedame ked ma dennu som v praci od 9-14 a ked ma nocno tak od 8-15 a ked je on doma tak som 8-16,30 mam super pracu tak sa nestazujem lepime t ale malo sa vidime niezeby mi to vadilo ale pri plodeni je to kua problem
@puffu no vitaj,fiiha tak to saj maternica može byt mala?som nevedela, neboj pán doktror to porieši...dievčence ti tu odporučia všelijake tie ich drogy vitaminove a hlavne teda juliett ta inač natom fičii a bude dobre...šecko sa podari a zachvilku už tu capiš fotečku s kolajnicami...hlavu hore a bude ti tak fajn ako náám no že babule???

@nayrufa vitaj medzi sialeniny zenami 😀