icon

Ideme na to aj v júni 2015

littledesire
1. jún 2015

Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂

lilimoni
15. jún 2015

@puffu more, to co tu. Jedna pidi maternicu, dalsia kiahne 🙄 aspon ten dufaston ci co je to na podporu, ti mohol dat 🙄

rula
15. jún 2015

@puffu aaaale, neboooj , spolužáčka aj neter maju malu maternicu a obe majú dve deti. Ic si kúpiť vitamínky a šecko sa podarí aj decko

zuzkasu
15. jún 2015

@lilimoni jeden mUrgaš nakresleny a Vy tu píšete rychlostou vetra 😀 rano nemam co ocikat a nemam ani chut 😀

mausy21
15. jún 2015

@zuzkasu esšte možeš na čurat do savaaaa

lilimoni
15. jún 2015

@zuzkasu moj robi pondelok-piatok od 7-19 a cez vikend na telefonoch, rovno troch 😠 v stredu a stvrtok idem autom domov 🙂 nehodim ta? Mam aj dva podsedaky keby bolo treba jeden zicat 😀

zuzkasu
15. jún 2015

@puffu Takyto lekar patri niekam, treba vymenit, mne povedali ze nikdy nebudem mat deti mam otocenu maternicu ako mala x zapal mocovych ciest a ktomu vrodena vada ladvin a hla rodim jak jablon 😝 😝 😝

orchidea111
15. jún 2015

Babyyy.. ja som asi smutna ☹ docitala som sa, ze kefze je moja imunita oslabena tymto virusom, musim sa datopakovane zaockovat a tri mesiace minimalne sa nesmieme snazit o babo ☹

nayrufa
15. jún 2015

@puffu drzim palceky 🙂

rula
15. jún 2015

@zuzkasu aaale , čo si ? pekne v robote odskočíš do lekvárne alebo tesca , 2 hodky nebudeš piť a potom si prosíme na papieriku malého železničiara

zuzkasu
15. jún 2015

@mausy21 som sa brutal pobavila tie kravave moce teraz auuu 😀
@lilimoni odkial chodis? ja makam v petrzke a dokonca az na kopčianskej .-D

zuzkasu
15. jún 2015

@orchidea111 zlatko a aky to je virus??? skusk Echinaceu mam odskusanu velmi dobra na imunitu

nayrufa
15. jún 2015

@mausy21 neneee to je fajn... aspon sa povavim 🙂

puffu
15. jún 2015

@lilimoni
@rula
@mausy21
dakujem..🙂 jasne ostavam pozitivne naladena..🙂 teraz sme este tyzden na sr a ked dojdeme do uk tak hned kupujem nejake vitaminy, to je asi to najmenej co mozem spravit hoci som bola zo zaciatku proti ale inak zlaty lekar, este mi poradil aby som si v uk vybavila jeden formular aby som mala v buduccnosti vysetrenia zadara kedze mam poistenie iba v uk a dnes som platila 90€, skoro ma vystrelo.:D cakala som tak 50-60 max. ale taka vysoka suma ma teda poriadne zaskocila

rula
15. jún 2015

@orchidea111 oooo toto snáď nebude také zlé, a nemôžeš otehotnieť prirodzene ? v čom je vlastne problém ?

orchidea111
15. jún 2015

@zuzkasu varicella virus..

lilimoni
15. jún 2015

@rula v lekvarni aj tetuju? 😀 😀 😀

rula
15. jún 2015

@puffu pohladaj na kolibríkovi tému ,,maternica,, možno tam nájdeš nejaké rady .

rula
15. jún 2015

@lilimoni jasnačka

lilimoni
15. jún 2015

@puffu len aby si necakala ako henny na tu palenicu 😀

orchidea111
15. jún 2015

@rula prirodzene sa snazime uz vyse roka a pol.. neviem, ci toto ma scrym nieco spolocne.. ale kazdopadne ak by som aj otehotnela, nemzseli by to dopadnut dobre

puffu
15. jún 2015

@zuzkasu tak to ano, niekedy toho nahovoria..on prave preto to nechce zacat riesit uz teraz kedze ani nevie ci problem s otehotnenym bude alebo nie.. ale verim ze sa nam to coskoro podari

@nayrufa dakujem..🙂

lilimoni
15. jún 2015

@zuzkasu sak auto odveze kam scem 😀 ja startujem vo vrakuni, letim po malu na Halkovu (polus) a mozem ta nalozit bars aj v lamaci 😀

rula
15. jún 2015

@orchidea111 to znamená, že Ty si rie kiahne nikdy nemala,no to by mohol byť problúm, ale jedine ak by si ich v tehotenstve dostala . A inak si to doteraz nevedela , tak ja by som to ešte skúsila prirodzene, dajte si keksík každy den aj cez krémeše

lilimoni
15. jún 2015

@orchidea111 sak dockaj co ti doki povi 🙂 mozno si to uz prechodila a raz ti napichne prdel a vybafco 😀

lilimoni
15. jún 2015

@mausy21 krabicu som nenasla 🙄 ani len to hovno v tej pivnici nie je 🙄

orchidea111
15. jún 2015

@rula praveze som mala.. aj osypky.. ale zavolam mame, ona bude vediet lepsie ;).. potom nechapem co za virus toto je.. je pravda, ze som hakliva a casto mavam herpesy... asi som nemala tolko o tom citat :D aj chlap sa so mnou uz vadi :D

rula
15. jún 2015

@orchidea111 no, ako píše lilina , možno ozaj bude stačiť jedno picho a hotovo

orchidea111
15. jún 2015

@lilimoni s dokim uz nekomunikujem :D este potrebujem jedno gynekologicke vysetrenie z labaku a ideme do kliniky s tym.. tak som zvedava co oni na to..

zuzkasu
15. jún 2015

@orchidea111 možno je to oba že si ho prekonala je to inak podobny virus ako pasovy opar, ale to sa da preliecit, hlavne zisti ci si mala potom mas isto dost protilatok.

lilimoni
15. jún 2015

@orchidea111 no tak uvidis, co na klinike na to 🙂 ked uz si ich mala, tak protilatky mas v pohode 🙂