Ideme na to aj v júni 2015
Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂
@orchidea111 sak si zalej rano a vecer 🙂 len si z toho nesprav magorak 😀
sama sebe pišem
baby a ma potom lieku chlap viac chut na sex lebo to potrebujeme 😂😂😂😂😂😂😂😂
Zeny idem chrochnit 😀 tak ranecko 😀
aj ja dobruuuuu nocku vsem
Dobru noc zeny,tym co nie su odstavene este,nech sa dobre plodi😀😀😀
Breeee raaaaanko 😀 spite este ?? 😀 ja mam rannu musim do 17 tej robit potom veeela volna juhu... 🙂
Pekny den prajem 😉
@hennyinnsbruck d obre aj tebe..ja už nemožem zasa spat vyzera to že ejdine sme už hore 😒
@hennyinnsbruck dobre ranko, ja už makam...chodim na 6 hod. do prace....
Si nemyslite, ze ste len vy hore 😀 my o 5:20 uz sedime v aute 🙄 inak bre ranko 🙂
Bre ranko😁 este sa povalujem,ale uz na mna ide zautocit ta moja mala cierna stvornoha gula,ze chce ist vonku😂a potom smer praca...pekny den zelam😁
Ste tu niekto?
Tak mi povedzte co je toto ???? Len este negratulujte 🙂 aj ked by som rada. Nikdy som ani len ducha nemala takze ani neviem ako vyzerá vzdy len biela beloba. Myslite ze by nieco mohlo byt? Cela sa trasiem od prekvapenia, testla som len lebo sa mi snivalo ze som mala pozit test a testnem a za chvilu ze beloba idem zahodiť a totoooo
@tamcika nooo je to tam 🙂 ake je to zvlastne nie? ze sa nam snivaju take veci...mne sa tiez snivalo ze cakam dievcatko tak som testovala tiez
@tamcika su to krásne zacinajuce kolajnicky podla mna
@vikina6
@stanka1986svk baby strašný sok. Tento cyklus som si myslela ze sme netrafili ovu alebo teda ze bojovníci neprežijú. Nakúpila tampónov. Nic mi neni a ja co vsetko prežijem. síce ma trosku pichá v podbrušku od soboty ale uplne nic. V piatok mam mat ms. Držte päste nech ten sen a včerajší bocian nieco znamena!! Ďakujem vam. Utekám do prace. Vecer som tu 🙂

@bebe87 to nemyslíš vážne?takže ja som uplne zbytočne cely vikend sexovala?
mna trtne,a dnes už nič nebolo bo moj je na nočnej .... ☹