Ideme na to aj v júni 2015
Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂
@mausy21 nie v pohode. Ma vysokofunkcny autizmus pridruzeny k Aspergerovmu syndromu 🙂 dieta ako kazdne druhe, len potrebuje pri uceni specialny pristup, tak som ju dala do specialnej skoly 🙂 v niektorych smeroch je velmi pozadu (u nej grafomotorika) a v nieco vysoko prevysuje priemer (u nej logika). Su v triede styria s touto diagnozou a preberaju v podstate to iste, co na klasickej ZS ale kazde dieta ma prisposobene naroky 🙂 a hlavne maju dve ucitelky v triede, takze sa im mozu naplno venovat 🙂
@orchidea111 osypky sposobuje virus morbil 🙂 nie je to to iste 😀
@mausy21 ona je uplne bezne dieta, len su iste obmedzenia 🙂 nesmieme porusit denne ritualy inak pruser nahovado 😀 a ucime sa v pohode. Len pri nej nemozem chodit do prace, lebo ked je v skole dlhsie ako to jednej, tak je s nou potom problem 🙄 to cumi do steny a nevie sa na nic sustredit (ani na rozpravku v tv) a celkovo je vyhodena z rytmu 😒
@lilimoni oki.. lebo mama mi hovorila, ze osypky som mala, ale ovcie kiahne nie.. dakujem pani magistra 😀
@orchidea111 za malicko 😀 ja e ti uz dalsiu diagnozu dali 😀 😀 😀 vsak ked uz, tak uz 😀
@lilimoni dalsia diagnoza az vo stvrtok po dalsom vysetreni 😀 ale to uz bude hadam aj posledne. Tebe uz mrcha skoncila?
@orchidea111
@lilimoni dnes ma dr vysmeje ked budem chciet krv zobrať ?
@mausy21 hej hej. Ked sa to podchyti, tak moze kludne aj jadrovu fyziku vystudovat 🙂 prvy stupen je kriticky 🙂 ale malej sa strasne paci v skole, tak ani nezvazujem zmenu lebo to najhorsie autisti znasaju 🙂 boooze a stale buci, ze chce surodenca 😀 keby to bolo take lahke ako si mysli 😀
@tamcika treba vyskusat 😉 zbehni a uvidis co ti povie
@hennyinnsbruck mne to vyhovuje, lebo robim len do 14 hod. a autom som za 10 min. doma
juuj kedy ja už budem testit sa tešim neviem sa dočkat,ale ked to nevyde zas budem v prdeli.... ☹
@lucia1002 podla pobolievania podbruska a pri milovani tiez bolesti teda take vnutro ze mega citlive. Si myslim ze ovu bola.
Prve som mala GS ovultest a potom mi prisli od korytnacky a na tych sa nieco crtalo ale fakt len slabe pasiky nato ze podla mna ovulka bola.
a ty tiez pouzivas ovu testy? ake?

Dobre ranko vospolok.. tak ja som si dnes pospala, ale som jak mechom prastena 😀 inak osypky a ovcie kiachne nie je to iste?
@tamcika gratulujem, krasny testik😉