Ideme na to aj v júni 2015
Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂
baby, vas sa tu neda citat...chvilu nieco robim v robote a zas o 2 strany navyse! 😀 vy nemate co na robote, kurniksopa! 😀 a to nehovorim ze po vikende som este nepresla tych nekonecnych 50stran 😲
zajtra mam dostat kramy, mam aj take bolesti ci pocity ze pridu...ale namiesto toho nejaky hlien husty, co to znamena??,
@miamoja2012 že ms nepríde a vajko sa práve uhniezduje. Asi si v tom.
@juliett99 no sak toto, neviem co tu furt pobieha...neviem co necuci na svojom pracovisku a lezie mne sem za pc 😀 zavidim ti toho sefinka 😀
BT sa meria vzdy rano este teste predtym nez vstanes, cize hned ked otvoris oci, beries teplomer a merias...malo by sa v tu istu hodinu, po rovnako dlhom spanku (ale toto ja nedodrzujem), meriam len v rovnaku teplotu...musis byt min. 4 hodinovy spanok..a na tom istom mieste... 😉
@juliett99 ako hovori lilimoni, tak treba mat vlastny a treba merat stale s tym istym...a teploty maju byt priblizne take ako sem zavesila bebe87: https://www.modrykonik.sk/forum/ideme-na-to/ideme-na-to-aj-v-juni-2015-2/ ten prvy graf...ale tak kazda zena je ina...
baby a od ktoreho dna mam merat BT... staci az po kramoch?

@juliett99 nooo moje uz oddychuje uz druhy mesiac 😀 tak snad uz bude pripravene 😀 budem brat aj lieky, tak dufam ze ta potvora ovu uz konecne dojde 😀