Ideme na to aj v júni 2015
Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂
@hennyinnsbruck drzim palceky nech vsetko rychlucko vybavis 😉 a keby si sa nahodou musela trepat do viedna rak daj vediet. Dame kavu 😉
@mausy21 nadherny synator.. vsetko najlepsie prajem 😉
@hennyinnsbruck tak to by som sa na nich vyprdla aj ja 🙄 ake ceremonie kvoli nicomu 🙄
@orchidea111 rada 😉 😉 ked tam ozaj musime radi by sme to spojili s vyletom
pred svadbou ma skoro slak trafil, 4 hodiny do viedne koli JEDNEMU podpisu na velvyslanectve 😠 😠
@lilimoni 😀 😀 tak to hej
@lilimoni chcela som si hladat inu pracu, ale som.si stale hovorila ze bude babo.. seriem na to.. uz som mohla mat za ten rok a pol tri nove roboty 😀
@orchidea111 keby si zmenila, tak do tyzdna mas kolajnice 😀 zakon schvalnosti 😀 🙄
@hennyinnsbruck joj nechci vediet co ja som vsetko zaazivala pred svadbou.. ale skor zo slivenska nam robili problemy.. a s tym obcianstvom mas pravdu.. ani ja nechcem rakuske.. nevidim v tom vyhody.. moj ma rakuske.. to staci
@orchidea111 boooze, ako keby ste si hladaneho teroristu brali. 🙄 300 podpisov kde kade, kvoli tomu aby ste manzelmi/nemanzelmi boli 😠
@orchidea111 ja som zo slovenskej strany nemala problem prave naopak...dala som na svk prelozit sobasny list do slovenciny, no nebol notarom overeny...na velvyslanectve vravi zenska oje pravdepodobne to poslu z blavy naspät no mali sme stastie a neposlali 🙂 preslo to aj bez notarskeho overenia....
akurat som len extra papier potrebovala koli priezvisku lebo som chcela bez ova...
a na svk som hovadinu urobila...sla som sa odhlasit z trvaleho , potom na policiu ze chcem vodicak novy koli menu...no nedalo sa lebo par min predtym som si trvaly odhlasila 😀 😀 mam stary vodicak(to nevadi) ked chcem musim si tu dat novy urobit...
@lilimoni no ved asi tak.. zakon schvalnosti..
@hennyinnsbruck to by mi nesedelo, vziat si rakusana a dorobit si ova na konci 😀 na to treba speci tlacivo aby nedavali ova? 😀 pi** aj s byrokraciou 😀
@orchidea111 ja som menila v novembri robotu a kvoli tomu som si na chvilu dala antiku, ze aby sa nestalo, ze hned ostanem tehu... najvacsia chyba! cely cyklus mi to rozhadzalo 😀
@lilimoni veru specialne tlacivo 😠 😠 koli 3 pismenkam 😀
cauteeee hrabanie za mnou,sviecky pod nosom,5 minut stastia pri kave,teplota merana o 5 lebo vstavam s koro 😝 zemiaky sa varia,obalim syr a pojdem na podlahy 😉 co noveho kto je tehotný? 😀
Dobré ránko vtáčatká 😀 kurna vecer to vyzeralo že nikto tu není a nakoniec tu bol frmol a ja zduta huba 😀

@lilimoni neviem či si robiť na víkend nejaký program 😀 aj ovulka by mala byť niekedy vtedy