icon

Ideme na to aj v júni 2015

littledesire
1. jún 2015

Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂

nayrufa
17. jún 2015

pocujte koceny a ten infolic by som mohla aj ked beriem mastodynon a kys. listovu? ci?

zuzkasu
17. jún 2015

@lilimoni no ja som take devca pre vsetko 😀 😀 😀 administrativa a obcas aj kavicku uvarim 😀 naši chlapy nas tu volaju paničky sekretárky 😀

dzanem
17. jún 2015

@lilimoni jj este musim omrknut ceske stranky 😖

hennyinnsbruck
17. jún 2015

ja kuk net medzitym upratujem 😀 2 kava na stole, mala by som brzdit... 😝
som oprala koberceky z kuplky a wc, psov domcek oprala, teraz sa peru deky, po vrchu upratane, kupelna umyta s wckom este vysavat podlahu umyt 😎
ak nezacne prsat dam hodinovu rundu so zverou nech potom spia a daju pokoj 😀 😀

o pol jednej pride na kavu mojho mama, o 15 tej mam masaz moj robi do 19tej musim daco uvarit 😀 to bol moj dnesny rozpis 😀

lilimoni
17. jún 2015

@hennyinnsbruck nooo taky podobny rozpis mam aj ja 😀 zatial iba druha kava na stole 😀

lilimoni
17. jún 2015

@nayrufa asi by bol zbytocny, tam je hlavna zlozka kys. listova 😀

hennyinnsbruck
17. jún 2015

@lilimoni 😀 😀
idem vysavat 😀 😀

lilimoni
17. jún 2015

@hennyinnsbruck ickaj, dodaj inspiraciu 😀

nayrufa
17. jún 2015

@lilimoni oki 😀

dzanem
17. jún 2015

@lilimoni ak dostanem ms tak uz aj objednavam 😉

lilimoni
17. jún 2015

@dzanem tiez som mala taky plan a dnes som objednala 😀 chlap robi blizko lekarne, tak ho to poslem osobne vyzdvihnut 😀

bebe87
17. jún 2015

@mausy21 všetko najlepšie drobcovi,,,

zuzkasu
17. jún 2015

@lilimoni
@dzanem som to objednala idem platit a vtom mi padne siet 😀 😀 😀 tak som tam musela aj volat aby znovu poslali udaje no na porazenie asi nam to neni sudene rovno 2x som to objednala 😎 😎 😎

dzanem
17. jún 2015

@zuzkasu zeby znamenie ze to nepotrebujes 😀 ?

dzanem
17. jún 2015

@lilimoni tusim vsetci chlapi na tom tu teraz ficia 😀

lilimoni
17. jún 2015

@zuzkasu mas aj do zasoby? 😀

puffu
17. jún 2015

zeny vy ste ake akcne, este len 9hod a vy uz druha kava, milion veci spravenych..:D ja som iba po ranajkach a idem trochu bicyklovat a neskor malovat steny na dom a vyberat podlahy a dvere..sme na dovolenke u svokrovcov tak nam vari, upratuje a perie ona..🙂 aspon mozem trochu oddychnut..🙂

lilimoni
17. jún 2015

@dzanem sa tesim, na ten efekt 😀 ze je to dobre na spermosky chlap vie ale vedlajsie ucinky som mu nepovedala 😀

lilimoni
17. jún 2015

@puffu my co vstavame o 5 rano toho postiiiiihame 😀

dzanem
17. jún 2015

@lilimoni zvecsí sa mu? 😀

juliett99
17. jún 2015

ze dobre raneckoooooooooooooooo....
@dzanem nemyslim ze je vacsi ale je naruzivejsi 😀 😀 😀

lilimoni
17. jún 2015

@dzanem skor "vzdy pripraveny" 😀 a snad nie 😀 to by som ho aj v krku potom citila 😅

lilimoni
17. jún 2015

@juliett99 vitaj 😀 teba tu od vcera potrebujeme 😀 po kolkych sackoch bude ako zrebec? 😀

dzanem
17. jún 2015

@juliett99
@lilimoni no tak to som zvedava na tu kamasutru 😀 ak budeme este spolu

lilimoni
17. jún 2015

@dzanem a preco by ste neboli? 🙂

juliett99
17. jún 2015

@lilimoni jajj moje pekne myslim ze on bol uz na druhy sacik.. ale najksor sme tomu nepridavali ,, ale zistili sme ze je to v tych sackoch.. je fakt ze po tych sackoch sme obaja jak vevericky..
Ale napr teraz mame uz dva dni pauzu asi konecne oddychujeme po narocnom vikende. Dnes mi Marek vravi ze mamina dnes ta asi priklincujem o stenu ked vyletia spermosky... 😀 😀 😀 je to cislo co Vam poviem

lilimoni
17. jún 2015

@juliett99 och ty vies potesit 😀

juliett99
17. jún 2015

@lilimoni co sa Ti daco nepaci??? hmm??
je nieco natom zle?? zacni to uzivat aj Ty a uvidis aj Tebe sa bude chciet a ziadna vyhovorka ze hlava ma boli..
minuly tyzden mi dal Marek otazku ze maminka a Teba vôbec hlava neboli??? Vies ze by sme si dali aspon 1x pauzu xiixixi