Ideme na to aj v júni 2015
Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂
ja kuk net medzitym upratujem 😀 2 kava na stole, mala by som brzdit... 😝
som oprala koberceky z kuplky a wc, psov domcek oprala, teraz sa peru deky, po vrchu upratane, kupelna umyta s wckom este vysavat podlahu umyt 😎
ak nezacne prsat dam hodinovu rundu so zverou nech potom spia a daju pokoj 😀 😀
o pol jednej pride na kavu mojho mama, o 15 tej mam masaz moj robi do 19tej musim daco uvarit 😀 to bol moj dnesny rozpis 😀
@dzanem v cz tu najlacnejsi http://www.sleky.cz/folandrol-doplnek-stravy-pr...
@hennyinnsbruck nooo taky podobny rozpis mam aj ja 😀 zatial iba druha kava na stole 😀
@lilimoni 😀 😀
idem vysavat 😀 😀
@hennyinnsbruck ickaj, dodaj inspiraciu 😀
zeny vy ste ake akcne, este len 9hod a vy uz druha kava, milion veci spravenych..:D ja som iba po ranajkach a idem trochu bicyklovat a neskor malovat steny na dom a vyberat podlahy a dvere..sme na dovolenke u svokrovcov tak nam vari, upratuje a perie ona..🙂 aspon mozem trochu oddychnut..🙂
@lilimoni jajj moje pekne myslim ze on bol uz na druhy sacik.. ale najksor sme tomu nepridavali ,, ale zistili sme ze je to v tych sackoch.. je fakt ze po tych sackoch sme obaja jak vevericky..
Ale napr teraz mame uz dva dni pauzu asi konecne oddychujeme po narocnom vikende. Dnes mi Marek vravi ze mamina dnes ta asi priklincujem o stenu ked vyletia spermosky... 😀 😀 😀 je to cislo co Vam poviem

pocujte koceny a ten infolic by som mohla aj ked beriem mastodynon a kys. listovu? ci?