icon

Ideme na to aj v júni 2015

littledesire
1. jún 2015

Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂

vikina6
17. jún 2015

@nayrufa
@juliett99
@lilimoni babyyy dnes som čakala depku ale vy tu tak dvihnete naladu 😀 😀 😀 som zvedava na môjho či mu dopne iné správanie pripisovať tomu prášku 😀 tiež som mu neprezradila aj iné učinky okrem dobrého vplyvu na spermie 😀

lilimoni
17. jún 2015

@vikina6 netreba im vsetko vesat na nos 😀

zuzkasu
17. jún 2015

@vikina6
@lilimoni ja mu tiež poviem že to je na erekciu lebo stym je niekedy problem a viem že chlapa to trápy 🙂

lilimoni
17. jún 2015

@zuzkasu mi sme s muzom take problemy vyriesili, ze mozem sexuologa robit 😀

nayrufa
17. jún 2015

@lilimoni aspon ze si to zistila tak rychlo a hned aj ukoncila 😀

nayrufa
17. jún 2015

@vikina6 a ved mne to tu tiez sprijemnuje v praci 😀 no ja mojmu nic nepoviem, len ze to je vitaminik na spermose... a som zvedava ci sa objavi syndrom rujaceho jelena 😀 😀

juliett99
17. jún 2015

@nayrufa urcite tym ako sa oni chovaju ku nam a respektuju nas 😀
@lilimoni nooo to urcite .. ideme rano o 4 do plzne. 😀 😀 stihame rychlovku po ceste

hennyinnsbruck
17. jún 2015

@orchidea111 😖
Jezis maria.... 😠

juliett99
17. jún 2015

@nayrufa ja som este nic dnes neurobila ... teda skoro nic.. vypila som kavu s drahym 😀 a dali napoj na babenko a teraz sme ranajkovali

lilimoni
17. jún 2015

@nayrufa rychlo ako rychlo. Stihla som otehotniet ale ex o malej nevie 😀

zuzkasu
17. jún 2015

@lilimoni tak babo rad 😵 ja si myslim ze to je zo stresu ze som ho vystrašila stým že chcem ešte tretie, viem že dievčatko by bral ale boji sa toho ci to financne utiahaneme, proste rozmysla inak ale pravdivo, ja stale hovori ze kde sa najedeli dve tretie sa tiez sa naje, ale chapem ho, aj ked chce tak to proste niekedy nejde a je stoho potom hotovy doteraz sme nikdy problem nemali az ked som zacala riesit tretie

zuzkasu
17. jún 2015

@lilimoni oooo to sa nebojíš? či si nezaslúži vedieť?

lilimoni
17. jún 2015

@zuzkasu to je vsetko v ich hlave problem 🙂 oni sa tvaria ako statny chlapi a pritom su to makkysi 😀 potrebuju klud, srandu a pohodu. Takze v case ovulky treba vymysliet prijemny program a vecer bude akcoska ani nevies ako 😀 navar mu a zober niekam chalanov, nech ma "volny" den s vylozenou patou 😀 podvecer chodte vsetci spolu na zmrzlinu, na terase si dajte vecer chladeny drink a bude parada 😀

dzanem
17. jún 2015

@lilimoni 25-28 dnový,v utorok by som teraz mala dostat 😝

lilimoni
17. jún 2015

@zuzkasu vobec 😀 nema ako. Mala ma v rodnom liste mojho manzela ako otca a on spravil taku strasnu chybu, ze to sa neda zabudnut a vobec nie odpustit 😠

lilimoni
17. jún 2015

@dzanem akoze vcerajsi utorok si mala dostat? 😀

juliett99
17. jún 2015

@lilimoni ked bol taky chuj ani vediet nemusi... moj zas nema malého na papieri.. v rodnom liste je otec neznamy. Aj tak nema nejak extra zaujem.. Naposledy bol u neho v aprili... co mne teda nam s Marekom aj vyhovuje.
Maly sa chce dokonca volat po novom tatinkovi... dava mu tazke otazky ze kedy uz budem Tomasek?? a kedy bude svadba a tak

dzanem
17. jún 2015

@lilimoni hahhahah barsby))ten dalsiii

nayrufa
17. jún 2015

@lilimoni si mu nepovedala?

lilimoni
17. jún 2015

@juliett99 moj si nechal malu zapisat do RL pred svadbou 🙂 ze aj ju si berie, nie len mna 😀 zlaty chlap to je 😀
@dzanem prcic 😀 tak to musime do utorka cakat 🙄

nayrufa
17. jún 2015

@juliett99 ja som tiez od rana tu... ale tak sef tu neni, tak je klud... 😀

nayrufa
17. jún 2015

@lilimoni tak to je ozaj dobry chlap! 🙂

dzanem
17. jún 2015

@lilimoni no co narobim kurna,aj tak myslim z dostanem

lilimoni
17. jún 2015

@nayrufa je to zlaticko a mala mu inak ako tato nepovie a on ju kazdemu ako svoje dievcatko nepredstavuje 😀
Len svokra sa nevie asi zmierit a to spolu sme aj s chodenim 5 rokov 🙄

lilimoni
17. jún 2015

@dzanem ale rit palovu a nie kramy 😠 a nedostanes 😀

nayrufa
17. jún 2015

@lilimoni na svokru sa vyser... ked budete mat spolocne babo bude lepsie 🙂

dzanem
17. jún 2015

@lilimoni presne na svokru hod lajno,doleziti ste vy

lilimoni
17. jún 2015

@nayrufa vies doteraz sa o mna a moje dieta nikto nezaujimal, tak ju poprosim aby sa nadalej neobtazovala 😀 2 roky som ju nevidela a nemienim na tom nieco menit 😉 moje dieta babicku a deduska ma 😀

lilimoni
17. jún 2015

@dzanem sak ja sa len bojim, ze potom bude chciet byt aktivna ale ja ju zrusim jak danovu upomienku 😀

vikina6
17. jún 2015

@nayrufa 😀 to by malo písať vo vedlajších účinkoch ten syndrom ako si ho nazvala 😀 teraz zrazu ako stúpne predajnosť po tom čo tu rozoberame 😀