Ideme na to aj v júni 2015
Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂
@lilimoni to je chlap ..! Aj maly Marekovi zacal hovorit tatinko ale tak este to strieda.
Marek planuje svadbu a tiez by chcel dat malému meno dufam ze nam to vyjde. Marek o malom nijak inak nepovie ako nas Samko a nas maly .. Ked som to prvy krat pocula ze NAS slzicky boli veru nakrajicku.
Svokra je u nas fajn aj svokor ale to skor ja mam pocit ze malého neberu ako vnuka. Ale tak to moze byt len moj pocit. Aj ho varuje ked treba aj maly jej vravi babka marta no pocit je taky chladnejsi ako ked ju aj jeho vidim s vlastnými vnucatami (tiez s chlapcami)... casom sa vsetko ukaze. No ak by sa nam podarilo babenko a bude to dievcatko tak bude ze asi mega rozmaznana... jedine dievcatko v rodine 😀 😀 😀
dufam ze nepriberiem z toho inofolicu niektore baby pisu ze pribrali
@lenkaoravcova ked by to malo pomoct tak sa na tie kila vyser.. zhodis ich potom pri babatku 🙂
@juliett99 ak tam maly nema otca, tak to na matrike za 10 minut vybavite 🙂 prinesies maleho RL, tatik podpise jedno tlacivo a daju vam novy RL 🙂
A svokra u nas ani nebola, len manzel za nou chodi. Jeho milovana mamicka 🙄 a neviem ako by som malej vysvetlila, ze tatova mama, ktoru ani nepozna, je babka iba jej surodencovi a tebe nie 😠 sak to ide mimo logiky 🙄
@lenkaoravcova netušim či sa z toho pribera,ja odkedy som vysadila HAK tak priberam zo všetkého 😒 ale to by nevadilo keby som pribrala konečne z iného dôvodu
@juliett99 u nas by bolo tiež jedine dievcatko segra ma tiez chlapca a muzov brat tiez 😀
@lenkaoravcova to dufam aj ja, ale jedna co tam pisala že pribrala 3kg tak uz bola tehotna len to nevedela 😀
@lenkaoravcova sak to na chlapovi vyskaces a kludne priberem, len nech tam ten drobak je a hlavne nech aj vydrzi 😀
inak videli ste v tej teme snažilky,ta baba čo mala normálne mrchu je už v 10 týždni 🙂 aspoň vidno, že je možné všetko
@zuzkasu
@lenkaoravcova ja to uz mam jeden cyklus a veru nemam ani kilo na sebe 😀
@lilimoni nema ho tam zapisaneho ale co ked sa maly stretava s orginal tatom??
@lilimoni https://www.modrykonik.sk/group/24/?q=lusy2525 tam píšu že sa o nej ešte bude dlho hovoriť a myslím že majú pravdu, je živý dôkaz toho o čom sa len niekedy hovorí 🙂
@vikina6 ja som mala tiez pri 1. dietati som isla k doktorovi som bola v 11. tom tyzdni
@lenkaoravcova ja som tiez pri mladej prvu mala, sice slabu 3 dni ale neriesila som to a potom som isla s nasimi na Mallorcu a dala som si lieky aby ma tam mrcha nechytila 😀 tak som do 14tt o nej netusila 😀
@nayrufa mne Dr. minily rok ked som bola tehu ( ale odislo) tka povedala ze nebojte sa to zvladneme ak budete dodrziavat to a to a niekedy sa stane ze dieta si berie z matky a ta nic nepriberie a dokonca po porode schudne, ja mam trojciferne cislo na vahe ☹netesim sa s toho ale nastastie som uplne v poriadku zdravotne a mam 180 cm som proste mega žena s mega velkým srdcom čo Ti budem hovoriť 😀
@lenkaoravcova
@lilimoni ja som mala pri oboch MS pri prvom som teda krvacala velmi a dlho zistila som ze som tehu v 12 TT a pri druhom asi 9 tt mala som prvu MS ale slabu

@lilimoni dobre hovoris! 🙂 moze to mrziet len ju..