icon

Ideme na to aj v júni 2015

littledesire
1. jún 2015

Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂

lilimoni
17. jún 2015

@dzanem no a tom brala aj HAK a chlap jak sme slopali si aj gumu dal 🙄 tak ver tomu ich 99%+99% 🙄

juliett99
17. jún 2015

@zuzkasu
@lilimoni no ja teda len z reci mojej maminy ta mala 2 mesiace svatky.. a teda ked som sa o skoro 1,5 mesiaca skor narodila .. lebo dr. nechcel ani pocut o tom ze sa mamine zdaju pohyby a tak okolo toho jej povedal vy ste prvorodicka vy nemozete vediet ako dlho ste tehotna.. sak 38 rokov dozadu toho vela nezistili 😀

dzanem
17. jún 2015

@zuzkasu ake si mala prizanky pri oboch deturencoch?

dzanem
17. jún 2015

@lilimoni ty brdo,to sa cudujem teda

mausy21
17. jún 2015

kriste na nebi vy čo ste tu popisali kto by vam stihal.....fuuuuuu...a kde máme grafi,testy nikto nič?

zuzkasu
17. jún 2015

@lilimoni to si pis ze nechcela 😀
@dzanem pri prvom az vtedy ked teda brutal boleli prsia a stamvli bradavky isla som na gynu a ta ma hned zvozila ze kde som doteraz bola ze uz kopec odberov som mala mat 😀 a pri druhom som mala tu nechutnu kovou chut v ustach a kyselinu ☹ ale prsia nist

lilimoni
17. jún 2015

@juliett99 odbornici teda 😀 by som ho niekam nakopla asi 😀

lilimoni
17. jún 2015

@mausy21 co sces tu moju prvu bodku na grafe vidiet? 😀

dzanem
17. jún 2015

@zuzkasu takze zakazdym ine priznaky hm 😝

nayrufa
17. jún 2015

@zuzkasu ked je megasrdce, tak je to najsamfasa 🙂

lilimoni
17. jún 2015

@dzanem to preto, ze clovek zuruje a na tehu nepomysli 🙄

juliett99
17. jún 2015

@zuzkasu no ja som tusim nemala ziadne príznaky az ked mrchs nedosla urobim test a kukam jak PUK,,,
no potom som zacala odmietat sladkosti( ktore ani maly nechce) ,, navaly hladu az na odpadnutie a neskor ze nehorazna kyselina.

zuzkasu
17. jún 2015

@dzanem presne tak 😀 a pri druhom som akurat zaplatila skolne na VS tak si ma vies predstavit nevedela som ci mam ist nemam, nakoniec som sla s pupkom vynosila, porodila a zostatnicovala s dvomi detmi 😀 ale na MGR. som uz nesla nezvladali sme to uz

zuzkasu
17. jún 2015

@juliett99 ja som nemohla citit meso ani obchody fuj cele tehu som nejedla mesko ale ryby mi pri druhim chutili 🙂

nayrufa
17. jún 2015

@zuzkasu bozinku uz aj ja chceeeem priznaky... 😠

lenkaoravcova
17. jún 2015

@zuzkasu hm tiez nechapem ako je to mozne nie je to zjavne az take vynimocne

mausy21
17. jún 2015

@lilimoni nee tu si nehaj...už to tu niekto odpalte poriadnimi kolajnicami...ja viem čakate na mna..že?! 😀 😀

zuzkasu
17. jún 2015

@lenkaoravcova no 5 mesiacov som mala MS musela som lezat tehu v nemocnici ale drzal sa jak kliest ale bolo to velmi stresujuce obdobie, druhe tehu bolo krasne pohodove aj na tych detoch to je vidno

zuzkasu
17. jún 2015

@mausy21 jasne že na TEBA isto si to dala 😉

juliett99
17. jún 2015

@zuzkasu tak to som ja zs masko mohla a ze vela slaniny a klobasy... a to ma aj cvrcek

mausy21
17. jún 2015

mne vobec nebolo zle len trošinku pri malon a len zrána inak som šrotovala všetko čo neutieklo z taniera...pribrala som pri sofi 20kg a pri malom 27kg..ina bomba čo?

lilimoni
17. jún 2015

@mausy21 no baby pome aspon ovu testy robit 😀

mausy21
17. jún 2015

@zuzkasu snád áno ale moc si neverím,ale pokial to nevyšlo tak už neviem potom ako inak robit deti,,,teda ak sme obaja zdraví..čo dufam že sme

mausy21
17. jún 2015

@lilimoni šak icte nevysedavajte tu..inak ja tie puzzle furt nemam hotove,trtne ma

lilimoni
17. jún 2015

@mausy21 ja som iba ubohych 24 pribrala 😀 toto tehu sa mam v plane krotit 😀 20 staci 😀

mausy21
17. jún 2015

@zuzkasu
@juliett99
@lenkaoravcova
@lilimoni
@dzanem kolko ste pribrali pri tehu?ja strašne ale do pol roka bolo vššetko preč,som bola tenka ked som otehotnila...

lilimoni
17. jún 2015

@mausy21 objednaj folandrol 😀 nekaz partu, my sme tu dnes lekaren vymietli 😀 a ja tecem, co budem test macat 🙄

mausy21
17. jún 2015

@lilimoni tak som neni jedina...moja mama pri mne pribrala len 5kg,a pri bratoch 9kg dá sa to? 😨

lilimoni
17. jún 2015

@mausy21 ja som chudla 5 rokov 😀

lenkaoravcova
17. jún 2015

ja tento mesiac nerobim ani ovu sice by sme mali trafit na zaciatok ovu predtym ako manzel odide ale neriesim uvidime v juli