Ideme na to aj v júni 2015
Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂
@zuzkasu
@lilimoni no ja teda len z reci mojej maminy ta mala 2 mesiace svatky.. a teda ked som sa o skoro 1,5 mesiaca skor narodila .. lebo dr. nechcel ani pocut o tom ze sa mamine zdaju pohyby a tak okolo toho jej povedal vy ste prvorodicka vy nemozete vediet ako dlho ste tehotna.. sak 38 rokov dozadu toho vela nezistili 😀
kriste na nebi vy čo ste tu popisali kto by vam stihal.....fuuuuuu...a kde máme grafi,testy nikto nič?
@zuzkasu hm tiez nechapem ako je to mozne nie je to zjavne az take vynimocne
@lenkaoravcova no 5 mesiacov som mala MS musela som lezat tehu v nemocnici ale drzal sa jak kliest ale bolo to velmi stresujuce obdobie, druhe tehu bolo krasne pohodove aj na tych detoch to je vidno
mne vobec nebolo zle len trošinku pri malon a len zrána inak som šrotovala všetko čo neutieklo z taniera...pribrala som pri sofi 20kg a pri malom 27kg..ina bomba čo?
ja tento mesiac nerobim ani ovu sice by sme mali trafit na zaciatok ovu predtym ako manzel odide ale neriesim uvidime v juli

@dzanem no a tom brala aj HAK a chlap jak sme slopali si aj gumu dal 🙄 tak ver tomu ich 99%+99% 🙄