Ideme na to aj v júni 2015
Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂
@nayrufa my sme sexovala v pondelok a utorok bol pozit ovu test potom sme sa pohádali a tak takze cez ovu sme sex nemali tak som neriešila. V utorok do rana som mala sen ze som mala pozit test tak som spravila a idem ze biely a záhodim a čiarky. Som sa triasla riadne. Od soboty ma trosku pichá v bruchu a bolia kríze od pondelku a minimálne prsia ako pred menzesom este trosku menej by som povedala. Takze keby neni sen necestujem do terz
@tamcika no hadam sa nakazime od teba dufam je tvoj virus vysoko infekcny 😀 😀
mne sa tiez nic nechce najradsej by som si zdriemla ale uz je neskoro v noci budem buntosit 😀
@hennyinnsbruck ja by som si tiez zdriemla ved som tehotna mala by som byt unavená a nechce sa mi. Tak driemkaj namiesto mna 🙂 najazdíte sa tu ved ja som sa tu tiez 🙂
@nayrufa mas 5 likov 😀 😀
@tamcika nemoooozem spat v noci potom nezaspim 🙄 😀 no som zvedava na digi 😉
@hennyinnsbruck 😀 😀 no a nebolo by to dobreeeee?
@nayrufa
@hennyinnsbruck
@lilimoni viete co sa mamine mojej minuly tyzden snivalo? Ze videla vela bocianov na poli niekde a mali nakladené vajíčka a ze im ho chcela ukradnúť aby ho doniesla domov aby sme mali babatko 🙂
@nayrufa jasnee ze hej 😀 😀
@tamcika mileeeeee 🙂a splnilo sa 🙂
Fotka za 10sekund. Este čakám na tie tyzdne aj ked viem. Baby ste uzasne ďakujem vsetkym za podporu a dufam ze buďte aj vy takéto mat čoskoro
Caute opice,kadernicka ma vylupala jak orech 😀
Musim ist prec za pol hodku som tu
@tamcika uauuuu
juhuuuuuuuu

@nayrufa
Ja si tiez myslim ze na to ze je to z poobedneho a dva dni pred kremesami. Za chvíľku sa popridavate