icon

Ideme na to aj v júni 2015

littledesire
1. jún 2015

Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂

orchidea111
17. jún 2015

@nayrufa jasne 😉 ved ktore dieta by nechcelo mat take super mamy ako sme/budeme my 😀

orchidea111
17. jún 2015

@tamcika a ako dlho ste sa snazili? No podla tych kolajnic boli aj dvaja bojovnici 😀

nayrufa
17. jún 2015

@orchidea111 my budeme super mamy 🙂

zuzkasu
17. jún 2015

@nayrufa niektore uz sme 🙂 myslim ze vsetky budeme tie naj ved ktore takto riesia snahu? Len tie najlepsie

tamcika
17. jún 2015

@orchidea111 nestraš mas!!!!! Na živo nie su az take silne. Prvý mesiac som netušila kedy ovulka a to bolo take všelijaké a teraz sme sa den pred pozit ovu testom takze fešák prežil zo 3-4 dni. Preto som v šoku a neverím

lilimoni
17. jún 2015

@dzanem ha a nasla som az jednu 😀 to su chalosi mojej sesterky, vzadu tato dvojek a v kresle moja Monca 😀

lilimoni
17. jún 2015

@tamcika moja den pred mrchou byva slaby duch na teste a ty tu kolaje do prahy :D ze by jedno spravilo take HCG??? 😀

tamcika
17. jún 2015

@lilimoni baby vy ste šiši 😂 nerobteee.. Som zvedava kedy to je vidno ci je to fazuľka ci dve.. Potom dam vediet .' To možno z Inofolicu ci?

lilimoni
17. jún 2015

@tamcika vsak ale vazne sa zamysli akych neviditelnych duchov davaju baby v den mrchy z ranneho mocu, co to treba do negativu davat 😀 a ty mas hcg akoby ti 2 tyzdne mrcha meskala a ked pozries navod na gititeste tak 2-3 tyzdne od oplodnenia 😀 si teraz cca 18DPO? 😀

puffu
17. jún 2015

@lilimoni ja teraz vstavam o 6stej ( budi nas nas hafan) ale ked sme v uk tak az o 9tej.. 😀 takze som momentalne vkuse unavena.🙂

tamcika
17. jún 2015

@lilimoni som cca 14DPO asi. Ved ano ano ale nemôže to byt inofolicom spôsobene ze je to take silnejšie? A mozem ho este dožívať? Som zvedava veru na tie dvojky ci jednotku. Velmi. Stratíte ma. Ale možno som mala mat uz v utorok ms. To by bolo 28den. Ale posledné 3 mesiace som mala 31 tak preto som rátala ze piatok. Ibˇnak vzdy som mávala 28. Pozit ovu test bol 15dc a hned vecer a na druhý den som cítila bruško

mausy21
17. jún 2015

ježiiiš parada jake kolajnice..aj ja chcem takeee prečo neexistuju testy čo ti ukaže že hneeed....velikanska gratulacia..vy čo tot tu ake foto vídíím?

tamcika
17. jún 2015

@zuzkasu dakujem velmi velmi, az teraz som si všimla koment prepac. Muž chce chalana, mne je jedno ale baba by bola fajn 🙂 uvidime

mausy21
17. jún 2015

@tamcika velikanska gratulaciaaa...

tamcika
17. jún 2015

@mausy21 dakujem velmi, dufam ze dr. Rano potvrdí a moje prvé tehotenstvo prebehne bez akéhokoľvek problému

orchidea111
17. jún 2015

@tamcika a mozno obidvoje naraz 😀 ale uz ta nejdem strasit.. ja som niekedy uz taka zufala, ze by mi ani dvojky nevadili 😀

orchidea111
17. jún 2015

@tamcika a uz si oznamovala drahej polovicke ze bude tatom?

tamcika
17. jún 2015

@orchidea111 tak to vies ze by som bola štástna aj keby boli dve hlavne nech su zdravé drobatka, ale tak na prvý krat jedno stačí 🙂 ale ked bude budeme sa tešiť dvojnásobne 🙂 nie nie este stale neni doma uz neviem vydržať. Chcela som do 29.6.vydrzat ma meniny. Ale haha tazko. Kúpila som obálku s pohľadniciam a tam ze nášmu ockovi a vo vnútri prianie k meninám a pribalila som test

lilimoni
17. jún 2015

@tamcika skoda, ze chlap nie je Adolf 😀 ten ma meniny dnes 😀

tamcika
17. jún 2015

@lilimoni Odpadnem z teba 😂😂😂😂 škoda veru, by to vyšlo. Ale vies co mne raz kamoska ze musis si povedat ze toto takto bude a stane sa. A ja som si minule ze na muzove meniny budem tehotna a robím vo februári. Sila sugescie

mausy21
17. jún 2015

@lilimoni ty kokos inak mna asi porazi aj ja chcem take mega čááry na teste už videt 😒 , čo si kde ked ta tu stale neni? 😀

lilimoni
17. jún 2015

@tamcika inak ono to fakt funguje 😀

lilimoni
17. jún 2015

@mausy21 tu som more 😀

tamcika
17. jún 2015

@lilimoni presne tak si to aj ty povedz ako chces ! A bude to tak a bodka

lilimoni
17. jún 2015

@tamcika ja som si povedala, ked som s manzelom bola iba kamaratka, ze chlapce aj tak ta dostanem a o 2 tyzdne bol moj 😀 a to sme sa kamaratili rok a pol 😀

orchidea111
17. jún 2015

@tamcika tak u mna to nefunguje teda 😀 mozem si to hovorit aj po nemecky 😀

lilimoni
17. jún 2015

@orchidea111 ide o to, ze nesmies zapochybovat 😀 proste si to oznamis ako by si si to cez net objednala a hotovo 😀

tamcika
17. jún 2015

@lilimoni perfektne vidíš to ide to. Asi 🙂
@orchidea111 no vidíš to možno to by pomohlo. Alebo si sa nie dobre presvedčila o tom a sama tomu neveríš.

mausy21
17. jún 2015

@lilimoni
@tamcika ja som si tak pri prvom tehu povedala že to je dievča a inuu možnost som ani nepripuštala ani chlapčenske mena som nevyberala absolut a ked sa ma opytal n asone či chcem vediet pohlavie reku ja viem že dievča...a on že nie chlapec...skoro som spadla z tej postele e nechcela tomu verit,cely den preplakaôla zalarmovlala celu rodinu že to je chlapec a nakoniec moj drahy už nemohol na mna pozerat tak hovori zavolaaj ešte na 3D v HC tak bol taky zlatý že ma hned zobral ked som fnukala do tel.,.a babulenky moje žaaaden chlap baba jak vyšitááá...tak aj teraz si hovorim že sa to podarilo a hotovo...

orchidea111
17. jún 2015

@lilimoni ok.. 27. Juna robim velku narodeninovu oslavu.. tymto sebe aj vam oznamujem, ze si rano spravim test a budu tam dve ciarky.. budem prave 9DC rakze to pasuje 😀 a pripijat si bude pre mna za mna aj detskym sampanskym 😀