Ideme na to aj v júni 2015
Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂
@dzanem kocka 😉 drahy nech nema predtuchy.. teda aspon ziadne zle..
@orchidea111 jéééžiš som sa potešila že je tu niekto ale už vieem kto je...idem po nej... 😀 😀
@hennyinnsbruck halo ty kde si prosim ta?ako si natom?ktory DC tušim ak ja...ovu už bola či nie?
@orchidea111 bohuzial jemu sa plnia,no co uz sak od dnes spi s chlapcom 😀
@dzanem velmi ti to pristane, mas krasne zenske crty, takze ziadny chlapec.. a chlapom nikdy netreba verit 😀
ja som dens objednala 6 tehu testov od lauritky a mam 14 ovu testov este takze na dva mesiace a plus ten super balicek viac dotoho uz nedam ani cent bud alebo 😁😁😁
Zeny dakujem mocc,ja sa nelubim fotit 😅
@mausy21 tak mam uz deuhy mesiac tie ale ani raz som nemala tu druhu ciarku silnejsiu ako prvu ale ovu na 100% bola tak neviem mne to inak sedi presne podla menstruacneho kalendara v mobile dnes som mala mat Ms prvy den ale prisla uz 13 teho spinenie a 15 ms takze tak presne 15 dni po ovu ktora bola 1.6.
@mausy21 ja ich mam prvy krat.. uvidim co ukazu.. zatial vcera silnejsia ako dnes.. uvidime zajtra
@orchidea111 možno som len ja taknatrafila...čo už...viem že ovu bola aj test mi to ukazal aj sexiiik keksik bol tak už len počkat
@mausy21 vsetko naporaaadku 😉 tak uz len vyckat
@mausy21 ja som tu.. ale nepomozem ti s touto zapeklitou otazkou 😀
No baby,mne dnes moj muz povedal,ze nechce byt zly,ale ma taky pocit,ze to opat nevyslo,kedze prejavujem priznaky PMS😡😬😤😣,ze funim a nic zo mna😣idem sa s nim rozviest.!!!!!!
Ahojte kocky dneska som 20dc a s manzelom sme Na to opat vhupli po par mesacnej pauze. OD dalsieho mesiaca zacnem brat femibion 800 a vitamin E Na sliznicu. A ako Tu jedna kocka pisala, presvedcila som samu seba ze najneskor v septembri po dovolenke budeme mat fazulku v brusku a hotovo. Sak uz cakame veky a vsetci okolo mas bud rodia alebo tehotneju 😉
Ahojte kocky dneska som 20dc a s manzelom sme Na to opat vhupli po par mesacnej pauze. OD dalsieho mesiaca zacnem brat femibion 800 a vitamin E Na sliznicu. A ako Tu jedna kocka pisala, presvedcila som samu seba ze najneskor v septembri po dovolenke budeme mat fazulku v brusku a hotovo. Sak uz cakame veky a vsetci okolo mas bud rodia alebo tehotneju 😉

@tamcika gratulujeeem kedy si zacala brat inofolic?