Ideme na to aj v júni 2015
Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂
Dakujem za privitanie.... Veselu kopu prave potrebujem k zivotu prave teraz 😄
@zuzkasu
@zuzkasu pozeram mamicky teenegerky 😀
@lulecko drzim palce.. mna uz tiez vsetci predbehli 😀 dokonca kamoska s dvomi detmi, ktora tretie ani neplanovala 😀 vsak my ich dobehneme 😉
@orchidea111 ale to neni nic pre Teba 😃😃Ty budes mamicka v najlepsich rokoch 😃 zas sa vypnem a bude tu veselo
@zuzkasu uz tie teenegerky mi mohli byt pomaly dcerami.. by som uz babkou bola 😀
@orchidea111 tak ja uz nie dom najmladsia, no verim ze to dame 😄 musime!!!!
@zuzkasu a vidis.. tie ani nevedia ako k tomu prisli.. netrebalo im ani merat ani ocikavat 😀 tolko usetrenych penazi 😀
@lulecko2311 ako dlho uz skusate? My to tento mesiac proste dame.. aj keby neviem co bolo
@orchidea111 v aprili som mala 34rokov. Tu je v skratke pribeh.
Svadba jun 2012, potrat v 7tt v septembri 2012, testy ako HP, spermiogram ukazkovy, HyCoSy absolvovane a vsetko v poriadku... Teraz sme Mali 5 mesiacov pauzu lebo som mala vela antibiotik kvoli zapaloch ucha a zubov, prisla som o tri zuby od decembra min.roku. No a tento mesiac sme do Toho skocili opat 😉
ASI by som mala zacat uvazovat o IVF, dokonca ho mame Tu v UK schvaleny do mojej 35tky a musime Sa rozhodnut do konca septembra ci ano CI nie...
NO MY TO DO TOHO SEPTEMBRA DAME 👌
aky pribeh mas ty?
@orchidea111 som rada, ze nie som sama co ma z toho chaos 😀
@lulecko2311 my sa snazime od oktobra 2013. Vsetky doterajsie vysledky v poriadku.. zvazujeme IUI, pravdepodobne v septembri.. ale kedze budem mat koncom juna na teste //, nebude to potrebne 😀
@lenkaoravcova dakujem akurat idem k dr. Dufam ze to je babo ozaj a nie duch ano nic. Podľa mna to nebolo inofolicom ale začala som ho teraz pred mesiacom brat. Asi 4Dc ale je pravda ze som mala bolesti pri ovu takze som presne vedela a to som nikdy nemala
@lulecko2311 v septembri uz budes na inej stranke a nie v snazilkach 😉
@mausy21 sorry 😀 no ovu zatim nic uvidime co test dneska.ani sa na ovu moc necitim 😖 dufam tie kvapky nenarobili sarapatu 😕 uvidime....
no vy ste tu nejake fakt aktivne taplota 37,3 tak sa vytwšujem

@sisaaaaa ale nooo mi v nasej skupine netolerujeme ziadne rozvody 😉
@lulecko Vitaj a drzim palce len dufam ze si dobre citala lebo my sme tu vesela kopa 😃