icon

Ideme na to aj v júni 2015

littledesire
1. jún 2015

Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂

petra212
18. jún 2015

@tamcika
blahoželáááááám
to sú koľajnice až do prahy
krásny testík 🙂 a ten digi tiež nemá chybičku krásy
ja by som inak brala aj dvojičky, neviem si to síce predstaviť, ale brala by som, hlavne nech sme všetci zdraví, či jedno či dve, hlavne nech je všetko ok 🙂

heh tuším si to aj ja poviem, že tento cyklus som tehu a v marci rodím 😀 a bude to predčasný darček mame k okrúhlinám 🙂

@mausy31
ja som s testami odtiaľto od dievčat spokojná, aj s tehu, aj s ovu
hlavne nestoja také nekresťanské peniaze ako v drogérii alebo v lekárni
inak tie z DMky alebo tesca či lekárne nie sú kvalitnejšie, to pochybujem, všetko sa to isto robí v číne 🙂 takže to máš prašť jako uhoď 😀 a na 14 či 18 DPO či ukáže // čiarky každý test keď tam bábo ozaj je, tak nevidím dôvod platiť za jeden 3 eurá keď za tie isté prachy ich môžem mať sedem

lilimoni
18. jún 2015

@zuzkasu kavu som si robila 😀 konecne som doma 😀 a test akoze nist? Kramy dva dni.... Testuuuuuuuj 😀

lilimoni
18. jún 2015

@petra212 moja mamina ma 3.3. 56 rokov a tatik 31.3. Krasnych 60 🙂 takze ja uz darcek mam a aj usetrim 😀

nayrufa
18. jún 2015

@zuzkasu ja som staaale tu... ale ako vidim vsetky plodia asi 😀

nayrufa
18. jún 2015

@lilimoni moj chlop ma 27.3. narodky... takze ja tiez budem mat pre neho darcek... tento cyklus sa to proste podari... inu moznost neberiem 😉

dzanem
18. jún 2015

papapapa paapapapapapaaaaaa, skuska rozhlasu 😅 sluzba za mnou,kafe dopijam a mam nervy na dranc,urobila som si z prdele test a je tam cooooo? VELKEEEEE GULOVEEEEE

petra212
18. jún 2015

@lilimoni
tak parádny darček to bude 😀

nayrufa
18. jún 2015

@zuzkasu chcem vidiet dalsie kolajnice ... takze sup sup 🙂

lilimoni
18. jún 2015

@nayrufa pri takom dopingu? 😀 musi sa 😀

nayrufa
18. jún 2015

@dzanem a meskali ti alebo ako?

lilimoni
18. jún 2015

@dzanem rozhlas ok 😀 u nas slniecko 😀 takze to bude chlapec, ked uz teraz velke gule vidis 😀 testuj v nedelu zlaticko 😀

lilimoni
18. jún 2015

@petra212 a chlap ma narodky 4.7. tak carujem aby bola ovu o den skor a na narodky som mala 10DPO a kolajnice 😀

dzanem
18. jún 2015

@nayrufa tresky plesky, az utorok je 28 den ale mam cyk. 25-28,len som nedockava a trdlajs z toho zas bude

dzanem
18. jún 2015

@lilimoni jajjj poklade rehocem sa konecne dnes 😀 😀 😀 tu kosa takze aj te gule sa scvrkavaju 😝

petra212
18. jún 2015

@lilimoni
tak už máš o všetky darčeky vlastne postarané 😀

lilimoni
18. jún 2015

@dzanem uz mate namiesane, tak aj odpadnut mozu 😀 u nas vsetci hucia s kosackami a ja vyse pasa travu 😅 asi by sa patrilo uz aj pokosit 🙄 dnes mam ale program iny 🙄 doma mi treba upratat 😠

lilimoni
18. jún 2015

@petra212 jasneeeee ja nic neminiem a vsetci mne budu kupovat 😀 kriste som ale dobraaaaa 😀

nayrufa
18. jún 2015

@dzanem este nestresuj... mozno sa to este ukaaaze 🙂

nayrufa
18. jún 2015

@lilimoni mozes dojst aj k nam upratat, ked uz budes rozbehnuta 😝

lilimoni
18. jún 2015

@nayrufa no jasne 😀 ja kym spracem tuto haciendu, tak aj sobota bude 😀

nayrufa
18. jún 2015

@lilimoni 😀 😀 tak v sobotu sa k tebe pridam budem upratovat aj ja 😀 😀 😀

lilimoni
18. jún 2015

Inak baby poradte 😀 v sobotu ideme gratulovat sesterke malej 🙂 teda uz velkej 😀 aky darcek pre 10 rocnu slecnu? 😨

lilimoni
18. jún 2015

@nayrufa v nedelu mozes prist, bo tu bude zasa svincik 😀

dzanem
18. jún 2015

@lilimoni podla mna nebude, nejsou priznaky ani predtuchy, test biely takze budem muset dockat na tablety na vajka a som zvedava ci z toho vzide kindervajko 😀
@nayrufa ukaze mi stredny prst akurat 😝

dzanem
18. jún 2015

@lilimoni aj tu bude treba zas obehat s kosackou raste to co nema 😝 a malej neviem ake ma vlasky dlhe neake cingrlata do vlaskov,a podla toho co ju zaujima co sa jej paci niekto je na sporty,mazoretky, atd 😉

nayrufa
18. jún 2015

@lilimoni to sa budem spamatavat zo soboty moja... takze neneee 😀

nayrufa
18. jún 2015

@dzanem 😀 prasky na divokeho byka si objednala?

dzanem
18. jún 2015

@nayrufa objednam mu este len dockam do kramov, nasadim ja tablety aj Divokej Bil tablety a potom uz len hopsa hejsa do Brandejsa 😀 a ked to uz ani potom nevide tak sa zahrabem do sena a nech ma odvezu het 😝

nayrufa
18. jún 2015

@dzanem nezabudni, vcera sa vytvorilo pravidlo, ze sa presvedcime same o tom, ze sa to podari ... takze dalsie kramy uz nedostanes 😀 a ani ja!! 😀

zuzkasu
18. jún 2015

@lilimoni kurna nemam na co cikat zajtra dojdu testiky od lauritky 😀
@dzanem kolko si dpO?