Ideme na to aj v júni 2015
Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂
ja dufam ze nemam anovulak tento mesiac 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠
@hennyinnsbruck skus si aj iny test urobit ako tieto od bááb...nie som zastankina..ale len preto lebo mne tie od korytnačky vobec ovu neukazali
@hennyinnsbruck snád niee
@mausy21 ja mam tiez testy od korytnacky 😕
kolo 15 tej idem do solarka tak zbehnem do drogerie kupit ovu testy...tie od korytnacky som davnejsie uz mala no ani za svet si neviem spomenut ci mi dobre ukazovali 😖 😖
@mausy21 no uvidim ....
@hennyinnsbruck snad nie 🙂 bude dobre nebojkaj a uzivaj dofcu 😀
@mausy21 ja mam teraz tie pepino doma 😀 tak idem vsecko skusat 😀
Idem po malu a maminuuuuu 😀 zatim cafteeeeee 😀
@lilimoni uziiiivam 😉 😉
caf zatim 😀
@hennyinnsbruck no skuuus aby si neprepasla ved neviem či sme neni rovnako nejak s cyklami už by ti mal ukazat,,,
idem dat upiect jalitááá dnes nevarím
@mausy21 hej sme zhruba rovnako....dnes urcite kupim test ale ozaj divne ze ani vytok ani ma vajo nepicha 😕 😕 dufam mi tie kvapky nenarobili sarapatu....i i ked dnes som 17 dc teoreticky mam 3 dni cas...noooo som zvedava
@mausy21 ja mam cestoviny zo vcerajska. urobim kura prso s brokolicou a syrovou omackou...rychle a dobre.... musim este brokolicu zohnat 😀
@hennyinnsbruck až na 20DC mávaš ovu?
@hennyinnsbruck no keby sa mi chcelooo ale dala by som si veru....nejak sa zamračilo a vetrisko pofukuje porazi ma
@mausy21 hej az na 20dc zato dufam ( verim) ze ukaaaaze....ale aj tak kupim v drogerii testy
u nas je dnes konecne krajsie pocasie juhuuuu..... nase mraky idu k vam 😀 😀 😀
@mausy21
ovu testy iba indikujú že je zvýšená hladina LH a ovulácia potom prebehne do 48 PO POSLEDNOM pozitívnom teste, lebo ich môžeš mať pozitívne aj dva tri dni po sebe, ale nemusíš, a v každom cykle to môžeš mať inak,
bazálna teplota ti následne potvrdí, že ovulácia naozaj aj prebehla, ak teda sa zvýši a drží sa hore
ovu testy nesilnejú tak isto ako tehu testy,
nejaká hladina LH (luteinizačného hormónu) je v tele stále, takže druhá čiarka sa ti môže ukázať celý cyklus, každý den, LH sa vylučuje vo vlnách počas cyklu ale aj počas dňa, preto sa majú ovu testy robiť až po 10,00 hod. kedy by mala byť hladina LH v tele už ustálená
a pozitívny ovu test je vtedy ked je druhá čiarka rovnako silná, alebo silnejšia ako tá kontrolná,
večer akto stihnem, ti sem hodím foto mojich testov z rôznych cyklov aby si videla ako tie testy tu čo mám od báb kúpené reagujú na hladinu LH
ono to môže byť tak, že jeden den tam máš ledva viditeľného ducha a druhý den už je pozitívny ... vôbec nemusí kontinuálne tmavnúť
preto tvrdím, že pepino testy sú nahovno, lebo tam som mala stále rovnakú čiarku, a ešte tam v návode aj píšu, že sa má robiť z prvého ranného moču, čo teda úplná kravina
@lilimoni
@nayrufa
@dzanem
@hennyinnsbruck kooks baby kA ja vybehnem do tej DMky na žst petržka, po prve nesiel bus tak som isla pesi, a e len co dojdem do DM mi vola sef ze kde som pritom od utorka nebol v BA, talze ma vymakol 🙂 asi mi to neni sudene teraz ani curat nemozem jak som vystresovana :-P
@petra212 pozri nemusiš mik tu pisat litánie o tom ako ovu testy funguju neni som padnutá na hlavu..kudne si testuj s nimi ved ja ti nič nevravim, len mne sa nepačili absolut a ano niekto má tu druhu čiarku na teste cely cyklus viditelnu a niekto voobec,a ao opišeš tiež som mala jeden čiarku slabučku a na druhy den už pozit...takže nemaj strach testy zvladam ešte zatial... 😀 a podla navodu sa maju testit až poobede tak neviem ....ale prosim ta nerozoberaj to tu už...
@hennyinnsbruck jaaaj toto dievča @petra212 ma tu bombarduje kvoli ovu testom pomoooooc,že som vobec niečo povedala...
@mausy21 vidim veru vidim.... 😀 😀 😀
@mausy21 ja uz som aj tesne pred ms mala pozit ovu test ! a tehu som nebola(u niektorych tehu ukaze silno pozit ovu) som sa tesila ze sa mozno podarilo a nic... 😝

@lilimoni 😀 😀 😀 😀 😀 no pravdivo odpovedat nemozem na to ci mam iy vazny vztah sak by ma tam zabil 😀 😝 juuuuuj to by bolo.... 😅