icon

Ideme na to aj v júni 2015

littledesire
1. jún 2015

Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂

hennyinnsbruck
18. jún 2015

@lilimoni ma napadlo sestra jak skomolila ...zabuchovala dovolenku 😀
Buchen /rezervovat som sa skoro pototo od smiechu 😀

nayrufa
18. jún 2015

@vikina6 tak super... gratulacia 🙂 teraz ked nastupis do novej roboty, kolajnice isto budu hned 😀 😀 😀 😀

vikina6
18. jún 2015

je tu niečo nové?dnes žiaden test?

hennyinnsbruck
18. jún 2015

@vikina6 srdecne gratulujem....aka praca? 😅 sorryyyy nestiham vsetko citat 🙄

nayrufa
18. jún 2015

@vikina6 hecovali sme @zuzkasu... dost intenzivne 😀 😀 😀

lilimoni
18. jún 2015

@nayrufa mu povedala, ze je to aby bol vykonnejsi, tak sa postavil ako mul k tomu 🙄 trdlo makove 😀 nevie ako treba chlapa spracovat 😀
@zuzkasu tak sa pred jim rozplac, ze si zufala a nestastna, ze nie si tehu a jak ta bude utesovat, tak ti aj slubi, ze to bude pit, len aby si bola kludna a dala mu pokoj 😀

tamcika
18. jún 2015

Baby ked mi konci v decembri zmluva co mi mali predlžovať na neurčito a to mi isto nepredĺžia ked budem rodiť koncom februára, tak logicky budem január február doma a materskú asi nedostanem ze

vikina6
18. jún 2015

@nayrufa ďakujem 🙂 no sama som zvedáva,aspoň nebudem mať tolko času sa na to sústrediť a necháme tomu voľný priebeh

nayrufa
18. jún 2015

@lilimoni @zuzkasu ja skapem 😀 😀 to nemooozes takto na chlapa... sak oni su jesitaci jak svina... ale priklanam sa k nazoru... sprav hystericku scenu... vypije to len aby mal pokoj 😀

lilimoni
18. jún 2015

@tamcika ked budes mat dvojky, tak bud ides na pn-ku alebo 8 tyzdnov pred porodom na matersku 😀 a ak si za posledne 2 roky odrobila 270 dni, tak materskubudes dostavat tych 60 ci kolko % z priemerneho zarobku 🙂

zuzkasu
18. jún 2015

@vikina6 gratulujem 😃 budu mat radost ked za mesac oznamis kolaje 😃😃😃
@nayrufa ale ma dni kedy ani akedy nie uz sa v nom nevyznam ale zas az tak sa nebrani 😉

lilimoni
18. jún 2015

@vikina6 a co budes robit? 😀 sa tesis akoby manazera NBS-ky 😀

dzanem
18. jún 2015

@lilimoni moc ho stavit nebudem kedze je neplodny den 😝nebudem to silit, dam mu zabrat az potom 😀nech si uziva teraz prazdniny
@nayrufa

lilimoni
18. jún 2015

@zuzkasu tak mu to namiesaj a povedz ze musi inak mu ponozky nevyperies 😀

zuzkasu
18. jún 2015

@lilimoni k Tebe ho poslem na kurz 😃😃😃
@nayrufa nieco nanho vymyslim a ked tomu nebudem venovat pozornost isto sam dojde

zuzkasu
18. jún 2015

@lilimoni len baby on je tak sikovny ze to zvlada sam akoze ja som okna este neumyvala a langose, halusky a spenatovy kolac robi uzasne on vie fakt vsetko sak preto som si ho vzala ❤️

hennyinnsbruck
18. jún 2015

@lilimoni
Mijonky cukoriedka horcicu zvladol na 1x krat.

Teraz tu rozprava cucuriedka jaaaaj sa pocikam od smiechu 😀

nayrufa
18. jún 2015

@lilimoni @tamcika 65% a pri dvojickach je materska dlhsie... ale len o nejake tri tyzdne... uz si nepamatam presne, ale to ti potom zistim... robila som tam 🙂

tamcika
18. jún 2015

@lilimoni hej ved pojdem len tak ci tak ty dvojka 🙈 ale ked v v decembri skončím v robote od januára sa musim na úrad prace nahlásiť a ist na Pn a to mas 270 dni pred pôrodom nie a ja by som teoreticky mesiac bola na úrade prace. Ci to sa neráta tak presne pred proodom ale všeobecne za posledné 2roky 270 dni? To mam

lilimoni
18. jún 2015

@hennyinnsbruck a to tutu-mutu? 😀

tamcika
18. jún 2015

@nayrufa baby rátajme ze jedno 🙂 ale ide o to ze mne nepredĺžia zmluvu ked budem v 7 mesiaci takze mesiac budem na uspsvare

lilimoni
18. jún 2015

@tamcika sak kedy ti vychadza termin? Hod do guuuglu 😀 a odcitame 6 tyzdnov 🙂

vikina6
18. jún 2015

@lilimoni tešim,tešim,riaditeľ to nie je ale vylepší mi to matersku 😀
@hennyinnsbruck
@zuzkasu ďakujem,my sa snažíme už rok a toto bude tretia práca,tak uvidíme čo prinesie júl,už ma aj napadlo sa nesnažiť ale práca sa dá zohnať vždy a dieťa už nechcem odkladať

nayrufa
18. jún 2015

@tamcika nevadi ochranna lehota pre tehotne je 8 mesiacov od skoncenia pracovneho pomeru... cize ak mas odrobenych 270 dni za posledne dva roky, budes mat narok na materske, aj ked budes uz v siedmom mesiaci nezamestnana...

hennyinnsbruck
18. jún 2015

@lilimoni ďuťu muťu 😀

mausy21
18. jún 2015

@lilimoni lili aj ja som v oktobriiii🙂

nayrufa
18. jún 2015

@hennyinnsbruck 😀 😀 😀

mausy21
18. jún 2015

@lilimoni ja by som ja teraz prijala tu fotečku to už musi byt vidno...kolajnice jak svet

tamcika
18. jún 2015

@nayrufa ahaaa tak ochranná lehota. To je 8 týždňov predtym ako pojdem na materskú? Nie do pôrodu ze. Nevyznám sa.
@lilimoni cca 23-26.februar to vychádza. Ale keby je to 1.3.by bolo fajn je mi ti sympatickejsie

lilimoni
18. jún 2015

@hennyinnsbruck spendlik 😀 ?