Ideme na to aj v júni 2015
Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂
@nayrufa o je..ja ked som vysadila Hak som 3mes nemala ms.potom kazde 2 mesiace potom som brala duphaston.od januara bez neho mam 32/36 dnove cykly
@orchidea111 mne to celkom vychdza podla tej appky sak ked bude dnes zajtra pozitivny test tak to vychdza na nedelu uvolnenie vajka ci nie?
@zuzkasu hej sexik zajtra pozajtra 😉
@hennyinnsbruck uf... svinstvo... strasne, ze?
@hennyinnsbruck
@dzanem no ale to sa tyka orchidejky 😀 ja mam dnes len 5 DC 😀 ja budem sexovat az tyzden kokos ale jak toto vydržím 😀
@zuzkasu vlastne moze byt.. kazdopadne ten vikend vyuzijeme naplno.. dufam, ze moj nebude mat nic proti tomu rano aj vecer 😀 ked som vcera u kamosky videla ako si decky hackuje pre male tak som este vacsiu chutdostala.. aj ja uz chcem byt pupkataaa
@orchidea111 neboj ja ti uhačkujem 😀 decku capicku papucky co len budes stet 😀
Inak baby.. ta kamoska ma za sedem tyzdnov termin a nevie pohlavie.. nechce vediet.. dalsia kamoska ma tiez v auguste termin a tiez nechce vediet.. je to novy trend ci co? Vydrzali by ste to? Ja teda nie
@hennyinnsbruck
@lilimoni
@dzanem
@orchidea111 bože ženy to je paráda robit s domu 😀 deti su v školke, škole a ja mam veget až do 15,20 nedojdete niekto na kavičku?
@orchidea111 ja by som to nevydržala asi, ale možno do tretice by som sa nechala prekvapit neviem
@zuzkasu beriem ta za slovo 😉
@orchidea111 urcite nie 😀
@zuzkasu aj by som prisla ale som v ba a idem kupit chlebik a sup do skoly. Caka ma psychologicka 😖 neviem co mi take chce 😖
@zuzkasu ta jedna tiez caka tretie.. zatial ma dve baby.. priala by som jej chlapca.. a este ani mena nevedia a tomusia dve vybrat 😀 a kam to na tu kavu? Ja sa stale chystam rozhybat a upratovat..
@orchidea111 Hviezdoslavov 😀 postupnost Šamorín- Kvetoslavov a za znackou Hviezdoslavov záhrady cakam TA 😀
@orchidea111 nevydrzala by sommm)
@zuzkasu 😀 kym sa dotrepem tak uz asi aj pol stvrtej bude :D idem radsej upratovat :D
Ajajajjjj ja uz mam tlaky a vetry to niesu,mam pocit ze zajtra dostanem 😠
@orchidea111 ani ja by som nevydrzala.. 🙂
Cafte zeny,taaak zadne testy sa nekonaju,mrcha dorazila....kurnaaa,ani jeden den nemeskala:(uz som si aj porevala,no co,vidime sa v julovkach:(((

@nayrufa no ty vole 😖 tak uvidime, kedy bude ovu 😀