icon

Ideme na to aj v júni 2015

littledesire
1. jún 2015

Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂

lilimoni
19. jún 2015

@nayrufa ale vraj zena po potrate je zem poorana 😀 a radsej takto, lebo keby tam bol nejaky problem a mala by som v nejakom 10tt ist na kyret, by ma asi trtlo 😒 clovek si pofnuka a ideme plodit dalej 😀

mausy21
19. jún 2015

@zuzkasu och keby si pravdu mala že tehula...ja som len asi 4DPO, 19DC...ešte sa načakem kým možem testnut...akože možem aj teraz ale načoooo??

lilimoni
19. jún 2015

@mausy21 este si tyzden pockaj 😀

Baby letiiiiim do skoky 🙂

nayrufa
19. jún 2015

@lilimoni mas sto bodov za tak pozitivny pristup 😉

mausy21
19. jún 2015

nepochopím ako je to možne...že ked prebehla ovu a sex bol tak jak mal byt..teda stále povedzme si narovinu,aby sme to nahodou neprešvihli....ženska neotehotnie?nemyslíte že v tom bude pes zakopaný??ja som prvy mesiac testovala a merám tepllotu aj sex bol ako mal byt tak nato vsadzam ak to nevíde asi sa ztúúútim,cítim to... ☹ ☹

mausy21
19. jún 2015

@nayrufa
@lilimoni inak ja som si to hovorila ked som vysadila HAK že na prvy raz dáme....a hovno...trapime sa už pol roka 😅

nayrufa
19. jún 2015

@mausy21 mozu byt slabe spermie... alebo sa prote neoplodni ... nie je to vzdy zarucene, ze sa oplodni... ci?

mausy21
19. jún 2015

@mausy21 oprava zrútim

nayrufa
19. jún 2015

@mausy21 viem o com hovoris.. tiez som myslela, ze hned po vysadeni hak sa to zadari... ved sa tak povrava, ze po vysadeni to je rychle.. no hovno hovno... 😠

mausy21
19. jún 2015

@nayrufa taketo mi ani nehovor.....bo umieram za živa..ja som dufala že sme sa akurat doteraz netrafili kedže som mylsela že ovu mávam neskor....

mausy21
19. jún 2015

@nayrufa cele to je zle,ale ja tak velmi túžim och...a inak asi by som si tiež nedala zistit čo to je..

zuzkasu
19. jún 2015

@mausy21 no to je skoro esšte na testu musíš vydržať, podla mna čím viac sústredenia tým je to horšie pozri prve dve sme dali jedna radost tak prečo strácať nádej že pri tretom to nepojde? Je pravda že už sme starší ale aj tak pojde to!!!!! Dokonca roka budeme tehu aj keby čo bolo a keď nebudem tuším si to dievčatko adoptujem!!

dzanem
19. jún 2015

@lilimoni hovno hovno zlata rybka ze poorana,trdlajs,zapecena,furt nic

nayrufa
19. jún 2015

@mausy21 neboj sa... teplotu mas peknuuuu... bude to babo ako lusk 😉

mausy21
19. jún 2015

@zuzkasu no len u mna je toto posledny cyklus snaženia takže ak nič tak už vooobec nič... ☹

mausy21
19. jún 2015

@nayrufa och keby si pravdu mala ale bojím sa že zasa to nevyšlo...mám pred sebou velke a hlavmne ťažke rozhodnutie...a ak mi toto tehotenstvo nevíííde asi umrem žialoommm 😖

mausy21
19. jún 2015

@dzanem a ty čo teda? čakaš kremeše alebo maš po nich a čakaš na ovu alebo čakame na testík?

dzanem
19. jún 2015

@mausy21 cakam na kremese ☹

dzanem
19. jún 2015

@mausy21 tazke rozhodnutie? 😒

mausy21
19. jún 2015

@dzanem a určite maju prist?nemože to byt tehu?

dzanem
19. jún 2015

@mausy21 ee uz mam kramove tahanice v bruchu 😔

mausy21
19. jún 2015

@dzanem áno ťažke rozhodnutie..kedže manžel začal podnikat musím skončit v práci aby sa mal kto venovat detom a hlavne ked mii malá ide teraz do školy,boli sme na všetko dvaja ale odrazu som nato sama,ako pohoda neprekaža ale porpi tom robim na 3 zmeny,to je ten problem..a chcela som otehotniet ked pojde sofi do školy aby som bola pri nej doma a to podnikanie bolo nečakane..takže ak nezostanem tehu budem musiet daz výpove v praci , a takto by som relativne mala ešte zadne vrátka otvorene že ak by nahodou niečo nevyšlo mam sa kam vrátit..a po dalšie ak nebudem tehu teraz ked som zamestnaná a mam fajn príjem,z ktoreho by som mala aj fajn matersku tak potom už nebudem,ked zostanem doma na podpore...vieš čo myslím?preto sme si povedali že toto je posledny mesiac pretože budem musiet da t výpoved aby som od septembra mohla byt doma...dvojmesač,vypoved lehota..takže tak ...a nie je to jednochu...a tak velmi tužim po babatku och

dzanem
19. jún 2015

@mausy21 rozumiem,velmi ti drzim palce aby si bola tehotna a bolo vsetko podla tvojich predstav

nayrufa
19. jún 2015

@mausy21 drzim vam palce.. hlavne mysli pozitivne... nezial predcasne 😉

orchidea111
19. jún 2015

@mausy21 moja nesustreduj sa tak na to.. psychika robi tiez hodne.. co myslis u nas? pomaly rok a osem mesiacov.. vsetko robime tak ako sa ma.. kramy su pravidelne, ovulka tiez.. spermiogram ukazkovy.. nikdy som nemala cysty alebo co.. vajcovody priechodne.. a takto dlho sa trapime.. riesila som kazdy mesiac, ze uz sa mi do tej sprostej roboty nechce chodit.. novu som si hladat nechcela, lebo som vzdy dufala, ze tento mesiac uz to klapne.. Potom mi moja kamoska, ktori sa snazili tak dlho ako my oznamila, ze je tehotna.. uplne som sa zlozila.. ten mesiac ked dosla mrcha bol pre mna najhorsi.. ani s chlapom som pomaly nehovorila.. normalne som sa bala aby som neskoncila niekde na psychiatrii.. a tak som sa pozbierala a ideme dalej.. mozno keby som vedela dovod, preco to neklape stale.. lepsie by mi bolo.. ale ani moj gynekolog to nechape.. :D

lenkaoravcova
19. jún 2015

@mausy21 uz sa nebudete pokusat o tretie ak to teraz nevyslo?

lenkaoravcova
19. jún 2015

@lilimoni no to som aj ja pocula a uz sa nam 2 mesiace nepodarilo tak neviem

zuzkasu
19. jún 2015

@orchidea111
@mausy21 babule moje ja Vám tak silno držím palce, mausy ale Tebe to podla mna vyšlo.
Tiež som zmenila pracu kvoli vyššiemu prijmu aby bola materska aspon tu chvílu dobrá, ale poradím Vám niečo. Vyčerpajte materskú a potom sa hodte na PN budete mat tie site peniaze. Kamoška to tak urobila moj muž jej to poradil, vela sme o tom čítali. takto bude rok doma a až potom pojde do práce, já mam asi smolu lebo mam zmluvu na dobu určitú dokonca roka ale dúfam,že sa mi to podarí predlžit. Ja keď nebudem dokonca roka tehu kašlem tiež nato asi to tak má byť. Túto noc sa mi snívalo, že som vyberala Manducu( nosič pre bábo!) a nevedela som sa rozhodnúť či zelenú alebo hnedú, bohvie čo ten sen znamel každopádne nechápem prečo som nevyberala rúžovú........ milovala som nosenie malého v tom je to úžasný pomocník a neskutočne krásne mať na srdci stále to malé ňuňu

zuzkasu
19. jún 2015

no akym som to napisala prihorela mi tarhona ☹ ☹

orchidea111
19. jún 2015

@zuzkasu dakujem zuzi ;) luto mi je tej tarhone 😖