icon

Ideme na to aj v júni 2015

littledesire
1. jún 2015

Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂

nayrufa
19. jún 2015

babule... to je nefer, ze niektore ani nevedia ako otehotneju... niezeby som im nedopriala... len je to take eeee 😖 dufam, ze sa nam podari vsetkym coskoro... potom si budeme vypisovat v inej diskusii 🙂

dzanem
19. jún 2015

@zuzkasu ked trosku,tak to nevadi

dzanem
19. jún 2015

@nayrufa je to tak

orchidea111
19. jún 2015

@nayrufa vies kolko zakazniciek k nam chodi.. maju dve tri deti, a ked vidim jak sa k nim ta mamka sprava.. vzdy mi to pride luto, ze take zeny si ani deti nezasluzia.. ale tak asi ma vsetko svoj dovod.. nebudeme tu kazit nasu sialenu skupinu nejakym vyplakavanim :D

nayrufa
19. jún 2015

@orchidea111 no ja by som svojej svagrinej ruky nohy dolamala... dve decka a teda ozaj "mater roka" a pritom decka su neskutocne chutneee 🙂

zuzkasu
19. jún 2015

@dzanem už je v záchode bola dočerna tak som popreberala čo sa dalo popoluška 😀

orchidea111
19. jún 2015

@nayrufa mozno keby tie zeny museli takto merat a testovat a kazdy mesiac zazivat ten strasny pocit, ze to zas neklaplo, aj by si tych deti viac vazili.. takto k tym detom prisli ani nevedia ako, tak je im jedno

sisaaaaa
19. jún 2015

Dakujem za podporu kocky,no co narobim,odkramujem a ideme na to😀aj tak maju dnes prist svokrovci na tyzdeb,aspon to rychlejsie zbehne....no a co sa tej nespravodlivosti tyka,veru,moja svagrinka ma 21,bracho 24,su to este pubertaci a holt nechtiac,ale zadarilo sa😀my mame byt,robotu,a este babo nam k stastiu chyba a nejde to tak lahko...ja uplne v poradecku,vsetko ok,muz taktiez,dokonca az nadpriemerne😁chcel strelca po nom,nevydalo,holt bude mat byka po mne😁😁😁😁a just...alebo barana😁

dzanem
19. jún 2015

@zuzkasu ajejeeeee,no utekam aj ja kuknut zemiaky v rure 😀

rula
19. jún 2015

@orchidea111 ďakujeeem, ale nepočkám , kupim si . 😉

nayrufa
19. jún 2015

@orchidea111 presne tak...

orchidea111
19. jún 2015

@rula mas pravdu.. mozno by si musela este dlllho cakat 😀

rula
19. jún 2015

@orchidea111 a čo Ty vieš , možno naozaj budú //

orchidea111
19. jún 2015

@rula budu!!!😀

rula
19. jún 2015

Tak ja idem oberať ďalej.... trošku pokvapkalo, ale neprší.

mausy21
19. jún 2015

@dzanem
@nayrufa
@lenkaoravcova áno ak to tento mesiac nevíde tak vás opuštam žienky,musim sa rozhodnut...bud tehu ak nevíde tak výpoved...
@zuzkasu
@orchidea111 babulky dakujem vam mooc,och snažím sa nato nemyslet a nerozmýšlat či to vyšlo alebo nie ale same viete ake je to tažke...teraz šla pre chlapov do prace a normalne som musela zastavit v potravinach a kupit si mineralku ja mi strašne prišlo zle...hlava sa mir roztočila a tak nevolnost no fuuuj...určite to nie je tým že by som bola tehu..ale prekvapilo ma to bo uplne pohodkla som sadala do auta...

juliett99
19. jún 2015

prijemny vikendik Vam zienky prajem 🙂 a vela vela plodneho plodenia pardon 😉 😀 😵 😵 😵

lilimoni
19. jún 2015

Cafte baby jagy 🙂 tak psychologicka ma caka o tyzden v utorok o 12:30. Okrem toho na mladu sama ponosa 😠 posledny tyzden je ako satan junior 😠 tak ma zatrhnuty telkac aj tablet 😠 a ked ma nasere, tak ani z izby nevyleze 😠

A co to tu za depky kocky 🙄 sak plodime dalej 😉
@mausy21 a ty sa neondi a potiahni do septembra aj s vypovednou 😉 vsak materska sa rata za dva roky 😉

hennyinnsbruck
19. jún 2015

@nayrufa moja sestra v zivote nerobila poriadne je o rok starsia a ma 5 deti !!! ☹ ja chcem jedno jedine zdravucke a nic...ach jaj nebojte babule budeme aj my mat...

ja bola skoro 4 hod prec 😀 😀 dali sme shoping tour kaffe faaajne bolo...polezim pol hodku a idem varit tie obratene rezne mnam uz sa tesim.... 🙂 🙂

hennyinnsbruck
19. jún 2015

@lilimoni ahoj jezibaba ja tiez naspet ale nie dlho musim variiit... preco psychologicka? vsetko co sa tu popise sa obcas neda docitat... 😔

orchidea111
19. jún 2015

@hennyinnsbruck my sme sa prave s mojin dokotulali domov.. mam pocit akoby som pol svine zjedla.. 😀 tiez pol hodky polezim a prisaham, ze chytim uz ten vysavac do ruky 😀 dobre ukuchti 😉

hennyinnsbruck
19. jún 2015

@orchidea111 😀 😀 poslem potom foto 😀
ja budem zajtra vysavat ...teraz periem 😀 😀

orchidea111
19. jún 2015

@lilimoni nerozculuj sa 😀 skodi to krase

lilimoni
19. jún 2015

@hennyinnsbruck mala chodi do specky, ma autizmus 🙂

lilimoni
19. jún 2015

@orchidea111 no nasrana som a to je este slabe slovo 😠 horsie ako ciganca 😠

orchidea111
19. jún 2015

@hennyinnsbruck posli posli 😉 ja uz mam vyprane.. vzdy si hovorim, ze ked teraz tolko perieme, co bude ked budeme mat babo 😀

hennyinnsbruck
19. jún 2015

@lilimoni a taaaak ...vela veci mi bohuzial ujde neda sa vsetko citat

hennyinnsbruck
19. jún 2015

@orchidea111 to je pravda 😀 😀

orchidea111
19. jún 2015

@lilimoni daj si cigo, vyloz nohy 😉😀

lilimoni
19. jún 2015

@hennyinnsbruck @orchidea111 prat budete o dve pracky tyzdenne viac 😀