icon

Ideme na to aj v júni 2015

littledesire
1. jún 2015

Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂

nayrufa
19. jún 2015

@lilimoni najlepsiii vek ... este nech aj otehotnieme rovnako a bude! :-P

mausy21
19. jún 2015

@nayrufa paradička no nie?same malduchy..ake mesiace ste viem lili tež oktober tušim ja 31

lilimoni
19. jún 2015

Baby myslite, ze ked budem tehu a svokra bude chciet byt zrazu aktivna, tak jej slusne poviem, ze doteraz sa o mna a moje deti nikto nezaujimal, tak ju prosim aby sa aj nadalej neobtazovala, bude to pruser? 😀

nayrufa
19. jún 2015

@mausy21 ja som januar

lilimoni
19. jún 2015

@mausy21 ja som 9.10. a mam super rodne cislo 😀 866009 😀

lilimoni
19. jún 2015

@nayrufa kolky januar si? Moja Monicka 26 😀

orchidea111
19. jún 2015

Ja som tu asi najstarsia 😀 inak robim stresy mojemu, ze musime rychlo tutumutu bo idem von s kamoskou a ina mi zavola, ze to musime presunut na zajtra 😀

nayrufa
19. jún 2015

@lilimoni neviem ci by som to vedela az tak... no urcite by som jej to dala vyzrat... rypla by som si vzdy kedy by sa dalo 😀 😀

lilimoni
19. jún 2015

@orchidea111 co mala tiez povinnosti doma? 😀

orchidea111
19. jún 2015

@lilimoni myslim, ze by si taku poznamku zasluzila ta tvoja svokra.. ja nemam ziadnu.. umrela ked mal moj 15 rockov.. ale svokor je najlepsi na svete

lilimoni
19. jún 2015

@nayrufa vsak moja mala ju ani nepozna a ako jej mam vysvetlit, ze tatova mama, ktoru nepozna je babka jej surodencvi a jej nie... Sak to je proti rozumu 🙄

mausy21
19. jún 2015

@lilimoni nevieeem asi by som to nedokazala..ale pocitit by som jej to určitee dala..a ktovie keby mala sproste reči a mudre rady tak by som jej to šplechla..na tu maaaš

orchidea111
19. jún 2015

@lilimoni to neviem, ale nema takeho zhovievaveho chlapa ako ja.. mal dnes odist.. a jak sa hovori kocur nie je doma, mysi maju hody.. ale kocur odchadza az zajtra 😀

nayrufa
19. jún 2015

@lilimoni som 5-teho 🙂

nayrufa
19. jún 2015

@lilimoni ved toto.. a co jej povies keby sa aj svokra spamatala.. ahoj mony.. toto je tvoja babka c. 2 zoznamte sa doteraz spala 😀

lilimoni
19. jún 2015

@nayrufa 😀 😀 😀 stara ma smolu. Je to moje dieta a mojich rodicov vnuca 😎 ale to sa potom este s muzom pohaaaaadame 😀 jeho milovana svata mamicka 🙄

nayrufa
19. jún 2015

@lilimoni no... ale potom mozes trucovat kolko chces... ved uz budes okotena 😀 😀

lilimoni
19. jún 2015

@nayrufa no sak ano 😀 preto teraz cusim ako vos pod chrastou 😀 toto mu vesat na nos urcite nebudem 😀

nayrufa
19. jún 2015

@lilimoni ano aj ja som ako med 😀

lilimoni
19. jún 2015

@nayrufa vsak ale ked budem tehuuuu 😀 uz mozem rohy vytasit 😀

nayrufa
19. jún 2015

@lilimoni jasneee sak co si myslia, ze furt budeme milucke? 😀 nech si nezvykaju 😀

lilimoni
19. jún 2015

@nayrufa a zvalime to na hormony a este nas aj polutuju 😀

nayrufa
19. jún 2015

@lilimoni perfis plan... a potom ked porodime .. uvidis ako nas budu tlacit na odcervovacie pirule 😀

stellasss
19. jún 2015

Baby ta vy ste za 1 deň popísali hádam aj 100 strán 😕 kto vás má stíhať???

Ale kramuše zatiaľ nedošli....zajtra odvlečiem starého do Billy akože na nákup a akože náhodou zbadám pri pokladni tehu test 🙂 zajtra testujem :D :D

nayrufa
19. jún 2015

@stellasss drziiiim palce 🙂

stellasss
19. jún 2015

@nayrufa ďakujem 🙂

nayrufa
19. jún 2015

@stellasss kolko ti meskaju?

stellasss
19. jún 2015

@nayrufa joj ešte nemeškajú cca zajtra by som mala dostať... pondelok sa mi pokazil telefón tak úplne presne neviem joj tá technika kedysi som si podľa určitých bodov pamatala / poväčšine som mala kolo výplaty 😀 / kedy mám dostať, teraz už len app menštruačný kalendár 😠

nayrufa
19. jún 2015

@stellasss hehee... som na tom podobne... ja som si krizikovala kalendarik... teraz to davsm do appky 😀

mausy21
19. jún 2015

@nayrufa ty kokos vy ste urobili teda plan na tych vašich strach chudáááci
@lilimoni