Ideme na to aj v júni 2015
Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂
@hennyinnsbruck digi ovu test? Tajy som veru este nevidela..musela som si vygooglit 😀
@mausy21 ja mam s tymto tiez problemy.. raz mi gyndos daval rozumy, ze mame mat dlhsie predohry, lebo ze ked som moc sucha a ideme na to, tymto trenim sa vytvaraju mykozy.. 😀
@lucia1002 😀 vies ja kupujem len hovadiny 😀 ked mrcha dorazi objednam ovu testy z ebay.mam doma jedny ale no neviem nezdaju sa mi byt dobre....
@mausy21 😨 Oje....dufam ta to coskoro prejde!
Zmena planu idem robit tvarohovy mnaaaam potom dam foto 😀
@hennyinnsbruck tesime 😀
mna trafi šlak...je to len horšie,aj lahnut som bola a le hovno...och toto sa len mne može stat....
@lilimoni 😀 uz je v trube..nabachala som tam ceresne 1x som zvedava aky bude tu je foto pred a ako zatial zvery lezali 😀
Tie tmave flaky vyzeraju ako plesen 😀 teraz kukam ze co to je to su ceresne
@mausy21 😢
@hennyinnsbruck parada a Ti krasny havkaci juj aj my sme mali takeho yorka a vlciak nam ho zakusol 😥😥😥😥😥😥 teraz maju aspon u babky takeho tutu mutu
@zuzkasu cozeee? ☹
Ja sa o krpateho bojim lebo ten sa chce s kazdym psom hrat 😕 sice pride ku kazdemu uplne podradene ci ako sa to povie po slovensky?s respektom aj tak bojim ze raz natrafi na nespravneho psa a zbohom ..
Inak su zlaty a poslusny 🙂 ziadne ustekane monstra 😀
@hennyinnsbruck ale to muselo byt festdrahe nie? A ako sa s tym testuje?nejak som k tomu moc imfo nenasla...a to je v baleni len jeden? No aj ja musim uz dalsie objednat, tiez ked dostanem... 😉
Chlap sa mi cely den vyvaluje a ja makam 🙄 tak ale na otazku s cim mi pomoze povedal, ze s pipinou 😀 tak ma dnes vegeeeeet 😀
@hennyinnsbruck aj moj sa chce s kazdym kamaratit 😀

@mausy21 fuuuha a nemas tea tree krem? mne to vzdy pomoze , hlavne vela vela pi