Ideme na to aj v júni 2015
Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂
@lilimoni ak sa nerozhodlo umriet skor po tej prehyrenej noci 😀
@mausy21 jaaaaj moja sorry
Podarilo sa???kym maslo neni tmavo hnede ozvem vecer
@orchidea111 to pochybujem 😀 vies kolke sme maminy vdaka prehyrenej noci 😀 😀
@orchidea111 sexujjj
@nayrufa
@orchidea111
@dzanem
@lilmoni
@mausy21
tak ja doma faaajn bolo nabuduce beriem aj psov ....to je taky ranc alebo ako sa to povie kde su rozne zvierata s roznymi osudmi ktore su pri danom zvieratku napisane... ☹
osle tam behali navolno medzi ludmi 😀 😀
tato organiacia zachranila vela pokusnych/laboratornych opic napr
je tam vela konov,krav opic, pavy,macky psy, jelene fretky,lamy,atd atd......
urcite ano sexujte ❤️
@orchidea111 a mnamku si navarila my sme boli na akcii s futabalu varil sa gulasik a deti sa vybehali
@lilimoni
@orchidea111
@hennyinnsbruck dnes na tej akcii bolo 3 tyzdnove babatko a moj muz mi zas dal taku podpasovku ze som myslela ze ho tam zabijem pohladom. Fakt chlapi su niekedy taky debili ze zbohom. Zadrel ze sa tam ani nepriblizuk ty uz konecne zabudni. Az sa mi tam plakat chcelo nenavidim ho za to. Raz mi da nadej a potom zas to stale jak na hojdacke sak ako mu mam vysvetlit ze ja proste musim inak budem smutna nestastna? Preco mi to robi? kurna sory za vyplakanie ale nikdo ma nechape tak ako Vy babule moje
@zuzkasu kasli na to co ti povedal... viem ze ta to boli,,,muži neuvažuju čo hovoria a už vôbec netušia ako stým čo povedia ublížia
@stanka1986svk Len najhorsie je ze toto povie potom to do mna da. teraz sa bojim ze vsetko bude zbytocne ja som stastna ze ho mam, ale proste potrebujem to tretie nech je to dievcatko alebo chlapec, vzdy som bola nastavena na tri deti a ked sa mi to nesplni budem nespokojna a urcite to narusi aj nase manzelstvo.
@hennyinnsbruck krasaaaaa
@zuzkasu by som mu navrhla vazektomiu debilovi 😠 sorry, ze sa takto vyjadrujem o tvojom manzelovi ale toto bolo dost krute od neho 😖 kus empatie by mu neuskodilo 😖
@hennyinnsbruck henuuuuus 😀 tak vravis, ze si mala krasny den 🙂
inak viete čomu nerozumiem,že ak po ovu teplota zostáva stale tvyšene 18dni v kuse tak je pravdepodobnost tehu..ale šak ja mam po 18dnoch už kremeše tak to čo je za hovadina?!
@hennyinnsbruck juuuj kolačik fantastickyyyy mnaaam aj decka pochvalovali a to oni teda tvaroh nemusia....diky za receptííík

@orchidea111 hej hej vajo zije 24 hodin 🙂