icon

Ideme na to aj v júni 2015

littledesire
1. jún 2015

Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂

lilimoni
21. jún 2015

@orchidea111 hej hej vajo zije 24 hodin 🙂

orchidea111
21. jún 2015

@lilimoni ak sa nerozhodlo umriet skor po tej prehyrenej noci 😀

hennyinnsbruck
21. jún 2015

@mausy21 jaaaaj moja sorry
Podarilo sa???kym maslo neni tmavo hnede ozvem vecer

lilimoni
21. jún 2015

@orchidea111 to pochybujem 😀 vies kolke sme maminy vdaka prehyrenej noci 😀 😀

dzanem
21. jún 2015

@orchidea111 sexujjj

hennyinnsbruck
21. jún 2015

@nayrufa
@orchidea111
@dzanem
@lilmoni
@mausy21
tak ja doma faaajn bolo nabuduce beriem aj psov ....to je taky ranc alebo ako sa to povie kde su rozne zvierata s roznymi osudmi ktore su pri danom zvieratku napisane... ☹
osle tam behali navolno medzi ludmi 😀 😀
tato organiacia zachranila vela pokusnych/laboratornych opic napr
je tam vela konov,krav opic, pavy,macky psy, jelene fretky,lamy,atd atd......

zuzkasu
21. jún 2015

urcite ano sexujte ❤️
@orchidea111 a mnamku si navarila my sme boli na akcii s futabalu varil sa gulasik a deti sa vybehali

zuzkasu
21. jún 2015

@lilimoni
@orchidea111
@hennyinnsbruck dnes na tej akcii bolo 3 tyzdnove babatko a moj muz mi zas dal taku podpasovku ze som myslela ze ho tam zabijem pohladom. Fakt chlapi su niekedy taky debili ze zbohom. Zadrel ze sa tam ani nepriblizuk ty uz konecne zabudni. Az sa mi tam plakat chcelo nenavidim ho za to. Raz mi da nadej a potom zas to stale jak na hojdacke sak ako mu mam vysvetlit ze ja proste musim inak budem smutna nestastna? Preco mi to robi? kurna sory za vyplakanie ale nikdo ma nechape tak ako Vy babule moje

stanka1986svk
21. jún 2015

@zuzkasu kasli na to co ti povedal... viem ze ta to boli,,,muži neuvažuju čo hovoria a už vôbec netušia ako stým čo povedia ublížia

zuzkasu
21. jún 2015

@stanka1986svk Len najhorsie je ze toto povie potom to do mna da. teraz sa bojim ze vsetko bude zbytocne ja som stastna ze ho mam, ale proste potrebujem to tretie nech je to dievcatko alebo chlapec, vzdy som bola nastavena na tri deti a ked sa mi to nesplni budem nespokojna a urcite to narusi aj nase manzelstvo.

mausy21
21. jún 2015

@zuzkasu chlapi sú divny.neber si to tak.určite to ani on tak nemyslel.ja som dnes bola na nákupe tehu testiky..samoska som Porad jeden urobila,viem ze nemalo význam len mi tu nepindajte zato...dnes má celý deň pobovlieva bruško,,ale možno len domyslam. 😀

dzanem
21. jún 2015

@mausy21 a kde ten test jeee

dzanem
21. jún 2015

@hennyinnsbruck krasaaaaa

dzanem
21. jún 2015

@zuzkasu to ma mrzi ze takto reaguje

mausy21
21. jún 2015

@dzanem už v koši nebolo tam ani ho....

nayrufa
21. jún 2015

@zuzkasu moja tak ako si to napisala sem, tak by si to mala povedat jemu.. normalne cele... nech si uvedomi, ako ta zranuje... 🙄

lilimoni
21. jún 2015

@zuzkasu by som mu navrhla vazektomiu debilovi 😠 sorry, ze sa takto vyjadrujem o tvojom manzelovi ale toto bolo dost krute od neho 😖 kus empatie by mu neuskodilo 😖
@hennyinnsbruck henuuuuus 😀 tak vravis, ze si mala krasny den 🙂

mausy21
21. jún 2015

inak viete čomu nerozumiem,že ak po ovu teplota zostáva stale tvyšene 18dni v kuse tak je pravdepodobnost tehu..ale šak ja mam po 18dnoch už kremeše tak to čo je za hovadina?!

mausy21
21. jún 2015

@hennyinnsbruck juuuj kolačik fantastickyyyy mnaaam aj decka pochvalovali a to oni teda tvaroh nemusia....diky za receptííík

lilimoni
21. jún 2015

@nayrufa caf zena 🙂 kamoska uz odisla? 😀

mausy21
21. jún 2015

@lilimoni presne ako si napisala ale zasa možno si to ani neuvedomila že to tak škaredo povedal...chlapi su taky,ale teda určite by som mu to dala vyžrat @zuzkasu

lilimoni
21. jún 2015

@mausy21 ono dva dni pred kramami klesne 🙂 5 dni po usalaseni vaja bude na teste volaco vidiet 😀 najlepsie 10 😀 ale kto to vydrzi 😀

dzanem
21. jún 2015

@mausy21 ebenciiii

nayrufa
21. jún 2015

@lilimoni ee este kecame ale nevydrzim sem-tam sem nakuknut 😀 😀

stellasss
21. jún 2015

Baby mám pocit že už vidím aj to čo nieje ale už dva dní na neho cumim. .. poviete mi svoj nazor?

mausy21
21. jún 2015

@stellasss asi ta sklamem ale ja nič nevidíím..zatial 😕

mausy21
21. jún 2015

@stellasss ktory DC si?

dzanem
21. jún 2015

@stellasss nic nevidim sorry 😒

lilimoni
21. jún 2015

@stellasss nist tam nevidim 😖

mausy21
21. jún 2015

@lilimoni no som zvedavá...ide ma rozthnut od zvedavosti,dnes mi maly uštedril taku šupu do brucha jak vysadal z nakupneho košika z oboma kolenami že som skoro umrela ,hned som musela sadnut...fuj normalne na odpadnutie..no reku už je po tom,tak som zvedava... 😝