Ideme na to aj v júni 2015
Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂
@mausy21 mozno dlhodoby stres zhorsuje kvalitu... ale ked ma mm dobry spermiogram, tak by sa to nemalo menit zo dna na den.. ale tak neviem no
Cafte krasky,ja len tak na skok,cely vikend makame na bytiku😁medzitym kramujem,zerem jeden ibak za druhym,jak mi je zle...😬no nic,verim,ze rychlo prestanem,dufam,ze,ste mali pekny plodny vikendik😂
@orchidea111 šak ale on nemal robeny spermiogram ani neviem čo to je a ja ho na take veci určite nedostanem...a ani to n eriešime tak aktivne...bude bude nebude ,nebude
@mausy21 ked uz dve zvladol, tretie nebude problem 😀
@orchidea111 pevne verííím
Inak spominala som mojemu, ze mu kupim na slovensku Folandrol 😀 najskor sa na mma pozeral, ze o com tocim.. ale nebranil sa
@mausy21 zdas sa mi velmi nepokojna.. 😀 ved nehaj ho v klude uhniezdit sa 😉
@orchidea111 nie pohoda,kašlem už nato šak to nema význam rozmyšlat či sa podarilo či nie...pojdeme pred tv a niečo popapat.....aj je niečo v tv?utekajte plodit....nech sa vytešujeme spolu alebo stresujeme spolu.... 😀 😀 😀
@mausy21 idem aj ja si mojeho troska uzit posledny vecer a pomojkat sa.. krasny vecer este vsetkyyym
@mausy21 heeej?? no to ma velmi tesi , rado sa stalo 🙂 aj my ho mame velmi radi da sa obmienat trosku a je stavnaty . ja nemam rada ,,suche,, okrem mojej olejovej babovky 😀 😀
@lilmoni hej fajne bolo ozaj nas prvy spolocny vylet s babami, veselo bolo veru.... mame peke zazitky,veeela fotiek ...
ale na jedneho osla nezabudnem chudak bol slepy a len take malinke rundy robil v tej svojej malej ohradke chudak sa stale udrel..chapem ze chcu zachranovat zvierata je to pekne ale on podla mna trpi... v niektorych pripadoch je lepsie uspatie zvierata akoby sa mal tak chudak trapit 😢
@stellasss bohuzial nic nevidim moja ☹ skus o 2 dni
robila som si palickovy test a niiiiiic ja ich zajtra vyhodim do kosa !!!!!!!!!!! rano robim digi 😀
@nayrufa takeee poznaaam 😀 clovek otvori hubu a nevie ju zavret 😀
@hennyinnsbruck chudacisko ale keby ich utracali, tak by nikto nevidel, coho su niektore zrudy schopne 😠 ☹
@lilimoni 😔 ☹
Nepochopim niektore veci 😠 co si zvysuju svoje ego ci co? 😠
@hennyinnsbruck To som si robila včera zajtra testnem a myslis že keď kupim ten digitálny tak mi to vypíše či hej alebo nie???? Ten som nikdy nemala....
@stellasss digi rob ked ti meska a ked ti palickovy ukaze //.moj nazor.a tie digi su 25 kove citlivost
@lilimoni
@hennyinnsbruck hiihhi veď už mi meška dnes som mala dostať 🙂 ale sranda - zato mi to je čudne, lebo keby som bola tehu tak aj test už by bol silný nie???
@stellasss nie nemusi byt.podla toho kedy sa uhniezdilo..niekomu ukaze uz pred ms niekomu az par dni po termine!
@hennyinnsbruck
@lilimoni wau dakujem krasne malinka nadej tam je ak nie pojdem kupit infolic a zacnem brat....citala som diskusie ako zeny otehotneli na prvy alebo druhy mesiac z neho
@stellasss treba vyskusat ja som 1 krabicku brala nepomohlo...viac sa mi nechcelo 😀
@lilimoni ja som tiež kupovala ovu testy ale stale nič tak som sa vykašlala na to....A ta bazalna ja nevstavam v rovnakom čase takže neviem či by to bol dobrý výsledok.... v sobotu a nedelu vstávame aj o desiatej 🙂
No ja tipujem v tejto téme že to bude ten mesiac 50 : 50 tak ale všetkým babenkám držím palce. Ja už mám tých detí aj tak dosť 😅 už len myseľ presvedčiť že nieee už ti stačíííí

@mausy21 jasneeeeee 😀 to by moj bol vysoko neplodny a aj vajica by mu odpadli 😀
@dzanem sak si uval, mas tu par kandidatov 😀 😀 😀