Ideme na to aj v júni 2015
Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂
@juliett99 no veru niiiiišt ale zasa musim pripomienkovta tie testy od lauritky či od korytnacky...skuste niečo ine ja viem že to nie je lacna zaležitost ale zrovna takto ste to mohli prešvihnut...ja som tiež tieto testy mala vždy biele hoci som mala ovu a na pepine čiarka jak svet
@lilimoni Skusim,ale az v piatok v case mrchy. Ostal mi uz len mamatest a tolko duchov po hromade,eee 🙂
Radsej chcem vidiet uz jasnu carecku,inak budem zlaaa 😉
@mausy21 ja si robievam woman secret a su podla mna super. Su sice ozaj drahsie,ale prvy krat mi to s nimi vyslo.
@karolina196 ale ano robila tie boli este bledsie alebo cisto biele ako tie co som odfotila.
@zuzkasu nepijem ja skoro vôbec a ked mam testovat tak nepijem cca 3 hodky.
@mausy21 hej skusim druhe ale najskôr musim minut aj tie co mam doma,,, zas banku som nevykradla 😀
@tinka881 jajj moja pekna ved aj my sme boli jak zajaci a este aj sme. Tiez ten uzasny vikend kedy som vôbec nestresovala zeci je ovu alebo nieje.. No ved uvidíme ci dojde ta mrcha tetka
@lilimoni ja asi tazko 😀 😀 ja uvidim rovno plnu caaarku 😀 😀 ale ked som si robila minuly mesiac, tak najprv sa mi zdalo, ze sa robi druha ciarka a muzovi tiez, tak sme nad tym obaja bdeli 😀 😀 potom zrazu nic a beloba... tak som chytila hystericky zachvat a na druhy den dosla mrcha 😀 😀 😀
@juliett99 niekedy je lepsie na teste nevidiet nic ako ducharcit,zacat sa tesit a nakoniec odmrchovat. 😉 A mozem sa ta spytat? A bola si u lekara s tym,ci ovulujes? Alebo mala si aj tieto testy niektory mesiac pozitivne?
@karolina196 testujem prvy krat ovu testy som nikdy nepouzivala. A ovulku liecim clostikom a neskor dufikom a plus uzvivame s drhym inofolic a folandrol
Aj pri prvom som sa liecila takto isto nakolko mam neurek diagnoz
@juliett99 aha,super. Mam kolegynku presne s takymto problemom a tiez berie nejake hormony na upravu. Tak naozaj,len treba skusit ine tie testy. Ked dominas,tak zainvestuj a potom uvidis,ci je nejaky rozdiel. Pokial stale nic,tak to v testoch nebude a mozno ti nezaberaju lieky. Jej napr.zistili,ze cez pravy vajecnik neovuluje aj ked ma lieky na podporu. Ona to zacala riesit v nejakom centre.
@juliett99 A neboj,urcite ta raz potesia tie krasne dve // len je niekedy k tomu zdlhavejsia cesticka
ahojte,3.DC a nasadeny Clostik,este by som chcela vedet co to vlastne s tym vajom urobii 😝
@karolina196 tak hadam este volakedy uvidim kolajnice na teste.. Ak nie mam teda mame uz cvrcka ako vravi Marek🙂
Je to vsetko vo mne lebo by som strasne moc chcela mu dat jeho vlastne dieta 🙂 Aj keed Marek vravi ze Samka lubi ako svoje dieta..citim to tak.

@juliett99 ahoj,a dalej si uz netestovala? ja mavam 30-33 dnovu a pozitivne testy mavam 19-20DC