Ideme na to aj v júni 2015
Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂
@karolina196 uplne normalne ako kazdy chlap 😀 😀
@juliett99 pekna reakcia,mas uzasneho chlapa 😎
@nayrufa sak to,to by som potom prehodila vzdy utierku cez vas a az ked pride mesiac,kde by som bola ja,tak utierka by bola na mieste kde by mala byt 😉
@karolina196 to mam veru je uzasny 🙂 a este k tomu moj sefinko ... staci sa nam na seba pozriet a hned vieme ake ma ten druhy myslienky 🙂 zvacsa na sex haha a vela krat sa nam zadari povedat rovnaku vetu nie len slovo. 😀
@karolina196 hmm kalendar?? to neznie zle ale to skor kazda z nas si urobi sexi kalendar ze aku polohu tento mesiac vyskusame??? 😀 😀 😀
@juliett99 Tak takyto kalendar znie ovela lepsie.Len to by sa aj nasi chlapi potom museli zaangazovat 😀
@juliett99 To ste sa potom nasli, ked vam to takto krasne klape. 😵
@karolina196 oni nemusia ... my nahodime polohu a hadam nejaku predstavivost maji ci nie??
napr. umyvat vanu v mini satkach, 😀 ,
@juliett99 noo,maju a niektorim stacia aj obtiahnute leginky a ani satocky nemusia byt. U mojho leginy su ako spustac bomby 🙂 a nastrojov v byte,ci v dome je neurekom. Napr. ta vana,stolicka,stol,kuch.linka, gaucik a atd. a atd. Lenze to by musela byt urobena kolaz na kazdy mesiac,kedze jedna poloha na mesiac,hmmm nic moc 😉
@lilimoni
@dzanem
@nayrufa na čo ste kde všetky?plodite?čo tie vaše polovičky pobrali dovolnky na tie vaše plodááky? 😀 😀 😀 kukam
@juliett99 tot u už pekne roztočila s tými polohami....u vas je veseleo doma....u nas byvalo zo začiatku..teraz taka klasika občas sa obzrieme za niečim novým..ale ted anič extra
@karolina196 moj by tiez na mna ani nekukol 😀

@dzanem tak teraz to este odloz kym sa neskludnia aby sa to tam zbytocne nerozburilo.