icon

Ideme na to aj v júni 2015

littledesire
1. jún 2015

Ahojte, kto sa ide pokuuusat v juni ? 🙂 sup sem 🙂

dzanem
23. jún 2015

@mausy21 no akíí umelci 😀

nayrufa
23. jún 2015

@dzanem ziadne skoncenie.. 😝

nayrufa
23. jún 2015

@mausy21 ale akeeee zlate deturence 😀 umelci jak sa patri 😝

juliett99
23. jún 2015

@mausy21 sikovne deturence... Sofinka je uz aka velkacka 😉

vikina6
23. jún 2015

@zuzkasu na mm nejak ten folandrol nezaberá,bud chodí príliš unavený z práce alebo nefunguje 😒 a ja mu to s takou láskou vždy večer pripravím, že sa dočkám výsledku a zatial nič 😀

lilimoni
23. jún 2015

@vikina6 kolko sackov vypil? 😀

juliett99
23. jún 2015

@vikina6 tak mu daj jeden rano a jeden vecer aspon na par dni nech sa preberie a ty urob nejake divadielko aby nestihol zaspat 😀 😀 😀

mausy21
23. jún 2015

@lilimoni
@nayrufa
@dzanem babeny myslíte že je možne že by už test niečo ukázal?aj keby bola žena tehu nie je to možne že?či?

dzanem
23. jún 2015

@mausy21 mne ukazal dva dni pred kremešmi

stellasss
23. jún 2015

@mausy21 ale prečo to vzdavate. Ak smiem vediet? ???

nayrufa
23. jún 2015

@mausy21 to netusim moja.. kolko si po DPO? na niektorych testoch sa pise, ze uz 5 dni po oplodneni... ale ci je to pravda .. 😀 😀

mausy21
23. jún 2015

@dzanem ale uplne silnu čiarku?alebo ducha?lebo ja som pri oboch mala len slabe čiarky vždy som robila test skor ako som mala dostat,ale to my bývalo už zle ráno...zvláštne

mausy21
23. jún 2015

@stellasss pretože sa musim rozhodnut či dám vypoved v práci aby som zostala doma kvoli malym,alebo zostanem tehu a pojdem na jednu zmenu a bolo by to ok...a obabatako sa snažime od januara,aj ked je pravda že prvykrat tento mesiac takto aktivne že sledujem ovu robim testy meriam teplotu,doteraz to bolo o tom že asi je už ovu....ale aj to sme nejak aktivne nerobili 😀 😀 😀

mausy21
23. jún 2015

@nayrufa to nie je pravda bo až ked sa uhniezdi začne sa vylučovat hcg do moču a krvi...ale zaleži od intenzity, bo som počula že nie všetkym ženam to hned ukaže ...

dzanem
23. jún 2015

@mausy21 ee, slabu ciarku viditelnu

stellasss
23. jún 2015

@mausy21 joj tak to mi je ľúto ale tak daj sa na jednu zmenu a snažilkujte ďalej či už potom nie? Mne by to už neodhovoril ...

mausy21
23. jún 2015

@dzanem no šak dočkam cca piatok sobota

nayrufa
23. jún 2015

@mausy21 nuz moja tak musis pockat 🙂

mausy21
23. jún 2015

@stellasss neda sa dat na ednu zmenu,len ak si tehotna..inak robime na 3 zmeny,takže bud dam v july vypoved alebo zostanem tehu a budem chodit ešte chvilku na rannu len, ale pohoda nejak som už zmierena

mausy21
23. jún 2015

@nayrufa jasaaan dočkaaam,aj ked mam tušenie.. 😀 😀

dzanem
23. jún 2015

@mausy21 mysli pozitivneee 😎

vikina6
23. jún 2015

@lilimoni
@juliett99 už týždeň po 1 a nič,žeby som zvýšila davku? 😀 uvidíme,či dnes stihnem to divadielko 😀

stellasss
23. jún 2015

My sme ináč naposledy sexovali v sobotu min. týždeň to mi končila ovulka. aj keď to viem iba podľa hlienu. ..a to keď vám napr. ovu. test alebo graf ukáže že je ovulacia tak to je do 12 hodin? A s hlienom ako to je neviete? Keď ustupuje hlien to je ovulacia alebo po ovulke. Lebo ja si myslim že to je ovulacia len či dobre myslím 😁

Začnem aj ja merať po kramoch len neviem presne ako to tie teploty to nič, nastudujem 😊 Inak to si mer isté tam dole ze???

nayrufa
23. jún 2015

@stellasss ja meriam v puse a nic si z toho nerob, tiez som z toho debil 😀

juliett99
23. jún 2015

@vikina6 my zacali 2x za den..az potom som sa docitala ze chlapom staci 1x za den .. takze nic sa nestane. Mozno aj preto bol tatik taky nadrzany a chcel ma prekotit na kopirke. 😀 😀 😀
teraz berie 1x a drzi ho to stale. jasne ze mame aj pauzicky ale to tak max 2 dni ze nic 😀

mausy21
23. jún 2015

@stellasss no po menzese maš sucho...pri ovulke by si mala mat piesvitny,soplavy hlien,alebo rideky ale hlavne musiš mazat 😀 😀 😀 , ked sa meni konzistencia že je hustejši skor taky mliečny,nie už číri tak je po ovu...už neskoro., a čo sa týka ovu testov ak máš pozitiv test ovu, tak do 48h by malo prist k ovu uvolnit sa vakíčko...a podla teploty vieš že tesne pred ovu jden den teplota klesne a potom hned vystupi..ani v pipine meriam,ale baby meraju aj v ustach ale tam su tepploty nižšie...pravidlo je že vždy po prebudeníííí bez toho aby si vstala z postele

stellasss
23. jún 2015

@mausy21 jemine no to sú ppracovné podmienky 😞 ach to je škoda 😒

stellasss
23. jún 2015

@mausy21 ale všade píšu že spermia žije aj 3 - 4 dní ešte tak potom aj sexovat mozeme skôr ako tesne pred ovulkou nie? Či to už potom nieje také pravdepodobne????

nayrufa
23. jún 2015

koceny co je? nejak to tu pokapalo.. 😀

zuzkasu
23. jún 2015

baby moja velmi dobra kamoska uz dlhooo tuzi po babatku, ma za sebu tri umele oplodnenie ani jedno sa neuchytilo nakoniec otehotnela prirodzene ale bohuzial v 9tt potratila, je velmi smutna ma hrozne depky neviem ako jej pomoct, poradila som jej tiez ten infolic a folandrol ale prave doma depkuje blizia sa jej kramy a testy biele ☹